reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Trasia, ano, nie chciał młody skusić się na darmowe bilety - wolał jeszcze posiedzieć w brzucholu ;-)

Jej, też powinnam ogarnąć przychodnię :/ ale mi się nie chce :-p
:-D No cóż, ja na darmowe opony też się nie załapałam, ale Kochana nie rodzimy jeszcze, może uda się coś "wywalczyć" przez te pare dni ;-)
Te które już mają dzieci, chyba mają najprościej z przychodnią - zapisuje się dziecko do tego samego pediatry co starsze i po kłopocie :-)

Ja się będę zbierać. Moja mama wraca. Posiedzę sobie z nią na balkonie :)
Miłego popołudnia brzuszki

reklama
Ostatnio troszkę przesadzi,łam z chodzeniem i przesiliłam sobie nogę, boli mnie kość w stopie od tygodnia i chyba powinnam zrobić sobie dwa dni bez chodzenia bo mnie nigdy nie przestanie boleć.
Dagamit ty masz juz naprawdę bliziutko do terminu. Życzę, żeby Lenka jednak nie czekała na dziadka, akurat jak dziadek wróci Lenka będzie gotowa żeby ją odwiedzić:)

Oj, widzę że nie tylko ja załatwiłam sobie stopy :-) Ostatni spacer dookoła jeziora był fantastyczny, ale od wczoraj nie mogę stanąć na piętę! Też mam dzień domowy i nie zamierzam dziś spacerować dalej niż na balkon ;-) Uważaj na stopy, bo pewnie się nam jeszcze przed porodem przydadzą ;-)

Bardzo chciałabym żeby Lenka była już z nami za tydzień, jak dziadkowie wrócą, ale małej ewidentnie się nie spieszy!!!!

U Agabre też na razie cisza. Ma dziś wizytę i wieczorkiem może coś skrobnie.

a tak z innej beczki,
zrobiłam sobie suwaczek :tak: gdzie kod obrazka umiescic?
w sygnaturze? (ustawienia profilu?)
bo jesli tak, to własnie w ten sposób zrobiłam, ale nie wystwietla sie :-(

Witajcie kochane:-)

Niestety nie rodzę jeszcze, chociaż bardzo bym chciała...Dziś o 18 mam wizytę, może dowiem się czegoś więcej. Skurcze nawiedzają mnie codziennie nad ranem i rano, ale później odpuszczają...Wczoraj spędziłam cały dzień z mężem, byliśmy na obiedzie, a później na spacerze...Ale nic nie wyspacerowałam:-(
Iza teraz każdy telefon zaczyna się od pytania czy już urodziłam...mam już tego serdecznie dość!!!
trasia widzę, że humor dopisuje:tak:
doggi cieszę się, że chociaż sama końcówka ciąży taka lajtowa;-) może organizm zbiera siły?

Przepraszam, że nie odpisuję Wam wszystkim, ale nie mam do tego zupełnie głowy...

edit: Madzioolka na kolkę nerkową tylko przeciwbólowe i rozkurczowe, jak paracetamol i nospa nie dają rady, to szoruj na ip, dadzą Ci coś mocniejszego w zastrzyku. A kolka to taki tępy jednostajny ból nie do zniesienia...podobno gorszy niż porodowy:tak:

Ostatnia edycja:
dadaiissyy po pierwsze widzę, że nowa jesteś tu i witam cie bardzo serdecznie :)
Po drugie z tym suwaczkiem ja robię tak...
1.Ustawienia
2.Potem po lewej stronie lista różnych duperelek i tam między innymi 'edytuj sygnaturę' --> wchodzisz w to
3. i tam wklejasz link do swojej sygnatury no i zapisujesz...

Mi w ten sposób działa i tylko ten sposób znam ;) Powodzenia ;)

Doggi; tak, jestem z Wami dopiero od kilku dni :) Lepiej jednak pozno niż pozniej ;)
wg OM termin na 10.06
Dziekuje za pomoc, chyba się udało

Kurcze właśnie zdałam sobie sprawę ,że zjadłam kolejne 0,5 kg truskawek :angry: i pękam w szwach!!!!!
Ale mi się dzisiaj ich chciało!!!!!No ale w związku z tym ,że zjadłam cały kilogram sama to będę musiała wyjść z domku i kupić moim chłopakom:)
Obżarstwo w ciąży to też grzech?? :-p

reklama
Doggi; tak, jestem z Wami dopiero od kilku dni :) Lepiej jednak pozno niż pozniej ;)
wg OM termin na 10.06
Dziekuje za pomoc, chyba się udało

uuuu to termin masz 2 dni po mnie ;) Ja mam na 08,06 :D ale u mnie wg usg bo wg OM miałam na 10 maja :p hahaha :p ale dzidź widentnie miesiąc prawie młodszy :)
Jeszcze raz willkommen :)

Do góry