reklama
dziewczyny ja miałam 4 zdrowe zęby wyrywane z zakrzywionymi korzeniami do aparatu. I dentysta troche sie przy wyrywaniu spocił, a ja nie pisnęłam nawet. Jak skończył po paru tyg. to powiedział mi ze jestem jego najbardziej wytrzymałą pacjentką ;-) :-)
A aparat ortodontyczny - ufff bolało jak cholera, nawet wam nie opisuje. 2 tyg na papkach i jogurtach - no ale cóż!!!
A miesiączki miałam tak bolesne ze mdlałam z bólu.
Więc mam nadzieje że jestem trochę zahartowana bólowo ;-)
A aparat ortodontyczny - ufff bolało jak cholera, nawet wam nie opisuje. 2 tyg na papkach i jogurtach - no ale cóż!!!
A miesiączki miałam tak bolesne ze mdlałam z bólu.
Więc mam nadzieje że jestem trochę zahartowana bólowo ;-)
agabre jak to niemiałas? czemu? W szpitalu jest wymagane to badanie, bo inaczej dają "zapobiegawczo" antybiotyk w kroplówce jak trafiasz do szpitala i nie masz wyniku tego badania !! Pociśnij ginka zeby zrobił, bo niepotrzebnie potem cię beda masacrawac jakimis antybiotykami, jakbys niemiała nic !!
agabre jak to niemiałas? czemu? W szpitalu jest wymagane to badanie, bo inaczej dają "zapobiegawczo" antybiotyk w kroplówce jak trafiasz do szpitala i nie masz wyniku tego badania !! Pociśnij ginka zeby zrobił, bo niepotrzebnie potem cię beda masacrawac jakimis antybiotykami, jakbys niemiała nic !!
popieram w 100%
Doggi a ten czop to jak wypada to może być takiej konsystencji jak budyń? Bo mi nic stałego nie wypadło a leci od prawie 3 tygodni.
też o to pytałam bo mi taki glut budyniowaty własnie wyleciał i on powiedział mi tak.. "Czop to jest taka wyściółka szyjki macicy i często jest tak że odchodzi niezauważalny razem ze zwykłym śluzem ale własnie taki kolor bardziej mleczny ma" i mi odchodziło na początku takie grudki wraz ze śluzem, potem było plusk w kibelku, a potem ten śluz łososiowy i przy siusianiu troche rozmazanej krwii i on powiedział, że dalej się sączy... tak więc jak to jest naprawde z tym czopem nie mam pojecia nadal
kasiawilde
Fanka BB :)
No z tym progiem bólu to też myślę, że mam wysoki - np. sama się depiluję zwykłym depilatorem WSZĘDZIE (pipka cała, ręce, nogi, pachy), ale myślę, że ból porodowy może mnie tak czy siak zaskoczyć))
pakerka :]
reklama
Ale zapytaj o to !! Może się ginek zaje.bał w akcji i zapomniał po prostu...
P.S. Przepraszam, ze ostatnio moje posty są przepełnione przekleństwami, ale na codzień też mięchem już rzucam bo nie chce mi sie bawic w układanie poprawnych składniowo zdań i grzecznych, mój 'pięny' obkurczony umysł mi nie pozwala na to
P.S. Przepraszam, ze ostatnio moje posty są przepełnione przekleństwami, ale na codzień też mięchem już rzucam bo nie chce mi sie bawic w układanie poprawnych składniowo zdań i grzecznych, mój 'pięny' obkurczony umysł mi nie pozwala na to