reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ja myślę, że o Agatę R. chodzi bo Zeberrka o dyżur pytała, bo w tym samym szpitalu rodziła:)

A Doggi nadal w szpitalu, drugie KTG jej robią... zaraz wrzucę esa na odpowiedni wątek!

nooo kochane mloda jak dostala cycka o 16:30 tak jeszcze spi, ale widze juz sie krecic zaczyna...
Fruciu jakos tak niby sie cieszy z siostry jak cos spytam to pozytywnie o Misi mowi, ale jak teraz spi to raz do lozeczka tylko podszedl , nie przejmuje sie siostra puki co ;-) Pies za to co chwile podchodzi i niucha... i nawet spala obok lozeczka troche.
Mi cycki zaraz exploduja :eek::baffled:
Jutro jakies fotki porobie to Wam ja pokaze, bo mam, ale tel robione, wole "lepsza" fotke pokazac ;-)
Ogolnie mloda jest baaardzo kochana. JAk niechce jej sie spac to ciagle na cycku by wisiala, mam juz strupki na nich i boli pierwsze wessanie sie jej, ale chce karmic cycem puki co :tak: Jak jest spiaca to spi 2-3-4 h :tak: Noooo puki co ;-)
Mnie krocze boli, nacieta bylam... nie pytalam ile mam szwow bo boje sie wiedziec ale dluzej mnie szyli niz przy Fruciu :-( i wiem ze mam ich troche.... no coz.
Ogolnie porod:
ok 23.00 bylam w szpitalu, ok 24.15 na porodowce juz (troche trwalo zanim lekarz mnie zbadal i przyszedl na izbe przyjec itp) 24.30 zaczelam miec silniejsze bole i to krzyzowe ze oczy na wierzch mi wylazily, ale jeszcze dawalam rade ;-) Baaaardzo mila pigulka byla, extra mi sei wspolpracowalo z nia.... Chyba przy 3 partym Misia wyszla, nie wiem tak szybko to pozniej poszlo ze szok :sorry: O godz 1.33 byla juz na moim brzuszku :tak: Zakochalam sie :-D Zdrowa, 10pkt, 3410 g, 52 dluga. Kudlata tak smiesznie i podobna do Frucia, choc teraz zaczynam widziec roznice ;-) Jest drobniejsza ogolnie i ma uklad ust inny, ale miny robia te same :cool2: Co tu jeszcze napisac.... Ogolnie jest dobrze puki co :tak: Moj urlop wziol dla nas i bardzo mi pomaga i opiekuje sie nami :tak: Kochanego mam meza :tak:

Dziekuje Wam za zyczenia KOCHANE JESTESCIE!
Duzo Was pisalo do mnie, ale wybaczcie w pewnym momencie nie wiedzialam juzkomu co pisalam i niechcialam gafy strzelic no i zlotowek coraz mniej na koncie mialam , ale juz doladowany tel heh... Dziekuje za cieple slowa :))))

reklama
Do góry