reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Co do urlopu tacierzyńskiego to się w to nie zagłebiałam, ale mój mąż prawdopodobnie weźmie opiekę na mnie po porodzie. Dzisiaj o tym rozmawiałam z ginką, bo mąż już chciał teraz, bliżej porodu, bo niedługo nie będzie miał kto dziecka do szkoły zawieźć i się nim zająć i chciał być w domu, żeby mnie wyręczać w obowiązkach przy Igorze. Idę gotować pierożki z mięsem :-)
Tylko wiesz, że ten na żonę jest 80% płatny?

Fajnie że z Doggi wszystko ok. Dzięki dziewczyny za info!

Hej kochane :)

Trasia
, przytulam Cię mocno, mocno. A ruchami się tak nie denerwuj, zresztą Ty chyba masz łożysko na przedniej ścianie, więc może dlatego małą słabiej czujesz? Na pewno się rozrusza, nic sobie nie wkręcaj, ok? :)

Asinka, super fryzurka :) Od razu humor lepszy, co? Ja chyba też się wybiorę, ale dopiero po majówce :)

Larvunia
, współczuję, mnie na szczęście jakoś w ciąży migrena omija. Tfu tfu żeby nie zapeszyć :)

Ironia
, kciuki za egzamin :) Doczytałam - gratki :)

Kuma, trzymam kciuki za wizytę :)

Aaga, zdrówka dla Julci, oby nic się z tego nie wykluło poważnego.

Dagamit, mąż może wziąć jeszcze dwa tygodnie zwolnienia na Ciebie, jest płatne 80%. To jest zwolnienie na opiekę nad członkiem rodziny. I można je wziąć ni tylko po porodzie i niekoniecznie od razu w całości. O widzę, że już doczytałaś :)

Mysia, fajnie że jesteś, zastanawiałam się co tam u Ciebie. Twoich długich postów brakowało :)

A ja właśnie leżakuję. Coś mnie zaczął brzuch pobolewać jak na @, wzięłam nospę i zaległam. Powiem Wam, że się coraz bardziej tymi bólami denerwuję. Jak długo one powinny się utrzymywać? Do tego ten napięty brzuch :(

zaraz oszalejeeeeeeeee!!!! dostałam w prezencie stetoskop, ja pierniczę ale cudowne uczucie leżeć sobie na kanapie i słychać godzinami swojego skarba, jestem taka podjarana że chyba zaraz urodzę :-D:-D:-D

reklama
Do góry