reklama
Traschka - ale będziesz mieć muzykalne dzieciątko - moje chyba będzie totalnie amuzyczne bo mamusia tyle mu śpiewa i słucha gothic metalu, że dzieciak pewnie się zbuntuje i będzie zasłaniać sobie uszy rękami haha
jakoś mi ciężko na żołądku...ale się u nas rozpadało !! kraków deszczowy i zimny jest w ogóle ktoś z krakowa?
jakoś mi ciężko na żołądku...ale się u nas rozpadało !! kraków deszczowy i zimny jest w ogóle ktoś z krakowa?
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Tak piszecie o tych utesknionych miejscach w Polsce, a ja tęsknię za moja Wawka(((. Nie byłam tam już ponad siedem lat i słyszałam, ze ostro się rozbudowala szczególnie w moich rejonach tj.południe.
Tak piszecie o tych utesknionych miejscach w Polsce, a ja tęsknię za moja Wawka(((. Nie byłam tam już ponad siedem lat i słyszałam, ze ostro się rozbudowala szczególnie w moich rejonach tj.południe.
Mieszkam w Warszawie 8 lat i powiem szczerze, że sporo się zmieniło przez ten czas... :-)
Ja zawsze chciałam mieszkać w górach ... ale rzuciło mnie gdzie indziej Jeśli miałabym mieszkać w jakimś mieście, to wybrałabym Gdańsk albo Kraków z Gdańska blisko nad morze a z Krakowa w moje ukochane góry Póki co mieszkam na wsi i jest mi tu dobrzeeee o wiele lepiej niż w mieście.
Traschka, moja siostra słuchała w ciąży ballad Metalliki i mały się teraz przy tej muzyce uspokaja kojarzy mu się z dobrymi czasami w mamusi brzuszku
Traschka, moja siostra słuchała w ciąży ballad Metalliki i mały się teraz przy tej muzyce uspokaja kojarzy mu się z dobrymi czasami w mamusi brzuszku
Mój Fasolek będzie miał podobnie ;-) Choć czasami bierze mnie na muzykę relaksacyjną albo klasyczną...
mnie troszkę od muzyki teraz odepchnęło, bo częściej mnie głowa pobolewa i jeśli już słucham to po cichu ale jeszcze nadrobię zawsze lubiłam słuchać muzyki i nie wyobrażam sobie cichego domu Dla maluszka mam kilka płyt z piosenkami dla dzieci i muzyką klasyczną i relaksacyjną. Kiedyś kupowałam do pracy do przedszkola i teraz się mogą przydać
mnie troszkę od muzyki teraz odepchnęło, bo częściej mnie głowa pobolewa i jeśli już słucham to po cichu ale jeszcze nadrobię zawsze lubiłam słuchać muzyki i nie wyobrażam sobie cichego domu Dla maluszka mam kilka płyt z piosenkami dla dzieci i muzyką klasyczną i relaksacyjną. Kiedyś kupowałam do pracy do przedszkola i teraz się mogą przydać
Jasne, że się przydadzą!Ale będziemy miały muzykalne maluchy ;-)
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Tusen - pięknie tam u Ciebie!!!! Zazdroszczę tych górskich klimatów i śniegu!!! Chociaż ja pomimo tego, że kocham góry, klimat Zakopanego, jazdę na nartach to raczej jestem "ciepłolubna" i temperatura 30 stopni wcale mnie nie przeraża ani nie męczy. A tam u Ciebie w Norwegii nawet latem temperatura 15 stopni tylko. Jak dla mnie to o wieeeeeele za zimno! Ale widoki.Cudowne!