To ja takich uderzeń nie mialam wcześniej... Wcześniej mi bylo cały czas zimno (zmarzlaczek jestem ) a dziś tylko mam takie strzały... siedze siedze i hadziaaaa gorąco, krew mnie zalewa, wypieki, czuje ze płonę rozbieram się bo nie ogarniam tematu, a tak po 2-3 minutach góra mija i robi mi się znów zimno... No klimakterium jak nic
reklama
Agabre skoro o skurczach mowa to mnie właśnie taki pener złapał, że spięło mnie całą, krzyż od razu się odzywa i silniejszy ucisk na dupalku... ale u mnie takie te skurczyki trwają cholerka z 15 sekund i nara (z takimi skurczami to ja przez rok będę rodzic ) no i jak minął skurcz to pare sekund później atak gorąca again... może to ciśnienie coś nietęgie mam... musze isc sprawdzic.
tusenfryd18
Fanka BB :)
Witam:-)
No i już nie wiem co komu miałam napisać,coś z tą koncentracja jest nie tak.
Iza mój synek jest byczek,a zostało Ci już niewiele czasu żeby córcia był byczkiem.
a wogóle tak sie wczytałam w te znaki zodiaku że zaczełam sie zastanawić spod jakiego będzeie moje dziecko .W tym celu weszłam na pierwszą lepszą strone żeby zobaczyć i doznałam szoku.W wikipedi jest tabela która pokazała mi że nie jestem wagą tylko panną,myślałąm że jestem jakaś nienormalna całe życie w świadomości że jestem wagą ....coś nie tak.
Jednak dopiero po przeczytaniu opisu zrozumiałąm,bynajmniej częściowo,i już druga tabela była bardziej klarowna.
Zresztą same zobaczcie
Zodiak – Wikipedia, wolna encyklopedia
Doggi kobiety raczej mają wysoki próg bólu,bynajmniej tego wewnętrznego.Ale ja myśle że ból od bólu ni jak sie ma.Miałam bolące miesiaczki swojego czasu,wiecie jak to jest,ale ćmienie i tylko ćmienie zęba mnie powala na kolana.Nie jestem w stanie znieśc tego stanu,niby nie boli a jest nie do zniesienia.
Dziś święto narodowe Norwegii,moi panowie na pochodzie bo klasa Aleksandra w tym roku organizuje fest.Ja na całe szczeście wymigałam sie ciążą,a miałam być w komitecie i sprzedawać ciastka i hod dogi całe szczęście że mnie to omineło bo chociaż lubie to święto to jakoś tak nie chciało by mi sie stać i sprzedawać .
Pogoda dopisuje ,przyjdą za niedługo znajomi i będziemy grilować tak wiec życzę Wami miłego dnia.
No i już nie wiem co komu miałam napisać,coś z tą koncentracja jest nie tak.
Iza mój synek jest byczek,a zostało Ci już niewiele czasu żeby córcia był byczkiem.
a wogóle tak sie wczytałam w te znaki zodiaku że zaczełam sie zastanawić spod jakiego będzeie moje dziecko .W tym celu weszłam na pierwszą lepszą strone żeby zobaczyć i doznałam szoku.W wikipedi jest tabela która pokazała mi że nie jestem wagą tylko panną,myślałąm że jestem jakaś nienormalna całe życie w świadomości że jestem wagą ....coś nie tak.
Jednak dopiero po przeczytaniu opisu zrozumiałąm,bynajmniej częściowo,i już druga tabela była bardziej klarowna.
Zresztą same zobaczcie
Zodiak – Wikipedia, wolna encyklopedia
Doggi kobiety raczej mają wysoki próg bólu,bynajmniej tego wewnętrznego.Ale ja myśle że ból od bólu ni jak sie ma.Miałam bolące miesiaczki swojego czasu,wiecie jak to jest,ale ćmienie i tylko ćmienie zęba mnie powala na kolana.Nie jestem w stanie znieśc tego stanu,niby nie boli a jest nie do zniesienia.
Dziś święto narodowe Norwegii,moi panowie na pochodzie bo klasa Aleksandra w tym roku organizuje fest.Ja na całe szczeście wymigałam sie ciążą,a miałam być w komitecie i sprzedawać ciastka i hod dogi całe szczęście że mnie to omineło bo chociaż lubie to święto to jakoś tak nie chciało by mi sie stać i sprzedawać .
Pogoda dopisuje ,przyjdą za niedługo znajomi i będziemy grilować tak wiec życzę Wami miłego dnia.
Doris ja zawsze zmzrzluch byłam a teraz w nocy w oknie stoje i sie chłodze- śpie pod kocem w poszewce od miesiaca, a mój M. ma całą kołdrę i zapakowany pod oczy. A pościeli nie zakładałam jeszcze, materac mam w worku ale go na dniach wyciągne, zeby sie wietrzył. Misialina mi poradziła, zeby tak zrobic.
