reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

u nas na szczęście problemu z nowymi smakami póki co nie ma wcale. Nie podawałam jej jeszcze żadnych stałych pokarmów, ale raz dostała mm i nie zauważyła różnicy. W upały dawałam jej wodę, przy problemach z brzuszkiem herbatkę i piła wszystko, cokolwiek się jej dało.

nie wiem co się dziś dzieje, wypiłam 2 kawy a oczy mnie tak pieką, że najchętniej położyłabym się teraz obok Marysi i spała razem z nią. A muszę zajęcia przygotować. Mam dziś pierwszą lekcję z maluchem, który wcześniej uczył się u innej pani. Z wywiadu zrozumiałam, że to dość trudny przypadek:) Zatem będzie trochę gimnastyki.

reklama
mrsmoon, mi w aptece babka powiedziała, że sinupret w ciąży można ale przy karmieniu już nie... :/ Chora jestem już od 2 tyg. -zatoki kompletnie zawalone:(

Madzioolka - Antkowi kupiłam tak na chybił-trafił zwykły Bebilon i pije bez problemów; ale on też jak córeczka Trasi chętnie pił herbatki różne, teraz zasmakowały mu słoiczki, kleik ryżowy, więc chyba do wybrednych nie będzie należał...

no to po zajęciach, jak ja lubię lekcje w Bielsku! Dojazd trwa 5 minut więc wychodzę z domu 15 minut przed lekcją, a 10 minut po niej już jestem w domu. Do Żywca dojazdy zabierają mi ponad 2h:(
Dzieciak spoko, strasznie ruchliwy ale ciekawy tego co się mówi więc myslę, że będzie fajnie.

mamusia twoje dziecię jest młodsze od mojej Marysi prawie miesiąc a waży już tyle ile ona:) Brawo!

trasia to nasze królewny ważą mniej więcej tyle samo, a różnica - niecały tydzień:-) Moja Maja strasznie zwolniła z przybieraniem...ale czytałam, że norma w 4-6m to 90-150g/tydz, więc Maja w dolnej granicy

reklama
Witam się i ja :-)

Przeczytałam watek z promocjami a tam Madzioolka pisze, że ma kupon rabatowy na dziś do smyka...a ja właśnie wrócialm z pięknym kombinezonem na zimę :-)...szkoda, bo zaplacilabym mniej
Poza tym to dziś 3h na spacerku byłam, piękna pogoda u nas.
Julia dziś nie marudzila wcale :-), od rana ma świetny humor, śmieje się stale i piszczy z zachwytu oby tak dalej.
Zaraz idziemy się kąpać i potem spać :-)

Sorry, że dziś tak tylko o sobie piszę ale jakoś nie mam weny....

Do góry