reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dziewczyny!!!!!!!! Coś się zaczyna u mnie. Miałam właśnie trzeci skurcz! Każdy około 10 min przerwy. W kibelku więcej śluzu, trochę podbarwionego. No i jak usiadłam to się napięłam troszkę i podstawiłam rękę, żeby go oblukać, a tu woda mi pociekła:) Białawy płyn taki więc to chyba wody:)))))

Ręce mi się trzęsą!!!! Idę pod prysznic:)

Ja się cały czas schizuję i beczę... sieze w necie i szukam...

Dla tych niecierpliwych mam przepis na tzw. KOKTAJL POŁOŻNYCH (znajoma mojej mamy mówiła, że jej pomogło):

I:

250 ml soku morelowego
2 łyżki oleju rycynowego
2 łyżki musu z migdałów (mandelmuß... do kupienia w sklepach ze zdrowa żywnością)
Wymieszać. Dodać wodę gazowana wodę mineralna tak, żeby razem było 500 ml.
Wypićw przeciągu 30 min.

II:

1 banan
250 ml mleka
paczuszka cukru waniliowego
2 łyżki oleju rycynowego
Wymieszać. Wypić w przeciągu 30 min.

UWAGA!!!!!!!!!! Koktajl można pić dopiero w 40 tyg ciąży- znaczy się w dzień terminu lub już jak jest się przeterminowaną!!!

Ja chyba dziś spróbuje tego drugiego przepisu... Ale trochę się cykam...

Co myślicie?

reklama
Chwilę mnie nie było, a tu coś się rusza ;-) Silva kciuki mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&
Ja natomiast zdycham :-( Nie dość, że czyści mnie jak kota po agreście, to jeszcze dalej mi czop krwisty odchodzi i boli jak cholerka :-( Z mamą chwilę na skype pogadałam, a tak to cały czas leżę...

Do góry