reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witajcie...
A ja dzisiaj miałam koszmar... śniło mi się, że poroniłam i to taki sen z detalami :/ Jak się obudziłam, to musiałam chwilę poleżeć, żeby do mnie doszło, że to tylko sen....
Mąż zaspał do pracy i jak wstaliśmy to był ze wszystkim totalny maraton. Ja się chyba dzisiaj zbiorę i pojadę po wyniki badań, bo czekają na mnie od poniedziałku a pogoda z dnia na dzień coraz gorsza... Jutro wpadnie może moja mała bratanica w odwiedziny, więc na pewno nigdzie nie wyjdę :)
Miłego dnia Kochane.

reklama
zazwyczaj sny oznaczaja zupełnie coś odwrotnego :) w senniku poronienie oznacza: nowe przedsięwzięcia, działania :) wiec łepek do góry :)

muszę się zebrać i iść na spacer i do sklepu :) ale mam dzien lenia a praca magisterska leży i kwiczy :(

Izunia, sny są projekcją naszych przeżyć, marzeń bądź obaw... Współczuję Ci nocnego koszmaru, ale błagam ,nie przywiązuj do niego większej wagi! Buziole

Izunia, sny są projekcją naszych przeżyć, marzeń bądź obaw... Współczuję Ci nocnego koszmaru, ale błagam ,nie przywiązuj do niego większej wagi! Buziole

zazwyczaj sny oznaczaja zupełnie coś odwrotnego :) w senniku poronienie oznacza: nowe przedsięwzięcia, działania :) wiec łepek do góry :)

Dzięki Kochane, jak się obudziłam i dotarła do mnie rzeczywistość to mi ogromnie ulżyło. Ale nawet w tym śnie byłam jakaś spokojna w tym całym "koszmarze". Eh... dużo różnych tematów tutaj poruszamy i może tak podświadomość zareagowała.
Właśnie skończyłam I trymestr :)

Zolza - powodzonka z tymi badaniami.
ironia - w co grasz na FB? Bo ja czasami też gram :p

Dzięki Kochane, jak się obudziłam i dotarła do mnie rzeczywistość to mi ogromnie ulżyło. Ale nawet w tym śnie byłam jakaś spokojna w tym całym "koszmarze". Eh... dużo różnych tematów tutaj poruszamy i może tak podświadomość zareagowała.
Właśnie skończyłam I trymestr :)

Zolza - powodzonka z tymi badaniami.
ironia - w co grasz na FB? Bo ja czasami też gram :p

Dzięki.
My też właśnie zaczynamy drugi :-)

Też grywam na fb. Uprawiam farmę - a w zasadzie dwie :-p

a ja gram w pet society i music challenge :) super zabawa :)
wreszcie się ubrałam i idę na spacer :-) pozniej prysznic i musze sie pouczyc niech mnie ktos kopnie w ten tłusty zad!!!

a mnie bardziej martwi to ze mi sie prawie co noc sex śni :p oby nie było odwrotnie haha :D

Dziewczyny powariowałyście, w ciągu niecałego dnia ponad 10 stron??? OJ ja biedna...

Misialina ja czasami czuje w brzuszku takie lekkie rozsiąganie, mało przyjemne. I czasami jakby lekki skurcz w jajniku. Ale ponoć wszystko jest dobrze, byłam u lekarza przedwczoraj.

Ironia, to samo pomyślałam. Jak dobrze, że nie jesteśmy świadome tak wielu rzeczy i wszystko przechodzimy spokojniej. Ja też się czasami o coś martwię ale kiedy czytam wypowiedzi dziewczyn po stracie zaczynam rozumieć jak wielkie jest moje szczęście, że dotąd mnie to nie spotkało. Nie doceniamy zdrowo przebiegającej ciąży bez komplikacji.

Aestima metoda liczenia miesięcy na pewno sensowna... ale to by znaczyło, że mam jeszcze tak daleko do 4 miesiąca:( A wolę uważać, że juz trwa, eheh:) Od tygodnia jak ktoś pyta mówię, że to 4 miesiąc:) Wiem, strasznie to głupie...

Kate trzymam kciuki!!!

Zołza, Ironia, Izabela ja też miałam kiedys piekne farmy i inne zoo ale ostatnio mi się znudziło... Już nie miałam co kupować, bo wszystko było hehe :)

Ironia heehehe z tym sexem mnie rozwaliłaś:) Mi też się czasami śni ale u mnie niestety jest na odwrót... mam tymczasowy zakaz od ginki:(

reklama
Jeszcze zapomniałam dodać, że inne objawy typu ból piersi itp moga zanikać ale to, że już nie biegam tak często do toalety to mnie poważnie zastanowiło!
No i znów zaczynam się dołować:(

Do góry