reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

witam się w wyśmienitym humorze
wczoraj dowiedziałam się że moja siostra (starsza o 3 lata, mająca już córkę, która kończy 2 października 4 latka) jest w 5 tyg ciąży, a najlepsze jest to że ma termin na 24-27 września a jakby się przesunęło rodziła by w swojej pierworodnej urodziny, ale jestem happy :-):-):-)

reklama
dzień dobry!
U nas kolejny dzień jęków, czyżby kolejny ząb? Strasznie humorzasta ta Marysia. Ewidentnie po mamusi :) Mała wstała po 7 i już zasnałę, ciekawe ile pośpi.
Nad nazwą możecie myśleć dale bo ja bym chciała coś tam jeszcze dodać: ....... - Mała Akademia Muzyki, bo takie samo to smutne jest i strasznie poważne. Tylko tego jednego miłęgo słowa mi brakuje hehe:)

Aestima ogromnie współczuję problemów zdrowotnych. A dziś sama jesteś w domu czy M. pomaga? Rzeczywiście zakaz brania Miesia na ręce jest wręcz irracjonalny dla matki kilkumiesięcznego dziecka. Tulam...

Madzioolka współczuję wydatku, jak przedtem wspominałam takie wydatki samochodowe dobiają mnie najbardziej. Dobrze, że to nie ta część za 700zł!

marta to prawda, że w mojej branży w Bielsku konkurencji nie mam żadnej. Jest jedna dziewczyna z Bielska która robi teraz szkolenie ale póki co przebywa w Belgii a potem chciałabym z nią współpracować. Wiadomo, że w dwójkę łatwej pociągnąć wiele rzeczy. Organizowanie koncertów, lekcje grupowe, tym wszystkm można się dzielić.

mamusiu super! To Tymcio będzie miał kuzyna/kuzynkę:)

A jak Ci nazwa Trasiu za smutno brzmi, to może Wesoła Akademia Muzyki po prostu?? w skrócie WAM czyli też fajnie, bo wam, to jak z myślą o was, dla was ( w domyśle, że wam czyli dzieciom) :))

Aestima hehe, jakoś słowo "wesoła" mnie odrzuca, strasznie wymagająca jestem :) Ale ja to traktuje jak swoje drugie dziecko, pamiętacie jak wiele czasu może zająć wybór imienia...

Mamusia, super, moj mały żadnych kuzynów zbliżonych wiekiem nie ma:/
Trasia, sama jestem:( M. nie może wziąć urlopu, mama przyjedzie w weekned, to może mi przejdzie. Może to u mnie też trochę takie psycho- somatyczne... Bo ja nerwus straszliwy i wszystkim się ciągle martwię, zwłaszcza ostatnio...:zawstydzona/y::sorry:

reklama
Trasia, widać dla drugiego dziecka trudniej wybrać imię:) Bo akademia to takie Twoje drugie będzie. A ja ostatnio myślałam nad imieniem dla drugiego ( którego póki co nie chcę) i będzie Miłek albo Klara. Babcia z dziadkiem już załamują ręce co to będzie:-D Eh, ale w związku z moim zdrowiem, to może nie ma nad czym załamywać rąk, bo może nic nie będzie, póki co nie mam siły na następne kompletnie...
Idę kłaść Miesia bo już skwirczy, kulki z biedrony się znudziły...

Do góry