Blusia u nas też wyskoczyła wysypka i my mamy zalecenie odstawić słoiczki narazie... a mnie właśnie mnie oświeciło że wysypka pojawiła się jak zaczęłam Majkę smarować kremem Nivea na każdą pogodę przed spacerami... no to teraz ciekawa jestem od czego to...
Traschka no właśnie nie dostała bo ciocia stwierdziła że ja zje (muszę przyznać jej rację
) i wyszłam z gabinetu mocno niepocieszona (ja a nie dziecko
)
A z Marysią to przyłączam się do zdania dziewczyn - odpuść Jej trochę i rób większe przerwy między karmieniami, zwłaszcza że wyniki miała takie dobre... może ma taki okres (choć z tego co się orientuję to u Was co chwilę przeboje z karmieniem) że tyle nie potrzebuje... napisałabym że może tak po prostu ma ale to określenie wywołuje u mnie białą gorączkę bo jak szukam wyjaśnienia i odpowiedzi dlaczego Majka ma ciągle otwartą buzię to wszędzie słyszę że Ona tak po prostu ma...wrrrr.....
Doris post o "niemojej" godzinie bo pisałam go przez dwa dni... zaczęłam wczoraj i napisałam nawet że proszę o kciuki za szczepienie ale zanim skończyłam to zdążyliśmy wrócić od lekarza
Super że na usg Julci wszystko ok
Anapi dużo zdrówka dla Was żeby te choróbska już odpuściły, i w ogóle zdrówka dla wszystkich chorowitków bo i
Misialina i
Asinka też chore z tego co kojarzę, jeśli ktoś jeszcze podupadł na zdrowiu to przepraszam że pominęłam i również zdrówka życzę
Zebra strasznie współczuję diagnozy piesowej... dobrze że już wiadomo co dolega Jasiowi ale strasznie to przykre... Życzę Wam abyście znaleźli najlepsze rozwiązanie dla Was i dla pieska... a na pleśnie jak córeczka koleżanki dostała leki to bardzo szybko było widać poprawę i przestała w ogóle chorować, oby i u Was tak było
a tekst Jasia o fajnym szpitalu mnie rozwalil totalnie
mgordon nawet nie wiem co Ci doradzić, bardzo mi przykro że macie takie problemy... po twoich postach widzę jednak że jesteś silną kobietą i wierzę że znajdziesz rozwiązanie... ale pierwsze co mi się nasuwa to weź go i telepnij tak porządnie! bo aż się wierzyć nie chce... co to w ogóle znaczy... niech się zastanowi jak to świadczy o nim jako o ojcu...
Mamusia przytulam bardzo mocno! musi być dobrze! &&&&&&
Kati z tym parkingiem to ja mam nadzieję że to będzie "tylko" 150zł... w zeszłym roku płaciłam 100zł na innym parkingu (na którym teraz już nie ma wolnych miejsc) i to była bardzo promocyjna oferta... jedna godzina kosztuje 1zł co za miesiąc daje już 160zł ale mam nadzieję że abonament będzie choć ciut tańszy bo na prawdę czarno to widzę...
AgatkaT ja też jestem bardzo ciekawa ile teraz waży Twój Antoś, bo coś mi się zdaje że aktualnie to chyba moja Majka największa kobita - niecałe 5 m-cy: 8300g i 70cm - kto da więcej?
(cyc + 1xdziennie mm + marchewka/jabłuszko)
Buziaki dla 5-miesięczniaków - Mateuszka i Bartusia :*:*:*
Aaaa no i
Ironia - GRATULACJE OGROMNE!!!!!
Ja uciekam bo słyszę że małżonek zajechał i wyładowuje graty nurkowe do garażu
Aaa jeszcze muszę Wam powiedzieć że Maja dziś dwa razy zasnęła sama leżąc na łóżku tak po prostu, bez cyca, bujania czy lulania co u niej nie zdarzyło się nigdy... mam nadzieję że to nie tylko efekt poszczepienny hihi
Lecę, pa