reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
a ja już na nóżkach, nocka super, ale mnie zgaga meczy przez całą ciąże nie miałam a teraz cholera przyszła wrrrr
Witj mamusiu:-)
Ja od 5 na nogach; ide po druga kawe. Franio zasmarkany zle spał; M na dyżurze, wróci po 10 a ja zbieram się z Antkiem i jadę na lotnisko po chrzestnego( ostatni raz widziałam go 10 lat temu).
Wpadne pozniej;-)
Ja od 5 na nogach; ide po druga kawe. Franio zasmarkany zle spał; M na dyżurze, wróci po 10 a ja zbieram się z Antkiem i jadę na lotnisko po chrzestnego( ostatni raz widziałam go 10 lat temu).
Wpadne pozniej;-)
heja
melduje sie wyspana
mlody obudzil sie po 7 a poszedł spac o 21
cuuuuudooo... pieluszka nie przesikana, nie głodny
)
a ja sciskam poslady jak tylko moge i dzis caly dzien pisze magistra a tata bawi malego :-)
u nas dzis na obiad gołąbki zsosem pomidorowym
a ja sciskam poslady jak tylko moge i dzis caly dzien pisze magistra a tata bawi malego :-)
u nas dzis na obiad gołąbki zsosem pomidorowym
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dzień dobry,
ja kolejny dzień niewyspana, śpię długo a budzę się zmęczona jeszcze bardziej niż jak się kładę... już mnie to zaczyna męczyć... idę po kawę bo ledwo widzę na oczy a cały dom do sprzątnięcia...
ja kolejny dzień niewyspana, śpię długo a budzę się zmęczona jeszcze bardziej niż jak się kładę... już mnie to zaczyna męczyć... idę po kawę bo ledwo widzę na oczy a cały dom do sprzątnięcia...
traschka
Mama Marysi
malutka miała szczepienie w czwartek i do dziś ciągle śpi a jak nie spi to płącze
Strasznie mi jej żal, nie wiem jak jej pomóc. Nie ma temperatury, obrzęku też nie ma, ale zachowuje się jak zupełnie inne dziecko. Wczoraj przespała prawie cały dzień, budziła się tylko na jedzenie i niewiele zjadała po czym zasnęła na noc o 19.30 i spała bez pobudki do 6 rano. Teraz też szybko padła, ale chyba głodna była albo ja z nerwów mam mniej mleka, bo zjadła mi z obu piersi i dale płakała że głodna. Musiałam jej dać mleczko, które rano odciągnęłam po nocce. Miałam w butli 50 ml, wypiła to w 2 minuty z calmy(!!!) i chyba wcale się nie najadła... ale zasnęła.
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Bidulka Marysia, przytulaski dla Niej 
Maja z kolei wcale spać nie może w dzień, jak obudziła się po 9, tak zasnęła tylko na spacerze na od 13 do 14 i potem już nie mogła, teraz w końcu usnęła ale była tak zmęczona że wybudzała się co chwilę z płaczem ale nie miała siły nawet oczek otworzyć... i nawet przytulaskii i całuski nie pomagały...
Ja znów mam samotny wieczór, Tomek poszedł do ojca na mecz siatkówki i jeszcze na ten wieczorny boks ma zostać więc znowu wróci w nocy... jutro ma przyjść rodzina na imprezkę, Majkowe 3 miesiące+poniedziałkowe Jej imieninki, więc znowu nie pobędziemy razem... eehhh...
Maja z kolei wcale spać nie może w dzień, jak obudziła się po 9, tak zasnęła tylko na spacerze na od 13 do 14 i potem już nie mogła, teraz w końcu usnęła ale była tak zmęczona że wybudzała się co chwilę z płaczem ale nie miała siły nawet oczek otworzyć... i nawet przytulaskii i całuski nie pomagały...
Ja znów mam samotny wieczór, Tomek poszedł do ojca na mecz siatkówki i jeszcze na ten wieczorny boks ma zostać więc znowu wróci w nocy... jutro ma przyjść rodzina na imprezkę, Majkowe 3 miesiące+poniedziałkowe Jej imieninki, więc znowu nie pobędziemy razem... eehhh...
reklama