reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Ja jestem Kati
Martadelka
wiem o czym mówisz, tylko niestety z Sz.się nie da rozmawiać, bo on wszystko odbiera jako atak i dochodzi do nieziemskiej kłótni, nawet szarpaniny... On jest najlepszy, najmądrzejszy i nikt inny się na niczym nie zna. Nawet własną rodzinę tak traktuje. Dzisiaj miałam mieć grilla z jego rodziną, którą bardzo lubię, a zostałam w domu. Sz.zabrał Tymka, po tym jak powiedziałam mu, że nie chcę z nim dzisiaj przebywać... Ostro, ale musiałam tak zrobić. Nie potrafiłabym udawać, że wszystko jest ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane,
Dopiero teraz się melduję, bo byłyśmy w odwiedzinach u Silvy i Szymka:tak:Było super, posiedziałyśmy w ogródku, pogadałyśmy. Przyszła nutria z bliźniakami:tak:A zołza niech żałuje:-p
Biorę się za nadrabianie, o ile Maja pozwoli...

asinka współczuję sytuacji z Sz., ale nie możesz dać się poniżać! Wiem, że łatwo się pisze, trudniej wprowadzić czyn w życie...ale jak pozwolisz mu raz, drugi, to później już zawsze tak będziesz miała. Postaw mu się zdecydowanie i trzymaj się ustalonych zasad. A jak dochodzi do rękoczynów to w pysk! Nie daj się kochana! &&&&&&&
martadelka ja też potrzebuje takiej diety, myślę, że by wystarczyła, ale mobilizacji zero:zawstydzona/y:
trasia jak ręka? Fatalnie, że tak przed koncertem coś Ci się stało...mam nadzieję, że już lepiej. Przeraziłaś mnie opowieścią o tym dziecku, to straszne, żeby tak utrudniać dziecku rozwój...powiedziałaś im, żeby poszli do neurologa?
Aestima co Ty się Mieszka czepiasz:wściekła/y:Maja raczkuje od stycznia a przecież też jeszcze nie chodzi...przy meblach chodzi od lutego, im dłużej raczkuje tym lepiej, tak samo z chodzeniem bokiem - rozwijają się bioderka. Przywołuję Cię do porządku!!!

Ależ Mrsmoon, ja chcę żeby JAK NAJPÓŻNIEJ chodził!!! Rozwija się ruchowo wolno i to jest FAKT, co nie znaczy, że ja się tym martwię czy mi się to niepodoba- absolutnie, ja się cieszę, ze rośnie mi mały intelektualista!:tak:;-)

No, bo już myślałam, że coś Ci się odmieniło:-D Rozwija się normalnie moim zdaniem, wcale nie wolno. Maja do pewnego momentu goniła rówieśników z rozwojem ruchowym, bo była w tyle, nagle w wieku 6-7 m-cy tak przyspieszyła, że ich przegoniła o dobre 2 m-ce, a teraz myślę, że też jest w granicach normy. A jak rybki na magnes? Bo chcę poznać Twoją opinię zanim kupię

mrsmoon, wybacz, ale obracanie się na boczki w 6 miesiącu, to raczej wolno!!;-)
Teraz już normalnie, bo tak jak pisałam- nadrobił wszystkie zaległości dosłownie w jeden dzień. Miesio rozwija takimi skokami i to mi w żaden sposób nie przeszkadza- po prostu stwierdzam jak jest. I mimo, że chowany na podłodze, stymulowany, to w 9 m-cu głównie sobie leżał - tak jak ten od Trasi. A teraz śmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiga!:-)

reklama
hej dziewczyny, wpadam na sekunde bo tesknie za wami, ale staram sie wykorzytsac wolne i nadrabiamy z mama wszystkie zaleglosci kolo domu, robimy porzadki gdzie tylko sie da, w domu tez troche ogarnelam...Moj K juz troche lepiej z plecami za to norbert smiga juz nawet po dworze, nie wazny jaki teren krzywy czy prosty oby isc:) a my biegamy za nim. za to dominika daje czadu ostatnio- ale marudaaaaaaaaa. chyba zaczne ja lac:baffled::baffled::baffled::cool: bo spokojna rozmowa nie pomaga, ach te nasze kochane dzieci. spadam sie umyc i zaraz grill:happy::rofl2:buziaki

Do góry