reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hmm Bieszczady.... ciagle sa swierze w pamieci... choc mieszkalam nad morzem to co roku w nich bywalam...ale teraz to pewnie w przyszlym zyciu hehehehe

reklama
Traschka - ale będziesz mieć muzykalne dzieciątko - moje chyba będzie totalnie amuzyczne bo mamusia tyle mu śpiewa i słucha gothic metalu, że dzieciak pewnie się zbuntuje i będzie zasłaniać sobie uszy rękami haha :D

jakoś mi ciężko na żołądku...ale się u nas rozpadało !! kraków deszczowy i zimny :( jest w ogóle ktoś z krakowa? :D

Tak piszecie o tych utesknionych miejscach w Polsce, a ja tęsknię za moja Wawka:((((. Nie byłam tam już ponad siedem lat i słyszałam, ze ostro się rozbudowala szczególnie w moich rejonach tj.południe.

Ja zawsze chciałam mieszkać w górach ... ale rzuciło mnie gdzie indziej ;) Jeśli miałabym mieszkać w jakimś mieście, to wybrałabym Gdańsk albo Kraków :) z Gdańska blisko nad morze a z Krakowa w moje ukochane góry :) Póki co mieszkam na wsi i jest mi tu dobrzeeee :D o wiele lepiej niż w mieście.

Traschka, moja siostra słuchała w ciąży ballad Metalliki i mały się teraz przy tej muzyce uspokaja :) kojarzy mu się z dobrymi czasami w mamusi brzuszku :)

mnie troszkę od muzyki teraz odepchnęło, bo częściej mnie głowa pobolewa i jeśli już słucham to po cichu :) ale jeszcze nadrobię ;) zawsze lubiłam słuchać muzyki i nie wyobrażam sobie cichego domu :) Dla maluszka mam kilka płyt z piosenkami dla dzieci i muzyką klasyczną i relaksacyjną. Kiedyś kupowałam do pracy do przedszkola i teraz się mogą przydać :)

mnie troszkę od muzyki teraz odepchnęło, bo częściej mnie głowa pobolewa i jeśli już słucham to po cichu :) ale jeszcze nadrobię ;) zawsze lubiłam słuchać muzyki i nie wyobrażam sobie cichego domu :) Dla maluszka mam kilka płyt z piosenkami dla dzieci i muzyką klasyczną i relaksacyjną. Kiedyś kupowałam do pracy do przedszkola i teraz się mogą przydać :)

Jasne, że się przydadzą!Ale będziemy miały muzykalne maluchy ;-)

Kto wie, co z nich wyrośnie ;) ja bym chciała, żeby po mnie maleństwo przejęło zamiłowanie do muzyki i gór ;) a co ono samo sobie upatrzy?

na razie zmykam obiad gotować. Mąż z pracy wróci głodny ;)

reklama
Tusen - pięknie tam u Ciebie!!!! Zazdroszczę tych górskich klimatów i śniegu!!! Chociaż ja pomimo tego, że kocham góry, klimat Zakopanego, jazdę na nartach to raczej jestem "ciepłolubna" i temperatura 30 stopni wcale mnie nie przeraża ani nie męczy. A tam u Ciebie w Norwegii nawet latem temperatura 15 stopni tylko. Jak dla mnie to o wieeeeeele za zimno! Ale widoki.Cudowne!

Do góry