reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

doggi być może masz rację.Może gdzieś mi umknęło.W każdym razie te skurcze nie towarzyszyły jej chyba jeszcze na co dzień a tu zobacz...

larvunia a jaką Ty kochana kawkę popijasz??Zwykłą czy ineczkę??

reklama
katamisz a popijam maxwel haus czy jako to sie pisze, puszczalska z jednej lyzeczki plaskiej + mleko + 1 lyz. cukru ;-)

hell yeah lavruniu ja też chyba na piłce się potrzęsę, przywiozłam od rodziców... moze u mnie coś się w końcu tez ogarnie...

I tak jak mi się wydawało, kati wspomniało na wizytowym o skurczach, w sensie relacja z lekarza.

Pytałam czy dziecko ustawione i kiedy wg niego mam sie spodziewać porodu, a on że dziecko jest już wstawione do kanału rodnego, moge odczuwać skurcze i bóle od kręgosłupa do brzucha (które juz mam) i że on sie nie podejmie takiej opinii kiedy sie to zacznie bo ten czas wybierze mały.
Dowiedziałam sie jeszcze, że jest na jakimś 3 stopniu czy poziomie teraz, a na 6 poród sie zaczyna więc jest dobrze

To dzidziol się szybko określił :)

Cześć Brzuchatki w sloneczny poranek :-)
Ooooo widzę, że kolejny dzidziolek nam się szykuje na świat :-). Świetne wieści od rana!!!! Kciuki za kati trzymamy!!
Katamisz...niestety mój M jeszcze w pracy, on pracuje 12h i coś się przedłużyło.
Larvunia... Ty mnie zadziwiasz wstawaniem o tej godzinie!!!!
Doggi...a jak u Ciebie nocka???
Aneczka...u mnie też piękne slońce świeci :-)

Dzien dobry Doris u mnie nocka hmmmm, spoko... tzn wzglednie... zasnęłam około 2.45 bo miałam cały czas ksurcze... już myślałam, ze na ip pojade bo w pewnym momencie zrobili sie tak silne i bolesne, tak mocnych jeszcze nie miałam do tej pory.. ale chyba im przeszło bo ostatnie spojrzenie na zegarek odnotowałam o 2.45 a potem dopiero o 6.30 się obudziłam i już no sleep :)

lavruniu ja mam jakies liche rozwarcie od dosc dawna.. i dupeczka też :p Zero postępku :p Chyba z miecha już tak się nie zmienia w nim nic... nie ogarniam tego tematu już :p

Ale za to czuję się spoko jak narazie :D

tak sie zastanawiam czy to krecenie sie na pilce cos da teraz... Mala i tak czuje napiera, ale tu chodzi teraz o rozwarcie zeby sie zwiekszylo a pilka tylko uklada dziecko odpowiednio, czy sie myle :sorry:

Doggi...To dobrze, że jest w miarę ok.
Ciekawe czy jeszcze jakaś dzidzia si pojawi dziś???? Coraz częściej sms pojawiają się na wątku :-) no ale dziś już przecież 28 maj.
Katamisz a Ty jak długo przenosiłas poprzednią ciążę???
Larvunia...a Ty nie za dużo tych kaw od rana????

Ja idę zrobić sobie jakąś kanapkę, bo padam z glodu :-)

reklama
eeee druga i to slaba... Jak bede karmic cyckiem to sie skonczy, wiec sobie teraz nie zaluje ;-)
...ide z psem , milego dnia kochane!

Do góry