reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witam witam po weekendzie

rany jak te 2 dni szybko zleciały...rany....jakby ich nie było...i juz święta praktycznie, dziś mycie okien w sypialni mnie jeszcze czeka, a raczej ich głaskanie i tyle..
nareszcie pogoda ładna i póki co tak ma zostać...choć jakoś nie napawało mnie to wielkim optymizmem...taka gdzieś przybita jestem i ostatnio nawet bardziej wystraszona...wszystko mnie przeraża...nic nie dało, ze z piatki na sobotę spałam jak zabita, z soboty na niedziele tez...sny miałam koszmarne nad ranem i wstałam jeszcze bardziej przerażona...a dziś byłam taka zmęczona w nocy, ze jak się zaczęłam przewracać na drugi bok to zasnęłam w połowie (na plecach), budziłam się z 5 rany do wc

mamusia czerwcowa gratuluje podpisania umowy!!!

Wielkie kciuki trzymam za Adasia i dużo siły dla Andariel!!!! Na pewno będzie wszystko ok.

doris zdrówka dla mamy!!! no i fajnie, ze dzieci takie odważne, super im wyszło!!!!

oj Iza ale ten twój syncio miał pecha, bidulek....u nas też wypadek weekendowy musiał byc, Filip jak zwykle w biegu wiec z całych sił "nabił się" na stół roboczy mojego taty - oczywiscie kością policzkową 1,5 cm pod okiem...zdarte i sine jak jasny gwint..no ale nic poważnego na szczęście się nie stało

trasia super, ze koncert udany, a prezenty pierwsza klasa, sama bym na to nie wpadła...i na pewno lepsze niż byś kupiła!!! i teraz to odpoczywaj więcej!!!

misialina gratulacje dla synka!!! jejkuś pływanie to wszystko co mogłabym robić w życiu, ale wyszło jak wyszło i nie pływam...
a z tymi róznymi przeczuciami i myślami to tak jak u mnie...nie wiem skąd to?

Aestima fajnie, ze tak cudownie minał ci czas z mama

trasia, kati, aaga fajnie, ze wam spotkano się udało

reklama
mrsmoon- ja jutro do gina a potem prosto na sr:))

Jol
- no 8 tygodni temu miał 998 gram, 4 tyg temu równe 2 kg czyli wychodzi tak 1 kg na m-c! Dlaetgo boję się ,ze jutro lekarz powie - 3 kg...

aestima to duży bobek by byl :) moj ostatnio wazył prawie 1900 wiec teraz pewnie bedzie miec nie wiem cos ponad 2 kg...a ze ja mam cukier na granicy to on moze szybciej tyć :(

no zołza- wkurzam sie już a to średnio dla mnie wskazane...mowie mu przelew prosze, a ten nie...i lol....ghr...to mu napisałam ze mi motywacja do pracy spada i cisza...ugh...a kasa sie konczy, dzis wizyta za ok 230 zł i jeszcze pasowało by cos jeść :( a nie chce od mamy pożyczać :(((

Poniedziałkowe Dzień dobry bardzo :)

Tak wcześnie a wy juz tyle naskrobałyście bezduszne ;) :p Ja dziś spałam jak zabita... położyłam się chyba jakoś o 22.30 i padłam po prostu wielkie K.O. No i spałam sobie tak do 5 (wstałam na szybkie siu siu) a potem to już do 9.30 :D
Wykąpana, włoski umyte i człowiek od razu lepiej sie ma... Teraz siedzę i popijam przedśniadaniową porcję siemienia lnianego dla urozmaicenia z płatkami owsianymi :p

Ale brzuszek nadal napięty i obolały :( Dziś ginka na 17 zobaczymy co mi wymyśli nowego :/

Aestima trzymam kciukensy, żeby Mieszko nie osiągnął jeszcze tych 3kg :) Wierzę, ze teraz troszkę przystopuje ;) Ale nawet jak będzie miał te 3kg no to cóż, tylko cieszyc się, że mu bardzo dobrze w brzuszku u mammi i rośnie i rośnie bo mamusia dlaje maleństwu wszystko co sobie wymarzy :) :) :)

no sama nie wiem co mysleć... zwlaszcza ze z nim komunikacja jest taka ze napisze na gg cokolwiek o pracy od razy odpisuje a jak napisze o pieniadzach to nie odpisuje ;/

nie wiem skoncze wprowadzac taka pierdołe i wali mnie to ... wykąpać się i pieluszki puszcze wreszcie :)))

no napisałam mu dośc zwięźle i konkretnie bo już nie mam sił :)

ok ja uciekam na razie ale prosze zrob dzis przelew bo jak wyjedziesz na 2 tyg to tak troche srednio z kasą...i nie wiem robić czy nie robić wtedy :-) fajnie by bylo jakbysmy sie po prostu umowili na jeden termin np piątek co 2 tygodnie ..wtedy nie musiałabym sie co chwile przypominac bo to tez dosc upierdliwe i dla mnie i dla ciebie :) a wydaje mi sie ze dosc rzetelnie pracuje <yes> wiec czekam na przelew i wezme sie za robote

haha od razy reakcja po sekundzie... ok ok spokojnie juz robiee....

reklama
Dobra dziewczynki ja spadywuję.

Ubieram się, maluję i jedziemy do jakiegoś sklepu na drugim końcu poznania poszukac stanika dla mnie. A potem do mamy i taty na wizytę jedziemy a potem pani ginka :)

Mam nadzieję, że wszystko będzie spoko i będę mogła ze spokojnym sumieniem pojechac do Zgorzelca seee :)

Do góry