reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

zolza thx za info odnosnie naszego pierworodnego Adasia :tak:
slicznie na dworze... wlasnie wrocilam, nogi to mi w dupe wlaza ;-) Ślicznie jest! A w lesie to juz wogole, zero wiatru, sloneczko przez drzewa przeswita... no miodzio :-)
My bez kurtek i mlody bez czapki bo jest swietnie ;-)

ciekawe co nam jutro pani doktorowa powie... mlody w ciagu dnia prawie nie kaszle. Smary lzejsze, ale sa....
ja tez dobrzeje, bynajmniej tak mi sie wydaje ;-)

Zrzarlam dzis pol miski fasolki z bulka tarta, ale mialam ssanie na nia :-D:-D:-D Koncowka ciazy a ja mam jeszcze napady chcicy :-D Teraz wrocilam z dworu i kraze jeszcze kolo resztek fasolki :-D :rofl2:

reklama
Cześć kochane

Ja tak na chwilkę wpadłam aby zobaczyć co tam u Was się dzieje ciekawego od wczoraj...

Te które mają jakieś bóle, osłabnięcia itp leżcie!!Bo teraz to naprawdę nie są już żarty dziewczyny.Jak same o siebie nie zadbamy to nikt za nas tego nie zrobi!!Prawda??

misialina gratuluję utalentowanego synka i jego osiągnięć!I proszę o nie myślenie o pierdołach a to pozwoli Ci nie nakręcać się w jakieś "przeczucia"...żadnych głupich przeczuć!!OK??

zolza Ciebie także proszę o poprawę humoru!!Synek Twój wielkoludek już i masz się z czego cieszyć.Gratuluję udanej wizyty :) Już czytałam wizytowy ale wpadłam tylko tutaj:) Pamiętasz ,że to za jakieś 3 miesiące będziemy super zgrabne laski w obcisłych jeansach!!!!!!!!!!Nie smuć się.

iza, setanka dzięki za pamięć o mnie:)Tak macie rację humor poprawił mi się niesamowicie odkąd moja przyjaciółka jest w Polsce.Wczoraj cały dzień łaziłyśmy, byłyśmy na lodach i po 4 godzinach spacerowania myślałam ,że mi stopy odpadną.Dzisiaj mamy w planach jakieś kino wieczorkiem.A we wtorek najprawdopodobniej robimy sobie wycieczkę za Wrocław ok 150 km do jej babci i będziemy tam do czwartku, więc mam w planach spacerki po lasach i świeżym powietrzu...Tak dawno tam nie byłam.Już się strasznie cieszę i liczę ,że samopoczucie mi dopisze i planów nie pokrzyżuje:)

Wszystkim przesyłam buziaczki i życzę miłego dnia :*:*

cześć Brzuchatki
Wróciłam właśnie ze szpitala od Mamy, Mrsmoon... dziękuję, że pytasz, Mama o wiele lepiej, okazało się że kamień nie jest duży, dostaje antybiotyk jakiś, który ma go rozpuścić i ma go wysiusiać niedługo :-)
Byłam też w galerii handlowej, dziś konkurs przy empiku, trzeba patrząc na ekran odtańczyć taniec M.Jacksona, moje małolaty oczywiście się zapisały, Damian był bardziej chętny choć Dominika też dała się namówić i startują o 16 więc za chwilę. Ciekawe czy uda im się coś wygrać, Dominika ma duże szanse bo ona tańczy już 10 lat.

doris koniecznie pochwal sie jak tam po konkursie !

dzięki zołza za info o adasiu ! będziemy 3mać kciuki :-)

my dziś zaszaleliśmy na maksa w kuchni i na obiadek wyczarowaliśmy: placki ziemniaczane po węgiersku (kurczaczkowy gulasz) z serkiem żółtym a do tego buraczki, duszone pory w śmietance i marchewka z chrzanem :-) odpaaadam....benek się aż tłucze bo miejsca nie ma hehe :)

Słonkiem się podzielę, pazerna nie będę ;)
Trasia, mam na kompie ten film, ale jeszcze nie obejrzany, może dziś na wieczór sobie załączę to zdam relację. Za to Labirynt fauna jakoś tak nie bardzo przypadł mi do gustu ;)

Doris, trzymam kciuki za małolaty :)

Doggi, mnie też śpiączka dopadła. Chyba początki lepiej znosiłam. Teraz zasypiam na poczekaniu :)

Mrsmoon, poprasuj i u mnie. Plissss :)

Iza, Setana hej :)

Zołza, dzięki za wieści. Nadal mocno trzymamy kciuki za Adaśka :)

Justynka, ściskam mocno. Następnym razem zbuntuj się i wypal, że jak źle prowadzisz to niech taksówkę zamówi :crazy:

Czekam aż zadzwonią :-).
Mój Damian bardziej odważny od swojej siostry choć Dominika jest obyta ze sceną, ona występowała już tak wiele razy, że nie powinna się stresować a jednak .... no ale poszła też tańczyć :-)

Dominika 2 miejsce a Damian 4 miejsce :-) na 16 osób więc ładnie. Za 1 miejsce była do wygrania kamera cyfrowa, niestety nie udało się tym razem.

reklama
Do góry