reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ha ha ha, jaka burza mózgów :-D Jak się odważę, żeby założyć żłobek, wiem już do kogo się zwrócić z prośbą o pomoc w znalezieniu odpowiedniej nazwy :-)

no pomyslow troche powstalo, ciekawe czy naszej marudzie sie cos spodoba:-D heheh
u nas dzis rosol, przemycilam dominice czosnek, cos marudzi ze zupa dziwnie pachnie ale je:-)

my rowniez nie wychodzmy od listopada..masakra ... zwariowac idzie.... jak nie choroba to tempreratura i wiatr taki ze wózek porywa :-/ :no: kiedy bedzie wiosna? bede mogla wziasc laptopa do parku i tam pracowac a beni bedzie sie bawił:tak::tak:

trasia, aleś Ty wybredna kobita:-D ciekawe na co się w końcu zdecydujesz:-D
mnie nadal męczy katar (ile można glutów produkować no..?) i kaszel, nos zdarty i w kolorze buraka mimo smarowania clobazą, na szczęście dzieciaki zdrowe;
w domu teraz błoga cisza, potworki śpią... luksus! oby dalsza część dnia była równie spokojna, bo M. dziś będzie dopiero po 21;

a co do kremu na taki mróz, to właśnie maść clobaza jest super:tak: my nie wychodzimy dziś;

Hej Kochane! My po spacerku...jest pięknie -8 st, słoneczko świeci aż humorek dopisuje...Teraz Malwina śpi po spacerku i obiadku...zjadła miseczkę spagheti...nic nie poradzę że moje dziecko zjada to co my...ale miałam dobre bo na swojskim sosie pomidorowym z mięsem mielonym...jadła aż jej się uszy trzęsły...hehe...dziewczyny nie bójcie się wychodzić na spacery....zababulać malucha i pół godzinki śmiało możecie pospacerować...lekarka mi mówiła że wtedy wszystkie bakterie w nosku zabija taki mróz...więc śmiało

Aestima współczuje bóli kręgosłupa...i dobrze że to nie arytmia

Ironia zdróweczka przesyłam :*

Trasia kurde też spróbuje coś wymyślić...może WESOŁE SKRZYPKI, AKADEMIA PANI NUTKI, :)

mamusia nie przejmuj się że przestałaś karmić....najważniejszy okres karmienia masz za sobą...wiem że łatwo mi mówić ale dzasz radę...Twoje zdrowie najważniejsze :*

Zeberko czy mogłabyś mi podać nazwę teo kremu co polecałaś i gdzie go kupiłaś...ja pytałam o to w naszej aptece i babka mówi że takiego nie ma...może nazwę pokręciłam?

właśnie odebrałam wyniki i m.in. ANTY-TPO norma to jes ok. 34 a ja mam znacznie powyżej 600!!!:szok: wysłałam maila do endo ale z tego co wyczytałam w necie mam chorobę Hashimoto i nie wiem czy to lepsze od tej 2giej czy gorsze :baffled:

reklama
mamusia - tak czy siak da sie zyc bez wiekszych wyrzeczen :-) ja mam niedoczynnosc... oprocz tego ze sie tyje to nic wiecej nie odczuwam ;) no wloski rosna szybciej, wkurzam sie czesciej - ale taka mnie michal wzial :p

Do góry