reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ja również mam czasem kłucie, skurcze czasem bóle w podbrzuszu, lekarz zalecił mi brać no-spa, ale zaczęło się nieprawdopodobnym bólem piersi i ich wzrostem. to trochę szybko jak mi się wydawało ale to też rzekomo normalne. Powyciągałam już ze wszystkuch staniczków poduszki.
No i nie wiem czemu mam wrażenie jakby powiększył mi się brzuch lub raczej przestałam go wciągać z obaw... Uprawiam dużo sportu i naturanym było dla mnie pracowanie mięśniami brzucha w każdej sytuacji a tu nagle trzeba zastopować....
Zobaczymy co będzie dalej - apetyt super dopisuje, ale psychika zmienia się nie do pomyślenia, już chciałabym aby był ten 12 tydzień ;)
No tak ten magiczny 12 tydzień też już się nie mogę doczekać, a tak naprawdę to bym chciała żeby było widać maleńki brzuszek a nie otłuszczone ze wzdęciem a i kopniaczki marzenie

createdbylove my też nikomu nie mówimy do USG a synkowi nie będę mówić myślę że do 12 tyg dla dziecka czekanie 8 mcy do urodzenia dzidzi to jakaś abstrakcja

Kurcze jeszcze nie opanowałam obsługi forum ;)

https://www.babyboom.pl/forum/members/createdbylove-80481.html

Ostatnia edycja:
reklama
Witam was i gratuluje wam dziewczyny tych cudownych 2kresek :-)
Ja bede testowac za 2tygodnie ;-) i mam nadzieje ze tutaj dolacze :-D poprzednia ciaze stracilam w 10tc wiec teraz mam okropnego stracha :-)
Jeszcze raz gratuluje :-D

Witam nowe mamusie :-)
Ja już powiedziałam o ciąży rodzince, bo nie przyjmuję do wiadomości, że coś złego może się stać :-)
Wszyscy się na szczęście cieszą, a zwlaszcza moja siostra, która tez jest w ciaży, tyle że ma termin na luty 2011 :-D
Także teraz wspieramy się wzajemnie :-)
Ssabrinaa trzymam kciuki za dwie kreseczki na teście :-) Czekamy na Ciebie :-)
Pozdrawiam.

Miśka - Mam dokladnie tak samo jak Ty :D
Z tym brzuchem tez mi sie tak wydaje, w ogole czuję się ciężka i obolała :(

ja tez chce 12 :(( zostało tylko 8, zleci jak te 5 xD

Ssabrinaa trzymam kciuki za 2 kreseczki
emiolka 24 u mnie wie mąż i 2 koleżanki, rodzince nie mówimy bo ostatni rodzice się tak cieszyli a tu dupa :crazy: Poczekam do wizyty u lekarza. Z siostrą to zazdroszczę ja niestety jedynaczka:baffled:

majqua u mnie wychodzi 3.06 chyba tylko w 1 wyszło że 4.06 zobzaczymy co USG powie;)

co do brzucha to wieczorem mnie wydyma;( Dziś np spodnie są ok ale bywają chwilę że guzik muszę rozpiąć.

Kiedy idziecie do lekarza??

kurcze suwaczek mam źle zrobiony:(

Jak się czujecie?? Mnie strasznie cyce bolą i są ogromne a jeszcze urosną. Pewnie po cycach moja mam się kapnie że w ciąży jestem :szok:i tak będzie wyglądać:)

Jeszcze do końca tygodnia w pracy a przyszły weekend urlop:-)

5 lat temu urodziłam synka wspaniałe przeżycie;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki dziewczyny za mile slowa :-) no ja to juz nie moge sie doczekac a te 2tygodnie to chyba osiwieje z nie pewnosci :-) W poprzednia ciaze udalo sie nam za pierwszym razem a tym razem mam tez taka cicha nadzieje ze sie uda :-D

Do góry