reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witajcie dziewczyny :-)
My już leniuch....my cały dzień u rodziców byliśmy a teraz na tapczan i nogi do góry :-)
odpoczywajcie dużo :-)

Trasia, ja też mam wrażenie przejedzenia, choć tak naprawdę dużo nie zjadłam.
Śniadanko było u teściów, potem pojechaliśmy do kościoła, a po mszy na obiad do chrzestnej (robili przy okazji 30 rocznicę ślubu). Właśnie uśpiłam Jasia. Teraz przed kompem zaległam, no i czytam wiadomości o Zeberrce. Kurczę, mam nadzieję, że wytrzymają jeszcze trochę w dwupaczku. To naprawdę powoli się u nas rozkręca :szok:
Wiecie, u cioci był kuzyn z miesięczną córeczką. Jaka maleńka kruszynka. Choć wcale mała się nie urodziła - 3800g, ale przy moim Jaśku to okruszek. Mała spała w foteliku, Jasiek ciągle do niej podchodził głaskał po nóżce i rączce. Strasznie to słodkie było :) Mam nadzieję, że podobnie zareaguje na siostrę, choć wiem, że bez zazdrości się nie obejdzie.

Larvunia dolaczam sie do nudy. Mloda poszla juz spac, kot tez, stary w pracy. Ogladam Madacascar II bo nic innego nie leci.

3mam kciuski za Zebrre i maluszka, niech sie tak nie spiesza.

reklama
u nas kolekcjoner kosci leci ;-)
mlody tez niedawno zasnol, bo mial drzemke popoludniu... kurde znowu mi kaszlec zaczyna, od wczoraj w sumie a juz bylo tak fajnie :dry: We wtorek bede musiala isc z nim do lekarza ... z nowu...
chyba z tych nudow pojde spac zaraz...

Do góry