reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
ja coś czuję, że przenoszę, ale mam nadzieję, że moje przeczucia się nie sprawdzą
dziś czuję się super, wczoraj zupełnie do d...może to cisza przed burzą? mój mąż już na poważnie zaczął traktować sprawę, bo w ciągu dnia po kilka razy dzwoni i pyta czy nie rodzę;-)
jutro będę dopiero po 12 bo muszę badania zrobić i o pocztę zahaczyć

Ja to mam od kilku dni mam takie lekki skurcze jakby przed okresem, podobno to od wstawiania i uciskania główki. Do tego mam raz dziennie taki jakby skurcz ale czuje go pod piersiami lub z boku jakby ktoś mi igłę wbijal - pewnie mała się rozpycha i daje mamusi w kość :)
Ja też się żegnam idę robić kolacyje i czekam na YCD a teraz na dwójce leci rodzinka .pl POLECAM :))

DO juteraaaaa :-)

silva bylas dzisiaj w moim Auchan!!!! Ale mi sie teskni.....
U mnie drugi dzien barsz ukrainski z fasola I powiem szczerze, ze nie moge sie doczekac juz wejscia do domu I zanirzenia lyzki w misce zupki :-)

a mi sie ryzu zachcialo i na kolacje z sosem jadlam + ogorek ze sloika maminej roboty ;-)
najedzona zegnam sie juz :tak:
do juterka :tak:

edit:
zaaaapomnialam, co byscie sie jutro nie martwily o mnie, to ja odezwe sie dopiero popoludniu, bo rano odrazu po odprowadzeniu mlodego do przedszkola jade do przychodni a pozniej male zakupy mnie czekaja... wiec do popoludnia jutro :*

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim,
Nie zagladam ostatnio bo mała sie rozchorowała, oczywiscie jak juz to na maxa i ma zapalenie ucha i poczatki zapalenia płuc, wiec chwilowo jestesmy w domu ale jak do piatku sie nie poprawi to do dzieciecego.
na dodatek ja czuje sie fatalnie, wszystko w okolicy pasa, posladków i narzadów intymnych mnie boli, cos czuje, ze nie doczekam terminu.
Pozdrowionka dla wszystkich ! ! !

Hej kochane :)
Ale produkcja, nadrobiłam wszystko, ale nie mam siły odpisać każdej z Was.
Dzionek udany. Jestem tak złażona, że nogi mi w tyłek wchodzą, ale nie ma się czemu dziwić jak z mamą trochę kilometrów natłukłyśmy :) Zrobiłam ostatnie zakupy dzieciowe, tzn. pewnie prawie ostatnie, bo jak się maluch urodzi to pewnie okaże się, że wszystkiego nie mamy ;) Kupiłam kocyk, pieluszki tetrowe, krem do sutków i kremik dla małej, kapcie dla Jaśka.
Kręgosłup się odzywa, do tego miałam straszny ucisk - w sumie nie wiem dokładnie czy na pęcherz (chwilę wcześniej siusiałam) czy szyjkę, ale czułam takie jakby kłucie, aż musiałam się kilka razy zatrzymywać :/
No i muszę się pochwalić, że dziś biorę ostatnią dawkę leków. A od jutra całkowite odstawienie :-):-):-) Ale mam radochę :)

Smakowicie dziś na forum - lody, ciasta, owoce :)

Asinka, fajnie, że znów jesteś z nami :)

Pozdrawiam wszystkie mamusie :)

matko,wy nic przez cały dzien nie robicie tylko na kompach siedzicie?:szok:
pisza i piszą....
No wlasnie ja tez juz niedlugo zwariuje jesli tak bedzie co dnia, a pozniej sie przyzwyczaje i przegapie prawdziwy porod :-D
:laugh2::blink:
Napisze Wam że chyba mi czop odszedł...poszłam do łazienki na siku i patrze a na papierze taka galaretka mleczno-żółtawa...no i nic...ubieram sie, siadam przed tv i coś czuje że mam na kitku moim, zdejmuje getry a tu taki korek z galaretki mi się przykleił do kita wielkości paznokcia od kciuka...kurde ciekawe czy to był czop...musiał chyba wypaść jak wstawałam...no i nie powiem ale chodzić nie potrafie bo mnie tak boli w pice że aż płakać mi się chce
no to poleciisz jak nicccc:rofl2: hehehehe
listonosz kase przyniosl (zus) wiec jest oki ;-)
[/COLOR][/FONT]
ooo ,to pewnie ja za jakiś 1,5 tyg dostanę:happy2:

ja dziś pół dnia u teściowej na podwórku spędziłam z małym,,a teraz na kanapie zaleguję.
truskaweczki przyniósł mi tatuś takie wielkie,to chyba nie polskie,po 12 zł /kg,a u was?

poprałam pare ubranek,poprasowałam i do taty zaniosłam.w sumie to muszę chyba jeszcze tetry kupić i jakieś kosmetyki...

asinka witaj w domu;-)

reklama
Do góry