reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hej:)

Misialina, mizeria... mniam! A u mnie też ziemniaczki z koperkiem- młode i sałata z pomidorkiem i jog naturalnym. . Do tego chyba jaja sadzone.
A ok 18 w drogę- jedziemy na nocleg do cioci do poznania a jutro z poznania do zielonej- prosto na święconkę:)))

Larvunia, ja w tej ciąży ciągle psikam i na kurz reaguję- chyba uaktywniła mi się jakaś alergia.

reklama
Dzień dobry brzuchatki :)

Pięknie dziś na dworze.. upał że cho cho :) biorę się za pakowanie, i dziś w nocy jedziemy do Zgorzelca :)

AgatkaT teraz dziecioliny nie mają już w brzuszkach tyle miejsca by nas kopac... ale wydaje mi się ze jak czujesz ruchy pływanie i przeciąganie to spoko... Ale no cóż, dzieciaczki nam rosną a miejsce robi się ograniczone. Ale jeżeli się martwisz na prawde do jedź na IP. Musisz miec ubezpieczenie, dowód osobisty, karte ciąży i aktualne wyniki badan.

Dziewczyny dziekuje za życzenia ja również Wam życzę

Wesołych, Zdrowych świąt Wielkanocnych, pieknej pogody i lenia na maksa :-)

Misialina zainspirowałaś mnie jeśli chodzi o obiad, też zrobie mizerie, ziemniaczki ale do tego jajo sadzone :-) dzieki

Agatka ja czasami myślę, ze mój dzidziek mnie nie kopie a za moment mój m patrzy na brzuch i mówi, boli cie jak on sie tak rusza? bo ponoć brzuch mi faluje, a ja nawet tego nie czuje :-) wiec spoko połóż sie na lewy bok i zjedz coś słodkiego i obserwuj brzuszek

Cześć Brzuchate!
Nic jeszcze nie poczytałam dziś więc nie wiem co u Was. Jest tak piękna pogoda, że aż się nie chce siedzieć w domu! A niestety trzeba dużo leżeć i się oszczędzać aby wytrzymać jeszcze te kilka tygodni.
Znowu tydzień dobiega końca, znowu weekend i do tego świąteczny i coraz bliżej do spotkania z naszymi Maluchami :-).
Ja dziś rozpoczęłam 34tc ale to już poważnie brzmi :-)
Buziaki dla Was i Miłego Dnia życzę!!!

a ja poszlam sprzatac na balkonie i kurde chyba uczulona na cos jestem :baffled:
a bylam na jad osy tylko uczulona...
cos nie tak, oczy swedza i kicham i smaram na zmiane :baffled:

Ja mam wodnisty katar, też pewnie jakaś alergia. A byłam uczulona tylko na truskawki. Ale co roku można się uczulić na coś nowego - takie mamy teraz lewe te nasze organizmy :-p

Byłam na bazarku, jejuuuu, jak cieplutkooo! Trzeba kupić wentylator, o się robi ciężko do wytrzymania w domciu.

AgatkaT, dziewczyny mądrze piszą, nic dodać, nic ująć.

Agatka ja kopniaków nie czuję od dawna, tylko pływanie i przeciąganie się. Nasze maluszki już nie mają miejsca żeby wziąć zamach i kopać więc spokojnie. Ważne są jakiekolwiek ruchy, nie tylko kopniaki.

reklama
Ironia ja jestem zdecydowana na biustonosze z Mama Alles. Oglądałam je na żywo, one mają fiszbony żyłkowe, specjalne dla karmiących mam. Pokazywała nam je położna w szkole rodzenia, to takie fiszbiny nie fiszbiny. Nic nie gniotą a jednak trochę trzymają.

Do góry