reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

ale mam zaległości - tygodniowe chyba... cholernie ciężko się wbić teraz...
wczoraj były u nas forever z Krysią, dzionek zleciał nam bardzo miło i przyjemnie:tak: wczoraj byliśmy tez na kontroli z Leosiem i mały już wszystko nadrobił, mam to stwierdzone na piśmie, hehe; jestem dumna z tego naszego rycerzyka, daje facet radę:tak:

reklama
kurcze mialam w osrodku zwazyc Marysie a zapomnialam, na dzieciach chorych nie maja wagi:( I dalej nie wiem ile wazy a mam wrazenie ze tone... Wczoraj podnioslam Tymka i wydal mi sie taki leciutki a ponoc 9kg wazy.

zolza
i jak siostra? Kiedy bedzie cos wiadomo? Kciuki wciaz zacisniete!

mgordon bylam na dzieciach chorych jednak, mam nadzieje ze Marysia niczego nie zalapala...

Ironia dzieki za pocieszenie z tym niestrawionym jedzeniem, w sumie to mnie bardziej niepoilo niz sama biegunka :)

madzioolka ale masz super z tata! Juz widze jak moj zabiera Marysie na spacer hehe:) Siedzialby na lawce pod blokiem, on nie ludzi chodzic :-D No ale szkoda ze tata juz wyjezdza. Kiedy sie znowu zobaczycie?
Co do spania bez cyca dacie rade. A poki nie planujesz odstawiac to nie mysl o tym, po co sie zadreczac :)

Iza ja sie tak samo widuje ze swoim mezem jak ty ze swoim. Jak on wraca z pracy to ja wychodze do swojej. Jak wracam to on kapie Marysie, potem ja ja usypiam. Mamy jakas godzine na spedzenie jej wspolnie gdzie z reguly jemy wtedy kolacje i on idzie spac... a maile w ciagu dnia piszemy do siebie juz od dawna :)))

Doris oj biedny Damian, musialo mu sie porzadnie oberwac z tej glowki skoro go w szpitalu zostawili:( Mam nadzieje ze to nie byul celowy atak? A jak tam czas z tesciowa? Dogadujecie sie?
Mi sie chrapanie zle kojarzy bo Marcin chrapie tylko jak wypije...

marta ale dobrze, ze u ciebie lepiej! Za to ja mam jakis kryzys w pracy... mam wrazenie ze wszyscy sa zmeczeni cwiczeniem. I zastanawiam sie czy dobrze zrobilam, ze robilam im zajecia przez ferie. Tak sobie mysle, ze gdyby mieli wolne to wrociliby do pracy z duzo wiekszym zapalem. No i teraz przez weekend bede myslec co zrobic zeby ich jakos obudzic i zachecic do pracy...

mamusiu kiedy masz wizyte u lekarza? Oby sie wszystko jakos wyjasnialo.

stopa
zdrowka dla maluchow! I skoro masz zielone swiatlo na spacery to moze sie kiedys spotkamy w pol drogi? Dzis pogoda niefajna, jutro gram koncert w Krosnie (jak mi sie tam nie chce jechac!), w sobote mam zajecia a w niedziele urodziny chrzesniaka hehe, ale od poniedzialku baaaardzio chetnie! Satrsznie mi brakuje kogos na wspolne spacery. Proponowalam sasiadce z kamienicy, mieszka dwa pietra nade mna i ma roczna coreczke, ale jakos nie mozemy sie zgadac...

andariel a wlasnie myslalam gdzie ty sie podziewasz :) DObrze, ze juz jestes! No iw eilkie brawa dla Leosia!!! Mam nadzieje ze choc troszke to do ciebie dotarlo :)

Hejka kochane!
Trasiu, oj bidulinka, oby już przeszło! Udało Ci się ten ors kupić?
Stopa,&&&&&!
Zołza- ciagle trzymam!
Doris- za Damiana też &&&&!
Matko- jakiś sądny tydzień tu mamy jeżeli chodzi o kupy, choroby, urazy i inne takie nieprzyjemności!
Marta- wiedziałam, że bez nas nie wytrzymasz długo:-p

