reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

mamusia to mało płacicie jak za prywatny żłobek, super:-)
ironia jak dobrze, że ze zdrówkiem lepiej:-) kiedy będą wyniki Benia? napisz koniecznie czy wszystko ok?

a wiecie coś o dziewczynach? czy szczęśliwie dotarły? pewnie teraz się integrują:-D

reklama
dzwoniłam na zołzika, dotarły, integrują się przy piwku/winku, dzieci śpią grzecznie:) jutro mają mi przesłać mmsa zbiorowego więc wrzucę na bb! ależ im zazdroszczę!

Silva...to czekamy na fotkę z niecierpliwością :-)

Ni i witam się dziś z Wami oczywiście - choć myślę, że dzis tutaj pustki będą....
U nas pogoda piękna więc na pewno wybiorę się na spacerek. M tradycyjnie w pracy do 22, jutro też :-(.
Miłego dnia Dziewczyny

Ja również się witam.
Silva ale żeś napięcie wprowadziła obiecaną fotką:tak:
Dziewczyny wczoraj piwkowały to dziś będą kaca leczyć:-)
Doris u nas dziś też ładna pogoda, mamy zaproszenie na bierzmowanie córki koleżanki, ale nie specjalnie mi się to widzi więc pójdziemy tylko na herbatę.
Asia na chrzciny dostała między innymi bon na zakupy do Next'a więc pojadę go wykorzystać. Może mi coś w oko wpadnie:-p

hej hej
u nas pieknna pogoda, az zyc sie chce.sprzatam i szykuje sie na chrzciny jutro ale w zasadzie wszytsko juz zalatwione.
dziewczyny wczoraj sie w pelni integrowaly, pisalam do madziolki:)
milego weekendu

no to ja też się witam :)
kurcze ale laski mają fajnie na też integracji ;) szkoda że nas tam nie ma ale może następnym razem się uda :)
u nas pogoda była fatalna dopiero teraz się wypogadza więc jest szansa na spacer, mój dziś w robocie do 18 i jutro reż od 6 do 18 więc weekendzik spędzimy sami z Tymciem,
a tak poza tym to strasznie boli mnie podbrzusze a zwłaszcza z lewej strony i mi to promieniuję aż pod żebra, gdyby to była prawa strona pomyślała bym że to wyrostek, nie chciałam tego bagatelizować bo od 2 dni mnie boli ale wczoraj to aż się wyprostować nie mogłam kurcze mam nadzieję że to nie jajniki :baffled: w pon zasuwam do lekarza...

reklama
Do góry