reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama z tym :-p Chociaż w sumie Doggi to ma wszystkie objawy, więc nie wiem czy to dobre porównanie :-D;-) hehe joke!! Ale faktycznie jest to męczące...
A ja należę do tych, które mogą się pochwalić seksem ze swoim mężczyzną. Powiedziałam mu, że mi musi szyjkę masować, bo będę musiała sama i pomogło :-D

reklama
asinka ja mojemu też tak mówiłam :D A jeszcze bardziej przekonało go to jak powiedziałam, że nie mogąc liczyc na niego się musiałam w łazience macac po cyckach :D SIe tak nakręcił, że od razu wziął się do roboty :D

Hahaha faceci to mają od razu niezłe wizualizacje :-D Ale ważne, że to działa :-) Mój miał na początku jakieś obawy, ale powiedziałam, że jak chce Tymka wcześniej zobaczyć, to musi zacząć działać...

Dziewuszki, ja spać idę powoli. Życzę Wam (i sobie), żeby coś się ruszyło:)

Hej Nadzieja, dawno Cię nie było rzeczywiście. Zaglądaj do nas, bo nas tu coraz mniej:(

dziewczyny urodze w nocy mowie Wam :-p
na wkladce mam krew z czyms... chyba z wodami, bo rzadkie takie rozwodnione...
i coraz mocniej boli z nowu :cool2: sialalalallalalalaal..

silva wiem, ze nas tu coraz mniej przynajmniej tych, ktore sa jeszcze po tej stronie :-(
co do sexu to mojego tez trudno do tego zagonic. Ostatnio mialam na niego takiego nerwa bo doszlo do tego, ze probuje sie od tego wykrecic szukajac chorob. Wczoraj np mial straaaaaszna zgage. Dzis jak mi nie da tego czego chce to normalnie mu zrobie awanture!!!!

reklama
larvunia Ty szczęściaro.... ja też chce !! Pisz co się dzieje o każdej porze dnia i nocy :D

Silva myślę, że bedziesz mogła do mnie pisac, bo moja do przyszłego roku nie wyjdzie ;) :p

Do góry