reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
trasia kot, kota zostawiam u rodziców jak jedziemy do Rybnika albo gdziekolwiek indziej. To jest dzikus i dobrze czuje się tylko w dwóch miejscach - u nas i u moich rodziców. A żeby nie jechać z W-wy przez Radom do Rybnika, to właśnie jutro przy okazji go zabieram. Aha - nam zostało 27 lat kredytu, więc nie płacz;-)co prawda nie zamierzamy tu mieszkać dłużej niż 3-4 lata, bo następne mieszkanie chcemy bliżej centrum, ale kolejny kredyt będzie trzeba wziąć

Oj tak, kredyt nas przeraża... Póki co żaden bank nam nie da kredytu, przy naszych zarobkach i 3-osobowej rodzinie... No a my sie boimy kredytu... Dlatego pisałam o totku ;-)
Mrsmoon, nie jest ideałem, o nie, ale kochany jest, jak nie wiem co... :-)

O cholera, Edi śmierdzi - mam nadzieję, że zawartość pieluchy nie wypłynie... Biegnę go przewijać! :-p

hej
wczoraj miałam wizytę u endo w gda i przez to jeszcze bardziej choroba mnie dopadła teraz mam goraczke potworny katar i przeraźliwy ból gardła, Tymcio ma mocny kaszel katar przeszedł już prawie całkiem, a co do tarczycy to z nadczynności zrobiła mi sie niedoczynność :eek: teraz musze uwazac co jem bo sie w ciuchy nie bede miescic :baffled: sorki ze tylko o sobie, później obiecuje nadrobić

mamusia o matko, ale się masz z tą tarczycą...to co? za duże dawkki leków dostałaś? co teraz? napisze szerzej o wizycie, czy coś się wyjaśniło? Zdrowiejcie, może Tymka przy dużym kaszlu lekarz powinien osłuchać?

mam taki okres, że co godzinę muszę t zmieniać...nie wiem czy to nie przez tabsy, bo w zeszłym m-cu było dokładnie tak samo, dwa dni prawie krwotok...

Ja też miałam masakrę przy pigułkach. A że dodatkowo hormony rzucały mi się na mózg, odstawiłam całkowicie. Zdecydowanie, nie jestem hormonolubna :-p

reklama
Do góry