reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
:-D Tak, też niesamowicie podmu****e ;-) Ja robię pranie - w sumie samo się robi ;-) Upiekłam też szynkę, bo leżała w zalewie i tak jeden dzień za długo ;-) Ale teraz jem i pije kawkę - drugą - i też się byczę.

Myślałam, że będzie bal - młody zaczął potwornie marudzić. Położyłam go do łóżeczka i piał dalej. Ale dałam żel na dziąsełka, smoczka, pogłaskałam, dałam buzi i wyszłam. Wył. Ale, o dziwo, tylko chwilkę - już śpi - jupijajej! :-D

:-D Tak, też niesamowicie podmu****e ;-) Ja robię pranie - w sumie samo się robi ;-) Upiekłam też szynkę, bo leżała w zalewie i tak jeden dzień za długo ;-) Ale teraz jem i pije kawkę - drugą - i też się byczę.

wpierw przeczytałam, że w zlewie buahahaha
no moja też jak mówię 'nie' usmiecha się przewrotnie, kiwa głową, że nie, ale na szczęście słucha:-)

Matko, oszalałyście????? Tyle postów:szok:
Aestima mi po Red'sie nie dobrze, ale lubię od czasu do czasu....co do Millenium to kupilam bo wszyscy się zachwycali, a na razie gniot jak nie wiem....skończę pierwszy tom i z ciekawości wezmę się za drugi, ale jak będzie to samo to trzeci sobie odpuszczę
Co do fochów i histerii to ja konsekwentnie ignoruję, ale powiem szczerze, że jest trudniej niż Emilką.....chyba dlatego, że Asia jest ta młodsza i czasami mi jej szkoda i później mam wyrzuty, że taka bez serca jestem....chociaż Emilka zawsze była bardzo grzeczna i nie pokazywała różków...Asia na hasło "nie wolno" dostaje histerii i tak poplacze chwilkę, później znów próbuje i tak w kółko...
U nas slońca ciąg dalszy i chyba trochę przeceniłam ten kraj bo wybrałam się do przedszkola w bluzeczce i lekkiej skórze, ale jak wracałam to jak słońce zaszło za chmury i zaczęło pizgać to aż zęby zaczęły mi zgrzytać. Ot paniusia....
Śmigam po kawkę bo nienawidzę wstawać rano:sorry2:

reklama
:-D W zlewie to ja mam trochę naczyń, które powinnam włożyć do zmywarki... Ale żeby to zrobić, muszę najpierw rozładować zmywarkę... A to już za dużo jak dla mnie w tej chwili :-p

Do góry