reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
A to dziś ta pełnia ma być???? Hmmmm....
katamisz
Fanka BB :)
doris to trzymam kciuki &&&&&&&&&&& Może to właśnie nie muszą być bóle jak na miesiączke...ja takie bóle mam często w dodatku bardzo silne w ciągu dnia a na wieczór potęguje je ból krocza i bioder i nic się nie dzieje.Jestem dobrej myśli i zdawaj relacje
Oczywiście, że dam znać. Teraz idę się kąpać, bo ciekawa jestem sama czy przejdą :-)
A ja wyszłam z wanny i skurcze minęły całkowicie. Także jeszcze nie mój czas, Julcia jeszcze posiedzi w brzuszku u mamusi.
Buziaki dla Was i życzę spokojnej i wygodnej nocy.
Dobranoc!!!!
Buziaki dla Was i życzę spokojnej i wygodnej nocy.
Dobranoc!!!!
Misialina
Fanka BB :)
Wpadam na chwilke...wziełam prysznic i znowu się zaczyna...skurczybyki idą od krzyża...a na dole mam ostry ból...plamki krwii nadal na papierze są jak sie podcieram...ale nigdzie narazie nie jadę i czekam na rozwój wydarzeń jak co wieczór.
Zobaczymy...ale znając życie znowu w nocy odpuści i nici z tego...
Doris pisała że jej przeszło po kąpieli...ale noc jest długa więc zobaczymy
Zobaczymy...ale znając życie znowu w nocy odpuści i nici z tego...
Doris pisała że jej przeszło po kąpieli...ale noc jest długa więc zobaczymy
Misialina mam tak samo dokładnie jak ty.... te plamienia nawet mocniejsze sie zrobily mam na wkladce i jak sie po siu siu podcieram... A poza tym skurcze tez wielkie są... co 15-20 minut przez 2h ale teraz w sumie od 40 minut przerwa i troszke ulzylo... krzyz czuje jakby miał pęknąc i się rozsypac na drobne kawałeczki... Też nigdzie nie jade na razie, czekam dalej.. ale obawiam się, że sie nie rozchula :/
reklama