reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Co do urlopu tacierzyńskiego to się w to nie zagłebiałam, ale mój mąż prawdopodobnie weźmie opiekę na mnie po porodzie. Dzisiaj o tym rozmawiałam z ginką, bo mąż już chciał teraz, bliżej porodu, bo niedługo nie będzie miał kto dziecka do szkoły zawieźć i się nim zająć i chciał być w domu, żeby mnie wyręczać w obowiązkach przy Igorze. Idę gotować pierożki z mięsem :-)
Tylko wiesz, że ten na żonę jest 80% płatny?

Fajnie że z Doggi wszystko ok. Dzięki dziewczyny za info!

Hej kochane :)

Trasia
, przytulam Cię mocno, mocno. A ruchami się tak nie denerwuj, zresztą Ty chyba masz łożysko na przedniej ścianie, więc może dlatego małą słabiej czujesz? Na pewno się rozrusza, nic sobie nie wkręcaj, ok? :)

Asinka, super fryzurka :) Od razu humor lepszy, co? Ja chyba też się wybiorę, ale dopiero po majówce :)

Larvunia
, współczuję, mnie na szczęście jakoś w ciąży migrena omija. Tfu tfu żeby nie zapeszyć :)

Ironia
, kciuki za egzamin :) Doczytałam - gratki :)

Kuma, trzymam kciuki za wizytę :)

Aaga, zdrówka dla Julci, oby nic się z tego nie wykluło poważnego.

Dagamit, mąż może wziąć jeszcze dwa tygodnie zwolnienia na Ciebie, jest płatne 80%. To jest zwolnienie na opiekę nad członkiem rodziny. I można je wziąć ni tylko po porodzie i niekoniecznie od razu w całości. O widzę, że już doczytałaś :)

Mysia, fajnie że jesteś, zastanawiałam się co tam u Ciebie. Twoich długich postów brakowało :)

A ja właśnie leżakuję. Coś mnie zaczął brzuch pobolewać jak na @, wzięłam nospę i zaległam. Powiem Wam, że się coraz bardziej tymi bólami denerwuję. Jak długo one powinny się utrzymywać? Do tego ten napięty brzuch :(

zaraz oszalejeeeeeeeee!!!! dostałam w prezencie stetoskop, ja pierniczę ale cudowne uczucie leżeć sobie na kanapie i słychać godzinami swojego skarba, jestem taka podjarana że chyba zaraz urodzę :-D:-D:-D

reklama
Do góry