reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
hello! a ja dziś zdycham bo @ dostałam...
wczoraj odbyła się imprezka roczkowa Leosia, więc kupa roboty, bo i sprzątanie przed (+ dekoracje, co wcale nie jest takie proste), gotowanie, plus do tego ogarnięcie w trakcie, no a potem pozgarnianie poimprezowe, ale uznaję popołudnie za bardzo udane:tak:
w sumie kinder party się zrobiło, bo 6 dzieciaków = sporo decybeli i rozgardiaszu:-Dchwilami było hardcorowo, co forever?;-)myślę, że jakieś kolejne urodzinki dzieciowe będą w bardziej okrojonym gronie albo gdzieś w eterze jednak; jeszcze czeka nas druga imprezka roczkowa w Gorzowie, ale to już tylko na słodko w knajpce i z rodzinką (babcie i dziadkowie z obu stron + rodzeństwo), chyba nawet dzieci nie będzie (o ile brat mojego M. nie przyjedzie), więc się nie narobię, luuzik;

pogoda barowa, jak dobrze, że nie muszę nigdzie wyłazić!

100 latek dla naszego roczniaka Leosia :*

a ja dziś pierwszy raz sama w nocy tzn nie licząc wyjazdów do moich rodziców z małym , mój poszedł do pracy na nockę i zachrzania po 12h od 18 do 6 rano i jakoś mi tak dziwnie bez niego ale z 2 strony całe wyrko mam dla siebie hehe :-D

a co do pitu/0 to za ile miesięcy odliczałyście sobie te 92 zł, bo mój urodził się 30 czerwca a babka (która prowadzi księgowość u teściów w firmie i ich rozliczała poradziła by czerwiec też wliczyć :baffled: przecież to tylko 1 dzień więc zgupiałąm) więc mam policzyć za 6 czy za 7 msy jak myślicie?

Dziewczyny, sorry, że dziś tak z doskoku i wyrywkowo, kończę Mai prasowanie, A na basenie - wziął się chłopak za siebie i 3x w tyg chodzi:tak: Jestem totalnie zrąbana, bo Maja od północy budzi się co godzinę a nawet pół...w końcu ląduje w naszym łóżku...nie wiem co jest. A budzi się z rozdzierającym płaczem...

hej ja sie z wami witam dziś :-) choć pogada barowa niektórzy muszą iść do pracy, i nawet w teren... brrrr ale było zimno... no i okazało sie że padł na naszym terenie jeleń! nie wiemy czemu czy go ktoś potrącił, postrzelił, czy jakoś inaczej, no ale problem miałam...

Marta dziwni ci ludzie... w roku co my braliśmy ślub brała też moja kuzynka i dogadałyśmy sie, że oni nam dają kartkę i różę i my im to samo i było super :-)
Trashka Mateusz tak ma od kilku... miesięcy! niestety... teraz jest już lepiej ale czasami było tak, ze budził sie po 5-6 razy w nocy a ja o 6 rano wstać i do pracy, wyglądałam jak niewygląd...
Madzioolka fajnie że wam sie taki wyjazd udał :-) taki babski ;-)
Adariel super, ze impreza udana :-)
Mamusia odliczasz za każdy miesiąc w którym sie dziecko urodziło, nieważne czy 1- wszego czy ostatniego, ja odliczam nawet za maj
mrsmoon to sie kobieto narobiłaś, a u mnie góra prasowania...

Dzień dobry!
Chłodno dziś, ale słonko napier**** od rana, więc jest super ;-) :-) Pomijając fakt, że mam małego kaca - upiłam się wczoraj troszeczkę 3 piwkami... Jakoś tak dobrze mi wchodziły. No ale tak się znieczuliłam, że niewiele wyszło z przytulanek z K. :-p Teraz do weekendu nie tknę piwa :-p
Idę coś przekąsić, bo jeszcze nie jadłam, a dziecko mnie dziś obudziło przed siódmą :-p

reklama
Cześć,
Maja od 3 nad ranem do 5.30 wrzeczszała... spać nie, przytulac nie, na ręce nie, tylko rzucala sie po łóżku i krzyczała na całe gardło...
Padam...

Do góry