reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
dzięki dziewczyny ale jest jedno ale bo na 4 kwietnia mam wizytę u endo na 15 i na bank sie nie zwolnię bo lipnie tak w pierwsze dni i będę musiała przełożyć na znacznie dalszy termin bo nie ma miejsc ale zapas metizolu mam jeszcze na jakieś 2 tyg więc powinnam dać rade to by była lipa jak bym trzęsiawki takiej jak miałam na początku w pracy dostała ... :dry:

Ja sie tylko przywitam. Dolaczam sie do matek ryczacych, jeczacych i niespiacych paskudnikow. Jestem zmeczona, bardzo zmeczona, dzisiaj rano jak budzik zadzwonil nie dalam rady wstac od razu i zasnelam jeszcze na pol godziny, malo sie do pracy nie spoznilam. Chcialabym wysprzatac gruntownie dom i przespac dwa dni, bez dzieci... Marzenie

Anapi - najlepszego dla 10 miesięczniaka, a poza tym nie martw się bo ja też jestem mega zmęczona a przez ta zmianę czasu (normalnie o 19 kąpiel i wstawał młody na dobre o 6 nie licząc nocnych pobudek) coś mu się poprzestawiało i mimo że kąpie go o 20 to i tak pobudka jest o 6 :no: nie mam kiedy się wyspać nawet tą h dłużej bo na M nie mam w ogóle co liczyć a teraz jeszcze do pracy idę i aż się boję co to będzie.... a jak Twój się czuję?

hej, dzis troche lepiej u nas ale to napisalam na watku jedzeniowym
mamusia, ironia ciesze sie zajebiaszczo z waszej pracy:)
mgordon bardzo ci wspolczuje sytuacji, niestety znam taki typ mezczyny o ktorym piszesz, nie jest to fajne wszytsko

wczoraj nie dalam rady pojsc na lekcje, owolalam, czesc przenioslam, bylam tak zmeczona, zekreilo mi sie w glowie, troche odstapnelam szczerze pwoiem, poskladalam chociaz ciuchy i cokolwiek sprzatnelam

Dzień dobry:-)

MSMUSIU gratuluje pracy.

ANAPI łącze sie w torturach z Toba.
Antoś usypia o 20, 3-4 razy budzi sie w nocy a wstaje przed 6. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje,są dni kiedy jestem nieprzytomna, ale co ja moge. Czasem poklne pod nosem i dalej robie to co powinnam.

ZOŁZIK jak po wczorajszym nianczeniu???

MADZIOLKA, MISIA tak mój M juz w domu i to dopiero jest zjawisko( dziecko specjalnej troski), to boli, to przeszkadza, a jak my sobie dalej damy rade; no i tekst, który mnie rozwala" ty jesteś młoda to byś sobie kogoś znalazła, ale juz młoda wdowa z trójka dzieci to zbyt atrakcyjna oferta nie jest"; albo" zeby twój tata żył to bym sie mniej bał, bo po mojej śmierci on by tobie we wszystkim pomógł ".

Tekstów o śmierci nie słucham; postanowiłam M nagrywać , oddam nagrania jak będzie wpełni władz umysłowych. Zobacze jego mine i juz sobie wyobrażam jak będzie sie tłumaczył.

MGORDON kciuki za sile do podjęcia słusznej decyzj, a pózniej przekonania, ze decyzja była właściwa.

MARTUSIA dobrze, że choć troszke odsapnęłaś. Oby juz z każda godzina samopoczucie było lepsze.

AESTIMA dziekuje.

Miłego dnia. U nas leje.

Ostatnia edycja:
Hej KOCHANE!
Mieszko spał u siebie od 19 do 5 rano!!!!!!!! A potem przyszedł do nas podjadł i do 8 spał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:happy::happy::happy: To CUD!

reklama
Dzień dobry!

Wiatr gwiżdże w kominach, deszcz zacina w szyby, ale przebijają się też pojedyncze promienie słońca- no w marcu jak w garncu, nie ma co! Jeszcze tylko kwiecień-plecień i już powinno być ciepło, nie? ;-)

Agatek, wczoraj dzionek minął mi wyjątkowo szybko i przyjemnie, mimo że dzieciakom odwalało w pewnym momencie :-p Ale najgorsze, że się nie wyspałam, bo czekałam na mojego K. poszedł na spotkanie z chłopakami z zespołu "na godzinkę". Kazałam mu się nie wygłupiać i posiedzieć z nimi trochę, zwłaszcza że baaaardzo rzadko wychodzi. No to wrócił o 23:00 i stwierdził, że musi mi upiec bułki na śniadanie... Rozpędził się i zrobił ciasta więcej - położyliśmy się o pierwszej :-p Spaaaaaaać! :-p

edit.

Aestima, oby więcej takich cudów! :-)

Agatek, jestem ciekawa reakcji Twojego Męża, kiedy puścisz mu takie nagranie :-D

Niechże mnie ta kawa obudzi troszeczkęęę....

Do góry