mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
ja już po obaidku, tak się najadłam dewolajami (mniam mniam) że ledwo chodzę...teraz mam wyrzuty sumienia....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko wiesz, że ten na żonę jest 80% płatny?Co do urlopu tacierzyńskiego to się w to nie zagłebiałam, ale mój mąż prawdopodobnie weźmie opiekę na mnie po porodzie. Dzisiaj o tym rozmawiałam z ginką, bo mąż już chciał teraz, bliżej porodu, bo niedługo nie będzie miał kto dziecka do szkoły zawieźć i się nim zająć i chciał być w domu, żeby mnie wyręczać w obowiązkach przy Igorze. Idę gotować pierożki z mięsem :-)
mamusia, przypominam, że termin masz po mnie, proszę mi tu przed orkiestrę nie wychodzić