reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Cinamon Kubuś jest super, nie dziwię się, że się zakochałaś!
Blusia kciuki za jutrzejszą wizytę, na pewno wszystko będzie ok :)
Anapi fajnie, że jesteś tak pełna energii :) a u nas psychoza ogórkowa moim zdaniem jest, ale chyba nie aż tak wielka... ciekawe ile jeszcze poszczególnych produktów pogrzebią na rynku zanim naprawdę dowiedzą się skąd to cholerstwo.

Dobranoc :) spokojnej, bezbolesnej nocki z ograniczonymi wizytami w wc ;)

reklama
Cześć Mamusie. To ja również za wszystkie dzisiejsze wizyty trzymam &&&&&&&&&&&&. Właśnie wybieram się na Izbę Przyjęć na jutrzejsze cc. Trzymajcie za mnie kciuki żeby mnie dziś przyjęli i żeby wszystko poszło dobrze. Dam znać jakby coś.

oho sie dzieje czy nie dziewczyny ;-)
co tam u Was...

ja w nocy myslalam ze na balkon spac pojde ;-) Ale dalam rade ;-)
szykujemy sie do przedszkola, odezwe sie pozniej
MILEGO PONIEDZIALKU!

Dzień Dobry kochane..

O widzę że coś się zaczyna dziać...czyzby maluszki się pchały na świat?
Ja też mam dziś wizytę ale nie oczekuję niczego od ginekologa...pewno mnie zbada, zrobi usg i kuknie na moje wyniki.
Od wczoraj mój brzuch przybrał kształt.... hmmm nawet nie wiem jak wam to wytłumaczyć? Dzidziuś wypycha dupsko z prawej strony tak mocno, że wyglądam jakbym miała góre..albo mega wielką przepukline.. co nie ukrywam że sprawia mi to zarypisty ból...

Larvuniu ja też nie mogłam spać w nocy.. duszno jak cholera było. Okno otwarte i wiatrak na pełen ful chodził a ja oblana 8 potami... a mój stary zabunkrowany pod kołdrą po sam nos... bo zmarzł.. a ja w samej koszulce i to było za dużo ubrania. Teraz mam oczy w kolorze betonu... taka jestem piękna- nie wyspana! Coś okropnego!

halo halo! hej brzuszki! Widzę że już nie śpicie! Upał straszny już , nawet o tej porze!
Lecę budzić synka i do przedszkola.Potem wpadnę do Was , a na 10 mam dentystę.Buziak dla Was wszystkich !!!

Cinamon, ale słodziak! Jakby nie było to nasz kolejny czerwcowy chłopczyk:) A Anulka będzie miała kompana do zabaw- fajnie, że macie z siostrą dzieciaczki w tym samym wieku (ja po cichu to liczyłam, że urodzicie jednego dnia, to dopiero byłaby frajda!)

reklama
no i chlopaki poszli....
moj ma dzis wolne juuupi :tak::-D Wiec on odprowadzil synka do przedszkola
Ide sniadanko jakies zrobic, tylko co mojemu to ja nie wiem jak on pieczywa nie jada :dry:

asinka jak tam grillowanko udane ;-):confused:

(lekko podbarwione krwia, tak blado wrecz mam wkladke :shocked2: o co kaman....)

Ostatnia edycja:
Do góry