reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witajcie dziewczyny :-)
My już leniuch....my cały dzień u rodziców byliśmy a teraz na tapczan i nogi do góry :-)
odpoczywajcie dużo :-)

Trasia, ja też mam wrażenie przejedzenia, choć tak naprawdę dużo nie zjadłam.
Śniadanko było u teściów, potem pojechaliśmy do kościoła, a po mszy na obiad do chrzestnej (robili przy okazji 30 rocznicę ślubu). Właśnie uśpiłam Jasia. Teraz przed kompem zaległam, no i czytam wiadomości o Zeberrce. Kurczę, mam nadzieję, że wytrzymają jeszcze trochę w dwupaczku. To naprawdę powoli się u nas rozkręca :szok:
Wiecie, u cioci był kuzyn z miesięczną córeczką. Jaka maleńka kruszynka. Choć wcale mała się nie urodziła - 3800g, ale przy moim Jaśku to okruszek. Mała spała w foteliku, Jasiek ciągle do niej podchodził głaskał po nóżce i rączce. Strasznie to słodkie było :) Mam nadzieję, że podobnie zareaguje na siostrę, choć wiem, że bez zazdrości się nie obejdzie.

Larvunia dolaczam sie do nudy. Mloda poszla juz spac, kot tez, stary w pracy. Ogladam Madacascar II bo nic innego nie leci.

3mam kciuski za Zebrre i maluszka, niech sie tak nie spiesza.

reklama
u nas kolekcjoner kosci leci ;-)
mlody tez niedawno zasnol, bo mial drzemke popoludniu... kurde znowu mi kaszlec zaczyna, od wczoraj w sumie a juz bylo tak fajnie :dry: We wtorek bede musiala isc z nim do lekarza ... z nowu...
chyba z tych nudow pojde spac zaraz...

Do góry