reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witam się wieczorową porą :-) Tak się najadłam na tej komunii,że się teraz ruszyć nie mogę :-p Dzisiaj zarzuciłam dietę ;-) ale od jutra obiecuję,że się biorę za siebie... Pomyłam u ciotki stertę garnków siedząc na krześle barowym. Także napracowałam się dzisiaj trochę, ale mam teraz za swoje, bo się brzuch zaczął stawiać. Wzięłam teraz nospe i leżę, oglądając X-Factor, także przyszłam poczytać co u Was i uciekam.
Miłego wieczorku i do jutra rana :-) Buziaki

reklama
ale tu dzis mało nas..
ja wróciłam znowu z wesołego miasteczka...
jestem padnięta.jutro uderzam na ciuchy po obrus,może uda się coś wy haczyć:tak:

do jutra

CZEŚĆ BRZUSZKI :-)
Melduję, że wróciłam z weekendu nad jeziorem :-)
Było wspaniale, piękna pogoda, baaardzo cieplo i slonecznie. Odpoczęłam i Julcia nie pchała się jeszcze do wyjścia :-).
Jutro nadrobię wątki, bo nie mam dziś siły!
Buziaki dla Was!!!!!

Witam się pierwsza dzisiaj :-)
Noc ogólnie przespana - raz tylko wstawałam na siku. Podbrzusze mnie coś pobolewa, jakieś kłucia odczuwam :-( Czas teraz na śniadanko, bo moja dietowa pora ;-)

witajcie z rana....w koncu piekna pogoda, a ja wewnetrznie czuje mus wysprzatania domu, nie moge sobie z tym poradzic, wiec zaraz sie biore. spalam dzis w sumie jak zabita tylko mi strasznie goraco bylo. dzisiaj w nocy czulam skurcze-dziwne uczucie bo z dominika w zasadzie nic takiego nie mialam:) strasznie szkody mi zebry az mi sie plakac chce ze ona tyle musi siedziec w tym szpitalu:( ironi oczywiscie tez bo ona ma tyle energii a tu kaza lezec-ale u niej chyba juz malo zostalo. za obie trzymam kciuki.

hej.ja już po śniadanku,zaraz małego szykuje do przedszkola i na miasto.u mnie też piękna pogoda.
doris fajnie,że wypoczęłaś:tak: taka ciekawostka-my w tamtym roku mieliśmy w planach na 24 czerwca wyjazd do Czarnogóry na wakacje- wyjazd będzie ,ale do szpitala:-D

reklama
Do góry