reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Kati mi lekarz nie mówił czym to jest spowodowane ale powiedział "na tym etapie ciąży taka wydzielina to całkowicie naturalna rzecz i tak już po prostu jest"

dziewczyny ja miałam 4 zdrowe zęby wyrywane z zakrzywionymi korzeniami do aparatu. I dentysta troche sie przy wyrywaniu spocił, a ja nie pisnęłam nawet. Jak skończył po paru tyg. to powiedział mi ze jestem jego najbardziej wytrzymałą pacjentką ;-) :-)
A aparat ortodontyczny - ufff bolało jak cholera, nawet wam nie opisuje. 2 tyg na papkach i jogurtach - no ale cóż!!!
A miesiączki miałam tak bolesne ze mdlałam z bólu.
Więc mam nadzieje że jestem trochę zahartowana bólowo ;-)

agabre jak to niemiałas? czemu? W szpitalu jest wymagane to badanie, bo inaczej dają "zapobiegawczo" antybiotyk w kroplówce jak trafiasz do szpitala i nie masz wyniku tego badania !! Pociśnij ginka zeby zrobił, bo niepotrzebnie potem cię beda masacrawac jakimis antybiotykami, jakbys niemiała nic !!

agabre jak to niemiałas? czemu? W szpitalu jest wymagane to badanie, bo inaczej dają "zapobiegawczo" antybiotyk w kroplówce jak trafiasz do szpitala i nie masz wyniku tego badania !! Pociśnij ginka zeby zrobił, bo niepotrzebnie potem cię beda masacrawac jakimis antybiotykami, jakbys niemiała nic !!

popieram w 100%

No z tym progiem bólu to też myślę, że mam wysoki - np. sama się depiluję zwykłym depilatorem WSZĘDZIE (pipka cała, ręce, nogi, pachy), ale myślę, że ból porodowy może mnie tak czy siak zaskoczyć;)))

Doggi a ten czop to jak wypada to może być takiej konsystencji jak budyń? Bo mi nic stałego nie wypadło a leci od prawie 3 tygodni.

też o to pytałam bo mi taki glut budyniowaty własnie wyleciał i on powiedział mi tak.. "Czop to jest taka wyściółka szyjki macicy i często jest tak że odchodzi niezauważalny razem ze zwykłym śluzem ale własnie taki kolor bardziej mleczny ma" i mi odchodziło na początku takie grudki wraz ze śluzem, potem było plusk w kibelku, a potem ten śluz łososiowy i przy siusianiu troche rozmazanej krwii i on powiedział, że dalej się sączy... tak więc jak to jest naprawde z tym czopem nie mam pojecia nadal :p

No właśnie nie wiem dlaczego i nawet nie wiedziałam, że to jest potrzebne. Zapytać jutro na wizycie mogę, ale nie wiem, czy zdążę wynik odebrać, jeśli coś się zacznie nagle dziać :)

reklama
Ale zapytaj o to !! Może się ginek zaje.bał w akcji i zapomniał po prostu...

P.S. Przepraszam, ze ostatnio moje posty są przepełnione przekleństwami, ale na codzień też mięchem już rzucam bo nie chce mi sie bawic w układanie poprawnych składniowo zdań i grzecznych, mój 'pięny' obkurczony umysł mi nie pozwala na to :p

Do góry