reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Zebra my mieliśmy OSPAMOX

Mrsmoon na alergiczny mi to nie wygląda...wtedy jest wodnisty i przeźroczysty...a Malwinka ma gęsty...był zielony ale teraz jest biały więc jest poprawa...a co do marudzenia...nasza też maruda dzisiaj

reklama
Aestima - niestety ból nigdy nie mija ale na szczęście mamy cudowne, zdrowe dzieci, które w pewien sposób rekompensują ten ból. Super, że Mieszkowi kubek przypadł do gustu :-)

Mrsmoon - mnie niestety przy locie zawsze ciśnienie dokucza, ale powoli uczę się na tym panować. Pierwszy lot z Mają chcemy odbyć na jakimś niedalekim odcinku. Powoli zaczynamy planować przyszłe wakacje, nie wiem tylko czy będzie to samolot czy samochód :-)

Zebrra - a jest Kochana jakiś max odstęp między szczepieniami który musi być zachowany? My na początku listopada mamy się zapisać na kolejny termin szczepienia, który wypada wg mnie na 2 styczeń (6 tyg po ostatnim szczepieniu?!).

No u nas ten katar jest taki jasnożółty, gęstawy...

Juz wiem co z samolotem, brawa dla pilota... A ja się zastanawiałam co za mysliwce tu krążą... Jak zobaczyłam trasę przelotu - wszystko się wyjasniło.. Muszę Wam powiedzieć, że huk był u nas niesamowity...

Zrobiłam dzisiaj na deser.. White Plate: Tarta Kukułka. Coffee and chocolate tart.
zrobiłam w ramekinach (napisałam w lambrekinach i zastanawiałam się co mi nie gra :-D) i podałam na ciepło :)

Muszę Wam powiedzieć, ze bomba.. również kaloryczna... ;) Ja tylko spróbowałam, bo zawiera alkohol, ale rodzice i Olaf się zajadali :)

Ostatnia edycja:
zeberko uwielbiam white plate i kwestię smaku!!! też często sięgam tam po pomysły
Misia no masz rację, przy alergii woda z nosa się leje...może się Malwinka wykuruje do końca tygodnia &&&&&&&
Iza my zdecydowanie auto w najbliższe wakacje - ostatnio lataliśmy 2x pod rząd na kanary a to moje max czasu lotu(5-6h), A. nawet łatwo dał się namówić;-)

Zeberko, a łyżeczka nie będzie jak ta metalowa tarka? wchodzić w interakcje z jabłuszkiem?? Babcia i ciocia mówiły żeby z jabłkiem b. na to uważać.

Byłam na tym blogu ale na 6 m-c tam były przepisy tylko z kaszą jaglaną, czy ja coś przeoczyłam?

My już po cmentarzu. Zapaliliśmy 3 lampki pod wspólnym grobem. smutno.

no smutno, taki dzień dziś, ja bardzo żałuje, że na dziadków groby nie mogłam pojechać...
na blogu też widziałam tylko z kaszą jaglaną przepisy

Dziewczynki - dziś moja mamusia na 2 dni przyjeżdża, żeby mnie z Mają odciążyć, teraz ulewa jak szalona z 5 razy w ciągu pół godziny...oprócz tego marudna, nawet w chuście źle, zdążyłam herbatę wypić i już zaczęła się prężyć i wyginać, teraz matę przerabiamy, pewnie jeszcze 5 min i płacz będzie. MAM DOŚĆ!!!!!!!!!

witajcie laseczki:)
cztery dni wolnego minelo nie wiadomo kiedy:( a tak mi dobrze bylo jak maz w domu, tak wesolo i w ogole fajnie a od jutra znowu codziennosc sie zaczyna. dominika odrobine zakatarzona wiec zostaje w domu i da mi pewnie popalic:no: w ogole to przywlokla jakiegos wirusa do domu bo mnie zatoki bola i K. tez cos mowi ze go bierze, generalnie nie jest zle tylko tacy rozbici jestesmy....do tego norbert znowu cos w nocy spac nie moze i budzi sie chyba co godzine wiec jestem strasznie niedospana:no: przepraszam ze tylko tak o sobie ale nie moge skupic sie na czytaniu:no: :no:
norbertowi nietstey jak na razie podeszlo tylko jabluszko i morele, probowalismy marchewki,szpianku i ziemniaka i az go telepalo, zreszta surowe jabluszko tez nie podeszlo. wiec szykuje mi sie chyba mała wybreda....BUZIOLE

reklama
Do góry