Doggi, Agarbe ja wkońcu zaczynam wyczuwać te skurcze przepowiadajace, ale to kilka na dzień ale za to mam tak duzo wydzieliny z pochwy, ze masakra! Też tak macie? Jest żółta, a ostatnio taka jakby na tej zółtej jeszcze przezroczysta, nie wiem czy to czasem czop nie jest już.
Acha i tak pisałyśmy o tym seksie na pobudzenie - ponoć spoko w ostatnim miesiacu można bez obaw, czytałam wczoraj w książce, ze "kontakt nasienia z szyjką macicy w czasie przewidywango terminu porodu lub po nim może zainicjować poród. Nasienie powoduje dojrzewanie i rozwieranie szyjki macicy. Nie należy sie obawiać, że seks w czasie ciąży wywoła przedwczesny poród. szyjka macicy dojrzeje tylko wtedy, gdy jest na to gotowa."
Więc dziewczyny spoko luz i do dzieła :-)
Doggi, Agarbe ja wkońcu zaczynam wyczuwać te skurcze przepowiadajace, ale to kilka na dzień ale za to mam tak duzo wydzieliny z pochwy, ze masakra! Też tak macie? Jest żółta, a ostatnio taka jakby na tej zółtej jeszcze przezroczysta, nie wiem czy to czasem czop nie jest już.
Acha i tak pisałyśmy o tym seksie na pobudzenie - ponoć spoko w ostatnim miesiacu można bez obaw, czytałam wczoraj w książce, ze "kontakt nasienia z szyjką macicy w czasie przewidywango terminu porodu lub po nim może zainicjować poród. Nasienie powoduje dojrzewanie i rozwieranie szyjki macicy. Nie należy sie obawiać, że seks w czasie ciąży wywoła przedwczesny poród. szyjka macicy dojrzeje tylko wtedy, gdy jest na to gotowa."
Więc dziewczyny spoko luz i do dzieła :-)
Tusen ja np nie wiem co to są bóle miesiączkowe nigdy ich nie miałam... kolczyk w pępku sama sobie zrobiłam w domu, mam wrzodziejące zapalenie jelita grubego (skutecznie uśpione na okres ciąży) i ból nigdy jakos nie był dla mnie straszny (dlatego tez porodu nie obawiam się ani odrobinkę) ale za to bóle zębów... tego tematu nie ogarniam... To jest jedyny ból jaki dotychczas mnie spotkał i nie mogłam się z nim ogarnąc... a już nie mowię o tym jak straszliwie boję się dentystów sadystów ;P
Kati, ja tez miałam dużo tej wydzieliny i dowiedziałam się, że tak się dzieje jak dziecko przypiera główkę a szyjka się skraca i zaczyna rozwierać. Śluz musi gdzieś odejść. Tylko moja była raczej biała. Też się zastanawiam nad tymi bezbarwnymi ciągnącymi glutkami, może to rzeczywiście czop ale nie wiem tak do końca
Kati ja tej wydzieliny mam dużo bardzo od około miesiąca, wtedy było jej dużo, ale z czasem robiło się coraz więcej... ja tak co 4h muszę wkładkę wymieniac bo ona nie ogarnia tematu.. a wydzielinę miałam żółtą jakoś od 1,5 tyg a od kilku dni ma bardziej łososiowy kolor taka mieszanka różu z pomarańczem i lekarz powiedział, że to ciąg dalszy czopa może byc (co myślałam ze to co miala poleciec polecialo PLUSK a tu jednak dalej się ogarnia) i mi lekarz mówił, że ten czop to raczej przezroczysty nie jest tylko bardziej wlasnie mleczny i w 90% przypadków podbarwiony krwią (stąd u mnie ten łososiowy kolor) tak lekarz powiedział
Miesiączki miałam bardzo bolesne przed operacją, później jajniki przestały pracować i moje miesiączki były praktycznie nie odczuwalne. Samo rozcięcie jak do cc tez dość szybko się zagoiło i nie sprawiało bólu. Za to baaaardzo bolało po wyrwaniu krzywo rosnącej ósemki.
Doggi a ten czop to jak wypada to może być takiej konsystencji jak budyń? Bo mi nic stałego nie wypadło a leci od prawie 3 tygodni.
Doggi a ten czop to jak wypada to może być takiej konsystencji jak budyń? Bo mi nic stałego nie wypadło a leci od prawie 3 tygodni.
Ostatnia edycja:
reklama
a mnie ostatnio na wizycie twierdził, ze szyjka zamknięta i wszystko dobrze trzyma a wydzieline mam taką od miesiaca i wkładke czasami co godzine, dwie musze zmieniać.
Już tego nie rozumiem
mrsmoon z tym paciorkowcem to nie wiem ja wyniku jeszcze nie mam. ale na dniach dostane.
Już tego nie rozumiem
mrsmoon z tym paciorkowcem to nie wiem ja wyniku jeszcze nie mam. ale na dniach dostane.
Ostatnia edycja: