reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Katamisz bardzo się cieszę, że Ci pasuje. Mam tylko nadzieję, że zjemy te lody zanim wybierzesz się na porodówkę ...;-) Powiedz w takim razie kochana na który szpital się zdecydowałaś?

Mam nadzieję ,że zdążymy iść na te lody:) Nie strasz mnie!! :szok: Choć dzisiaj przez myśl mi już przeszło ,że w każdej chwili mogę jechać bo coraz więcej mam sygnałów...Z Igorem tak naprawdę nie miałam nic na tym etapie ciąży poza delikatnym obniżeniem brzucha.Przenosiłam go 10 dni :zawstydzona/y:I w sumie wtedy w ciągu całej ciąży miałam kilka delikatnych skurczy przepowiadających.O szpital pytasz...hmmm u mnie póki co Kamieńskiego no chyba ,że miejsc nie będzie:zawstydzona/y:

reklama
Witam Was! Udalo mi sie nadrobic, ale na odpisywanie nie mam weny. Dzisiaj od rana bylam z koleznka na sniadanku i troche pochodzilysmy po centrum handlowym, szukalam biustonosza i koszuli do karmienia, ale niestety nic nie znalazlam, nawet pantofli. No ale troszke sie ruszylam, bo mam dosc lezenia. Teraz odpoczywam sama w domu - Elene zabrala kolezanka na plac zabaw, a kot uciekl.
Milego dzionka!

my właśnie wróciliśmy z pysznych lodów, mężuś mi kupił największego świderka w polewie czekoladowej z posypką mniam ale mi zrobił niespodziankę, powiedział że taki malutki spacerek zrobimy a tu proszę, jakby wiedział że miałam dzisiaj na nie ochotę :-):-):-)
Tusen - gratulację dla synka, dzielny chłopak z niego ;-)

Katamisz...czop śluzowy????? Nie żartuj!!!!!! Mi jak odchodzil w dwóch poprzednich ciążach to urodziłam w ciągu trzech dni!!!!
Odzywaj się często tu, bo się martwić będziemy!

ale wtopa na całego!!!
dziś moja mama ma urodziny, a mi się daty pomyliły i byłam przekonana że to jutro, na dodatek gadałam z nią dziś przez telefon z rana i doszło do wymiany ostrych słów aż odłożyłam słuchawkę, a o tym że dziś 9 i urodziny mojej mamy przypomniała mi kto - teściowa :szok: wysłałam esa z życzeniami po czym zadzwoniłam chyba z 30 minut gadałyśmy i nie była zla ani nic wręcz przeciwnie cieszyła się że pamiętałam, ale mi głupio strasznie, mam wyrzuty sumienia i czuję się jak wyrodna córka... :-(

aż z tego wszystkiego głowa rozbolała ale tak na maksa, bez kitu nie pamiętam kiedy mnie aż tak bańka naparzała, połknęłam już 1 paracetamol i nic, żadnej poprawy nie wiem co jest wrrrr

helllo wieczornie, piekny to byl dzien...orobilam sie jak glupia - jakbym miala przed czyms niezdazyc-takie maialamm uczucie caly dzien, choc jeszcze troche rzeczy do zrobienia mi zostalo....a teraz sie ruszac nie moge:no:
katamisz chyba cos sie jednak zaczyna,ale jaja....

Oj Mamusia, musiało Ci umknąć. Ważne,że mama się nie gniewa. A ból na pewno zaraz przejdzie. Jak mnie głowa, tak bardzo bolała to smarowałam Amolem albo maścią Vik na przeziębienia i zaraz przechodziło. Spróbuj :-)

reklama
Do góry