reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dzień dobry
Dziś tłumów raczej nie będzie więc łatwiej mi się wbić, po długiej nieobecności.
Mamusia fajnie, że Tymkowi się spodobało w żłobku. Mimo wszystko współczuję rozstań....ja potrzebowałam czasu się przyzwyczaić i chyba było mi ciężej niź Emilce:-)
Martadelka witaj, kto jeszcze z udzielających się nie pojechał na zjazd? Doris Ironia.....
forever Ty jeszcze nie w trasie?

reklama
Hejka! Ja też nie jechałam...więc jestem....ostatnio mało tu zaglądam bo z Malwiną się nie da niestety...jest tak absorbująca że masakra...nic tylko musze jej czytać książeczki że już mnie gęba boli...
Wszytskim dziewczynom tym co na zjazd jadą życze spokojnej drogi i udanego pobytu

Doris walczymy walczymy...u mnie 5 dzień i 2,5 kg mniej...jak mnie to motywuje...odfrunę chyba zaraz :)

Dubeltówka witaj

mamusia napewno Tymusiowi spodoba sie w żłobku...jak teraz było ok...wiadomo że początki są trudne ale wszystko jest do przejścia

Dzień Dobry

Część dziewczyn już pewnie w drodze....ale mają fajnie! Czekamy na fotorelacje ze spotkania!
Weekend się zaczyna, pogoda u nas beznadziejna, dobrze, że jeszcze nie pada. Zaraz wybieram się do miasta potem jakiś obiad.
Misialina...jakie książeczki czytasz Malwince?
Mamusia...od kiedy Tymek idzie do żłobka tak zupełnie sam?
Forever...poźno wyjeżdżacie. Ile macie km?
Ironia...jak samopoczucie?
Martadelka, Dubeltówka witajcie

Przejrzałam Wasze wczorajsze posty no i dla porządku dodam, że Tata Mlodej jest programistą :-pA swoją pasję - o której może kiedyś, ale ekologiczna na ona nie jest :eek: - zarzucił niestety. :-(
ło matko, sami informatycy!:-)

Misia, Doris ja Wam (i Trasi) cały czas dopinguję w Waszych zmaganiach (czyt. z dietą;-))
Doris u mnie piękna pogoda, aż chcę się żyć:-)
mamusia a to państwowy żłobek?
edit: i podpisuję sie pod pyt do Misi co czyta małej? moja Emilka również uwielbia książeczki, ale na razie ciężko powiedzieć, żebym jej czytała, bo ona sama z nimi walczy - przegląda 15tyś razy:-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ulubiona książeczka od Malwinki to CZERWONY KAPTUREK...ja musze jej dosłownie czytać albo sama opowiadać..a ona pokazuje paluszkiem wilka i robi mu bam bam albo ty ty...na czerwonego kapturka pokazuje i koszyczek...na zajączka...ja już wymiękam jak bierze do rączki książkę i pokazuje i po swojemu mówi zebym czytała

Emilka uwielbia książeczkę do kąpieli o Hipciu, i tylko pokazuje 'to' i też muszę jej opowiadać, ale jak zacznę czytać to, co jest napisane w innych książeczkach, to nigdy nie mogę skończyć tego co jest na danej stronie, bo Emilka już przekłada stronę:-D

reklama
siedze jak na szpilkach czy dziewczyny dotarły :) na pewno dobrze sie bawia !! tak im zazdroszcze... :D

doris - u nas juz lepiej rota przeszedł.. dzis zawiozlam kupke benia na badania nakteriologoiczne 50 zł :szok:

mamusia - to super ze tymusiowi sie podobalo dzielny chłopak ! u nas dzis benio prezentowal swoj chodzik na placu zabaw...super to wygladało jak pokazywał innym dzieciom gdzie sie wlacza muzyczke a gdzie sie pcha :-D

Do góry