Andraiel- ale fajowo, że widziałaś się z forever- zazdraszczam;-) A dla Lea mega buziol za dzielność!
Mamusia, nie martw się, byle do wizyty u tego endokrynologa... Kiedy ma być, bo zapomniałam?:zawstydzona/y:

Zapomniałam napisać Wam, że chyba przyjedzie teściowa do nas na 3 dni, bo M. ma egzaminy a ja rehabilitację- musowo muszę na nią iść a moja mam we Włoszech na nartkach, więc nie było wyjścia... Co to będzie:szok:

Właśnie sobie uświadomiłam, że nic jeszcze dziś nie jadłam - idę coś skonsumować i będę dzwonić do szpitala, może mi coś powiedzą o Joasi.

Aestima... Ty wiesz... Kciuki!
;-)

Hejka! Była teściowa z ciocią i babcią na kawce więc dopiero teraz wpadam...oczywiści przyniosły tyle słodyczy że szok...a ja mam postanowienie że slodyczy nie tknę za chiny

Doris oj to Wam się porobiło...zdróweczka dla synka...a co do chrapania to mój mąż też tak chrapie że wytrzymać nie można....umarłego by obudziło....i też się piekli jak mu mówie żeby przestał

Trasiu no to super że dzisiaj kupka lepsza...a jak odparzenie...opanowałaś...u ans pomógł tylko Sudocrem...namazałam gruba warstwę, chłodziło ją to i bez pieluszki Malwinę zostawiałam...a mieliśmy żywy ogień na dupce...Jezu jak ona wtedy wrzeszczała

Marta
witaj

Stopa cieszę się że dzieciaki zdrwoieją

Zołza wiem jak Ci smutno...ale dobrze że są tel i możesz chociaż telefonicznie siostrę wspierać...dajel kciuki 3mam &&&&&

Andariel brawa dla Leosia :*

Madzioolka ale masz fajnego tatę że Wam tak pomaga...a ja z moim tez non stop na kompie piszę...takie czasy

Ironia jak tam Twój czeski....podziwiam Cię że chcesz się go uczyć....mnie głowa boli jak go słyszę

Na obiad u nas dzisiaj kapuśniak...od wczoraj....zrobiłam go i dopiero potem się zorientowałam że wczoraj był post ale co nie dam się zupie zmarnować...hehe...

Misia nie daj sie slodyczom! Ja sie trzymam :) Kupilam sobie suszone owoce, polecam!
Odparzenie jest dalej ale na szczescie Marysia juz nie krzyczy jak dotkne. Smaruje grubo sudocremem i dluuuugo zmieniam pieluche co u nas jest masakryczne, bo mala ciagle chce sie przekrecic na brzuch. No ale dziala.

Trasia, Zołza, nie wiem jak to będzie, ale Miesiu zostanie z nią na szczęście tylko max godzinę ( mamy taką lukę w ciągu dnia, bo reh o 16).

reklama
Aestima to widze że Ty kochasz tak samo swoją teściową jak ja i pewnie większośc dziewczyn :-)

Traschka 6 zębów??? biedna Marysia jejku jak mi jej szkoda, niech wyjdą jak najszybciej, widzę po Majce że jak juz sie przebiły to jest zupełnie inne dziecko, znów pogodne i radosne &&&&
A z tatą będziemy się widziec na święta wielkanocne, przyjeżdża najczęściej jak się da ale wiadomo, nie ma aż tyle urlopu no i bilety jednak coraz droższe... a w Mai jest zakochany, cały czas mógłby z Nią siedzieć :) jak była mniejsza to bał się brac na ręce ale teraz to po prostu szaleją :)

Andariel brawa i gratulacje dla Leosia i dla Was też!!! :)

Stopa zdrówka dla Was :)

Mamusia, Ironia cześć :)

Do góry