reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Doris - gratuluję Twoim zuchom :-)

Misia - ja też dzisiaj narzekam na brzuszek :-(

Zołzik - dzięki za info od Ani. Na pewno już niedługo będzie mogła tulić Adasia w ramionach a póki co, niech maluch nabiera sił i ciałka!
Dobrej nocki!

reklama
My już po koncercie :)
Młoda szalała w brzuchu, ale niech przynajmniej od początku słucha porządnej muzyki ;)
Nawet płytki dostaliśmy :) Ogólnie fajnie tylko trochę krótko, bo raptem 40 minut grali. A na "gwiazdę wieczoru" już nie czekaliśmy.
A wracając zahaczyliśmy o Maca i wciągnęłam (tym razem dla odmiany) lody z polewą karmelową :) Mniam. Tylko nie bijcie :)
No to zwijam żagielki i życzę spokojnej nocki.
Jutro z rana na badania śmigam.
Buziaczki :)

Dziewczyny ja tylko na moment jeszcze nie doczytałam soboty, a dzisiaj tak pobieżnie ale czytam, ze mamy 1 czerwcowego dzidziusia i jestem w szoku...

Oczywiście modle sie za Adasia i Adariel no i całą rodzinke i trzymam mocno kciuki, będzie dobrze :-)

My po spotkaniu z Trashką i Aagą - było super :-) jutro zrzucę zdjecia i przeslę dziewczyną, jak zadecydujemy które Wam pokazać to wstawię :-D

Jutro spotkanie z położną na 10, a potem jade do mamy pomóc jej w pieczeniu wiec być moze będę po południu, choć nie na długo bo mąż ma 3 dni wolnego :-)
dobrej nocki pa

To ja tez sie zegnam na dzisiaj. czekalam teraz na moja kocice. choleryna nawiala jak wieszlam pranie o 18. Krecila sie po ogrodzie, ale do domu nie chciala wrocic, bede ja teraz wolac, a jak nie wroci to niech sie szlaja cala noc :wściekła/y: Jutro znowu poniedzialek i trzeba do roboty isc, ale tylko kilka dni i ide na macierzynski :-)
Buziaki dla Was i waszych brzuszkow!

witajcie poniedzialkowo:) i kolejny tydzien za nami i blizej do spotkania z dzidziusiem....moj to chyba niezly kloc( choc nie wiem szczerze po kim bo my z mezem chuchra jestesmy) bo jak nigdy kregoslup nawala, cale plecy to tego brzuch po prostu wariowal, tak sie napinal jak balon ze ani chodzic nie moglam, ani siedziec a lezac tez bylo mi nie wygodnie..... z racji mojego samopoczucia wczorja tak sie zebralo mezowi i do tego tak sie na niego wkurzylam ze myslalam ze z tych nerwow urodze.... w ogole swieta ida a ja .....najchetniej bym przelezala w domu, nie chce mi sie nigdzie w gosciach siedziec bo ciagle mnie spioch łapie no i ten brzuch i plecy
wstalam dzis rano wyspana w lepszym humorze i cos porobie, popralam troche ubranek wiec bede prasowala.
nie ogarne tego co tam naskrobalyscie ale to co mi sie rzucilo w oczy...
trasia wiedzialam ze wszystko super sie uda), ja jak znajdzie dzis ładny papiero to robie sama dyplomiki dla moich maluchow i jutro sie z nimi zeganm
doris gratulacje dla dzeciakow:)
kati udanego pieczenia:)
witaj izus z powrotem:)

Dzień dobry!

Marta, mi też się nie chce w gościach siedzieć, no ale ja nie będę ;-) Mama z siostrą przyjeżdżają do nas, dojdzie też siostra, która siedzi w Warszawie - to będą pierwsze Święta u mnie, ale szaleć nie będę. Mama oś przywiezie, ja zrobię coś szybkiego i po prostu będziemy się sobą cieszyć.

Dziękuję. Dominika trochę zawiedziona, bo brakowało jej 2% do wygrania. Ale mówiłam im, że 2 i 4 miejsca są super!!!!

Jesteś cudowną mamą! To jasne, że wkurzające jest, kiedy tak niewiele brakuje do zwycięstwa, ale genialne wyniki osiągnęły Twoje dzieciaki i też bym się zachwycała! :happy:

hahahah to jakie ja mam plany po porodzie to się nie dzieje :p GÓRY BĘDĘ PRZENOSIC bo nawet to teraz miałabym ochotę robic :p

Oj, czego to ja nie planuję! ;-) Mam nadzieję, że uda się nam zrealizować choć część zamierzeń :happy:

I ja się witam w nowym tygodniu :-)
Dziś po raz pierwszy od dawna przespałam całą noc :-) nie wstawałam nawet jednego małego razu do łazienki :-) już zapomniałam jak to jest tak spać.
Miłego poniedziałku Wam życzę :*

wy tu o przenoszeniu gor po porodzie.....ja mam w planie zajac sie cala soba dziecmi i odpoczac psychicznie i cieszyc sie latem bo nie wiem jak to bedzie po wakacjach ale lekko nie bedzie...

Witam się z rana! Ja na spotkanie z położną na 10tą i z Kati...potem jadę do pracy, potem na miasto kupić farbę do wosów, buty, młodemu marynarkę lub koszulę i coś na obiad moim głodomorom...mam nadzieje że dam rade :p...wiem że powinnam siedziec w domu ale ktoś musi to zrobić, bo jak nie ja to nikt...to miłego dnia dziewczynki!

reklama
i ja się witam poniedziałkowo.
Spałam dziś też dosyć dobrze, choć przewracanie się z bok na bok dalej cięzko mi idzie.
Buziaki dla Was i miłego Dnia życzę!!!

Do góry