reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej :-)

jestem w szoku!!! Nasza Czerwcówka już rozpakowana... :szok: ale ten czas leci... W którym tyg urodziła? Ktoś ma z Andriel jakiś kontakt? Jak się czują z Adasiem?

Jutro szykuje torbe do szpitala... Normalnie szokk!!! ;-)

u mnie pogoda nie ciekawa... eh...
Miłego dnia :-)

reklama
Misia co to niby za dziwne przeczucia, co? Proszę mi się tu nie nastawiać, wiosna nastała za oknem więc więcej wiary i pogody w myslach poproszę. Pamiętaj, że od bałaganu w domu jeszcze nikt nie umarł i to nie jest wielki problem. Mama przyjedzie to Ci wszystko pieknie wysprząta, a Ty zamiast się smucić to korzystaj z tego, bo później już może nie być chetnych do sprzątania za Ciebie. Ładnie odpoczywamy i się relaksujemy, a brzusio niech będzie grzeczny!;-)
Traschka dla Ciebie może to nic takiego i jest to normalne, ale my tu wszystkie wiemy, że "Twoje" dzieciaki mają farta, że na Ciebie trafiły. Dalej nie przeczytałam kiedy będziesz robić NIC...

Izka tak właśnie myślałam, że to nie tylko siniak może być powodem:-( Wiadomo, że unikanie chodzenia do szkoły problemu nie rozwiąże... Masz rację, że wybierasz się porozmawiać do pani pedagog. Dobrze, że i rok szkolny ma się ku końcowi, bo wierzę, że uda się Wam wszystko dobrze pozałatwiać i od września Igor polubi chodzenie do szkoły.

Doggi trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Mam nadzieję, że senność to jedynie wynik przesilenia wiosennego!

Witaj Blusia:-)

Justynko już nie musimy szukać zachłanny sprawca sam się ujawnił - Blusia. Może zechce się chociaz podzielić...

Nie wiem czy zaglądacie do sierpniówek ale tam sa wiesci o Ani i Adasiu:-) jak ktos nie czytał to służę uprzejmie:
JESZCZE CIEPLUTKIE WIADOMOŚCI OD aNDARIEL:

z Adasiem lepiej!!! pomału beda mu zmniejszać udział respiratora. Moze nawet za tydzien bede mogła sie z nim położyc na patologii i karmic.

Boski news,co??? ulżyło mi,a Wam?? no ba! głupie pytanie. Normalnie najlepsza wiadomość dnia!!!!! suuuuuuuper! A do Ani juz wszystko dzisiaj poszło:):), po weekendzie bedą mieli niespodzianki:):)

Setanko wielkie NIC nastanie niby z końcem kwietnia, ale do końca maja będę miała zajęcia tylko raz w tygodniu więc to naprawdę jakby nic. Wcześniej pracowałam codziennie, często łącznie z jakimiś pierdółkami w sobotę i niedzielę.

Dziewczynki, czy któraś widziała Oczy Julii? Ja uwielbiam thrillery, zwłaszcza tego reżysera (Sierociniec, Labirynt Fauna - choć to akurat nie thriller). Zastanawiam się czy ten nowy film jest napraawdę straszny i raczej go sobie odpuścić czy można spokojnie obejrzeć?

No właśnie, chodziło mi o rozpoczęcie nauki, pytam głównie dlatego, że Wika bardzo by chciała grać... Muszę się rozejrzeć, ok roku temu, kiedy szukałam gdzieś tutaj w okolicach, nie znalazłam żadnego nauczyciela, ale może jednak jest ktoś....

zebrra - moja siostra cioteczna mieszka w okolicach Wilanowa i jest nauczycielką Suzuki na wiolonczeli i uczy takie maaaaluśkie szkraby :):) Jakbyś chciała mogę Ci dać do niej namiar, to pewnie też różne inne instrumenty obsłuży - w sensie powinna znać nauczycieli innych instrumentów :)

Andariel - cudownie że z Adasiem lepiej :):) bardzo bardzo się cieszę!!!!!! :):):):)

Trashka - gratulacje udanego koncertu! jesteś niesamowita, ze chciało Ci się tyle wyszywać :):)

Wybaczcie, ze tak mało piszę, ale mamy tu małe urwanie głowy, a teraz jak mam chwilkę, to siedzę na komputerze, który chyba przedpotopowe czasy pamięta... i strasznie mnie denerwuje... więc woglę sie nie denerwować..
Mam nadzieję, ze jutro troszkę nadrobię.

Buźki dla wszystkich!!!!!!!!

Jutro szykuje torbe do szpitala... Normalnie szokk!!! ;-)
a czemu?
Justynko już nie musimy szukać zachłanny sprawca sam się ujawnił - Blusia. Może zechce się chociaz podzielić..
czekaj czekaj traschka tez się przyznała:-D
u mnie się ciepło zrobiło,więc im wybaczam.
przed chwilą się prawie popłakałam,bo zawsze w niedzielę robię D. za kierowcę i zawsze przez całą drogę mam jazdę jakim to ja jestem kierowcą:wściekła/y::-( nigdy żadnej pochwały ,zawsze tylko zjebka.już go nie wożę!

Rozmawiałam z Andariel. Adaś jest na respiratorze, chcą mu go powoli odłączać, ale każdy dzień może przynieść coś nowego - w jedną albo drugą stronę. Lekarze czekają na to, aż płucka małego będą w stanie samodzielnie pracować. Andariel dziękuje wszystkim za kciuki i chęć pomocy, a także prosi o kciuki nieustannie, bo dopóki lekarze nie powiedzą, że jest super i będzie tylko lepiej, trudno odetchnąć. Nie mniej jednak, trzeba patrzeć optymistycznie - trafili w świetne miejsce, mają super lekarza, a młody jest już sporym chłopaczkiem - to pozwala z uśmiechem patrzeć w przyszłość.

Dziewczynki, czy któraś widziała Oczy Julii? Ja uwielbiam thrillery, zwłaszcza tego reżysera (Sierociniec, Labirynt Fauna - choć to akurat nie thriller). Zastanawiam się czy ten nowy film jest napraawdę straszny i raczej go sobie odpuścić czy można spokojnie obejrzeć?

Moja koleżanka powiedziała, że jej się nie podobał - podobno wcale nie straszny, a dziwny. O ile "Labirynt Fauna" jej się podobał, o tyle najnowsze dzieło reżysera ją rozczarowało.

Witajcie brzuszki, ja tylko na chwilę wpadłam nadrobić weekend i zaraz do prasowania uciekam. Dziś wstałam z zawrotami głowy, nie strasznymi ale jednak...Chyba to przez ciśnienie, bo pogoda taka niezdecydowana, we wt mam wizytę to pogadam z ginką.
Misia, Doggi i Trasia odpoczywajcie!!! to nie są żarty, chcecie później miesiąc w szpitalu plackiem leżeć???
Doris jak Mama?
Ślązaczki miłego spotkania Wam życzę!!!
Aestima jak biegałaś cały dzień to Mieszko miał cały dzień kołyskę:tak:więc nie dziw się, że sobie smacznie spał, dziś Ty poleż a On niech pofika
Setana dzięki za info o Andariel i Adasiu!!!Cieszę się, że coraz lepiej z nimi
justynka przestań wozić, to doceni!!!
Zolzik tulę Cię i ściskam, wyłaź z tego dołka!!!

reklama
Do góry