reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

hej Dziewczyny,
Ciekawe czy mnie jeszcze pamiętacie, bo bardzo dawno się nie odzywałam
unhappy.gif
Mam nadzieje, ze u Was wszystko ok
biggrin.gif
Może jest jakaś zaciążona?

U nas wszystko dobrze. Przemo niedawno 2 latka skończył... Radzio Rośnie jak na drożdżach. Mała glizda nie chce raczkować, za to pełza z prędkością światła i wstaje przy meblach. Może od razu zacznie chodzić
biggrin.gif

U mnie wszystko dobrze. Zaliczyłam już 1 semestr moich studiów podyplomowych, przymierzam się do szukania pracy. Pozatym nic ciekawego...

Buziaki dla Was i maluchów

reklama
Ramari! Myślałam ostatnio o Tobie!! :)

mój rojber szaleje i nie daje mi nadrabiać:no: Normalnie nudzi mu się chyba z samą mamą w domu, po takim intensywnym ( i tłumnym) weekendzie...

Hej kochane!witam sie tylko,wroce do Was wieczorem.Dopiero do dpmu weszlismy,przede mna sprzatanie i zakupy...A pojechal do pracy.
milego dnia!

hej! u nas wczoraj "gościnie" było - 4 dzieci w domu, w tym najmłodszy Leo, potem dziewczynka 1,5 roku, Nuśka 2,5 r. oraz chłopiec 5 letni przedszkolak - ojjjjj, się działo;-) takiego pobojowiska już dawno nie widziałam:baffled:
wczoraj pierwszy raz jadłam sushi i jestem w szoku, że mi smakowało; jakoś byłam dotąd przekonana, że sushi to tylko surowa ryba, której od razu mówię NIE, a znajomy zrobił to z wędzonej;
Leo oczywiście dusza towarzystwa, niemarudzący i zadowolony:tak:

dziś w domu mam małą marudę, ani na moment nie mogę jej zostawić (czyli położyć obok na dywanie). Ciagle rączki rączki, chyba nadrabia weekend bez mamy. Teraz zasnęła, więc powinnam mieć półtorej godziny wakacji.

ramari! Ale miło cię widzieć! Całkiem niedawno zastanawiałyśmy się co słychać u niektórych z nas, w tym ciebie.
Przemo dwa latka a Radzio niebawem roczek, oj nie masz łatwo w domu. I jeszcze studia podyplomowe, podziwiam:)

andariel ja uwelbiam sushi! Ale jadłam tylko dwa razu w życiu hehe:)

marta jak to dobrze, że nastrój lepszy. Powoli wszystko wróći do normy. Marysia dopiero co zaczęła wstawać przy meblach dwa tygodne temu a już przy nich chodzi od tygodnia i od kilku dni zaczyna się puszczać... oczywiście niespecjalnie jej to wychodzi ale jest zawzięta i to ostatno jedyna zabawa. Wspiąć się, stanąć na nóżki, przejść dookoła stołu próbować dojść do fotela (rzucić się na fotel). Masakra.

Aestima u mnie okna brudne, ale umyję przed świętami. O ile będzie czas oczywiście. Jak nie to nie zamierzam się tym zamartwiać. A grzebania w reklamówkach ciuchów zazdroszczę! uwiebiam ten moment kiedy coś dostanę i mogę sobe wszystko obejrzeć:)

Madzioolka heh, i oto Polska właśnie. CO z tego, że są jakieś niby "przywleje" dla matek karmiących skoro prawie nikt nie chce z nich korzystać żeby nie wylecieć z pracy. Jak mnie ten kraj denerwuje!!!

zołza taki rodzinny weekend - super! U mnie też rano była siostra na moment. Mieszkamy tak blisko siebie a obie jesteśmy tak zagonione że widzimy sę dwa razy w miesiącu:(

mamusiu zdrówka dla ciebie! Znowu cię coś dopadło bidulko...

Witam się i ja :-)

Własnie wrociłam z zakupów, buty zakupione dla mnie i Damiana, kurtka dla Damiana też. I chyba zbankrutujemy przez tą imprezę, bo stale jakieś wydatki.
Został tort do zapłacenia i chyba wszystko. Pogoda ma byc piękna w Szczecinie w niedzielę.
Lecę poczytać co popisałyście

hej spiochy:) wstawac!!!!!! my standardowo od 5 nie spimy-juz zaczynam sie przyzwyczajac....
norbert juz mi tu szaleje, wlasnie zbil mi termometr:wściekła/y:a byl w opakowaniu.

reklama
Do góry