reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Fałszywy alarm myślisz? noc jeszcze młoda... zobaczymy;)

Ech czuję, że dzisiaj spać nie będę przez te księżycowe emocje:)

reklama
doris to trzymam kciuki :) &&&&&&&&&&& Może to właśnie nie muszą być bóle jak na miesiączke...ja takie bóle mam często w dodatku bardzo silne w ciągu dnia a na wieczór potęguje je ból krocza i bioder i nic się nie dzieje.Jestem dobrej myśli i zdawaj relacje :)

Kochane ja się żegnam na dziś :)
Życzę spokojnej nocki, choć u niektórych na taką się nie zapowiada ;)
Jutro jadę do mamy więc proszę nie piszcie zbyt dużo :)
Buziaki :)

To i ja sie zegnam, nie moge sobie miejsca z lapkiem znalezc i oblukam jeszcze co w TV leci, a pozniej do spanka - trzeba korzystac poki mozna. Milych snow (lub porodow)!

A ja wyszłam z wanny i skurcze minęły całkowicie. Także jeszcze nie mój czas, Julcia jeszcze posiedzi w brzuszku u mamusi.
Buziaki dla Was i życzę spokojnej i wygodnej nocy.
Dobranoc!!!!

Wpadam na chwilke...wziełam prysznic i znowu się zaczyna...skurczybyki idą od krzyża...a na dole mam ostry ból...plamki krwii nadal na papierze są jak sie podcieram...ale nigdzie narazie nie jadę i czekam na rozwój wydarzeń jak co wieczór.
Zobaczymy...ale znając życie znowu w nocy odpuści i nici z tego...
Doris pisała że jej przeszło po kąpieli...ale noc jest długa więc zobaczymy

Misialina mam tak samo dokładnie jak ty.... te plamienia nawet mocniejsze sie zrobily mam na wkladce i jak sie po siu siu podcieram... A poza tym skurcze tez wielkie są... co 15-20 minut przez 2h ale teraz w sumie od 40 minut przerwa i troszke ulzylo... krzyz czuje jakby miał pęknąc i się rozsypac na drobne kawałeczki... Też nigdzie nie jade na razie, czekam dalej.. ale obawiam się, że sie nie rozchula :/

reklama
Ja już uciekam sobie:* Dobrej nocki:*

Ciekawa jestem strasznie czy ta dzisiejsza pełnia jakoś wpłynie na rozpakowywanie...:tak:
Do jutra...

Do góry