A potem ja się ustawiam!Ja już mówiłam PROSZĘ NIE WCHODZIC PRZED KOLEJKĘ Silva i ja jesteśmy jeszcze noooo
reklama
aneczka1526
Fanka BB :)
I ja :-)
P.S. Ale mam ładny numer postu :-) same dwójeczki ;-)
P.S. Ale mam ładny numer postu :-) same dwójeczki ;-)
Dziewczyny!!!!!!!! Coś się zaczyna u mnie. Miałam właśnie trzeci skurcz! Każdy około 10 min przerwy. W kibelku więcej śluzu, trochę podbarwionego. No i jak usiadłam to się napięłam troszkę i podstawiłam rękę, żeby go oblukać, a tu woda mi pociekła Białawy płyn taki więc to chyba wody))))
Ręce mi się trzęsą!!!! Idę pod prysznic
Ręce mi się trzęsą!!!! Idę pod prysznic
aneczka1526
O kurcze, Silva, jak się nie ruszało to nie ruszało a teraz wszystko na raz, super, trzymam kciuki
agatkaT
Ja się cały czas schizuję i beczę... sieze w necie i szukam...
Dla tych niecierpliwych mam przepis na tzw. KOKTAJL POŁOŻNYCH (znajoma mojej mamy mówiła, że jej pomogło):
I:
250 ml soku morelowego
2 łyżki oleju rycynowego
2 łyżki musu z migdałów (mandelmuß... do kupienia w sklepach ze zdrowa żywnością)
Wymieszać. Dodać wodę gazowana wodę mineralna tak, żeby razem było 500 ml.
Wypićw przeciągu 30 min.
II:
1 banan
250 ml mleka
paczuszka cukru waniliowego
2 łyżki oleju rycynowego
Wymieszać. Wypić w przeciągu 30 min.
UWAGA!!!!!!!!!! Koktajl można pić dopiero w 40 tyg ciąży- znaczy się w dzień terminu lub już jak jest się przeterminowaną!!!
Ja chyba dziś spróbuje tego drugiego przepisu... Ale trochę się cykam...
Co myślicie?
Dla tych niecierpliwych mam przepis na tzw. KOKTAJL POŁOŻNYCH (znajoma mojej mamy mówiła, że jej pomogło):
I:
250 ml soku morelowego
2 łyżki oleju rycynowego
2 łyżki musu z migdałów (mandelmuß... do kupienia w sklepach ze zdrowa żywnością)
Wymieszać. Dodać wodę gazowana wodę mineralna tak, żeby razem było 500 ml.
Wypićw przeciągu 30 min.
II:
1 banan
250 ml mleka
paczuszka cukru waniliowego
2 łyżki oleju rycynowego
Wymieszać. Wypić w przeciągu 30 min.
UWAGA!!!!!!!!!! Koktajl można pić dopiero w 40 tyg ciąży- znaczy się w dzień terminu lub już jak jest się przeterminowaną!!!
Ja chyba dziś spróbuje tego drugiego przepisu... Ale trochę się cykam...
Co myślicie?
agatkaT
Silva & za Ciebie i Szymka- niech już w końcu wyjdzie!!!
Dzastina222
Czekam..
Silva ja też zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Oby to było to!!!!
Oby to było to!!!!
reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Chwilę mnie nie było, a tu coś się rusza ;-) Silva kciuki mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&
Ja natomiast zdycham :-( Nie dość, że czyści mnie jak kota po agreście, to jeszcze dalej mi czop krwisty odchodzi i boli jak cholerka :-( Z mamą chwilę na skype pogadałam, a tak to cały czas leżę...
Ja natomiast zdycham :-( Nie dość, że czyści mnie jak kota po agreście, to jeszcze dalej mi czop krwisty odchodzi i boli jak cholerka :-( Z mamą chwilę na skype pogadałam, a tak to cały czas leżę...