reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

justynka1 a nic, sprawdzalam lacznosc z ukrycia ;-)
mi dziecko tez padlo o 15.00 i spalo do 18,30 ;-) teraz pewnie o polnocy pojdzie spac... Moze jutro sie uda wyjsc na spacerek :sorry2: taaaak pieknie na dworze, ja pol dnia na balkonie hehehehe...
moj mi niespodzianke zrobil i od 18.00 w domku jest :-D Przywiozl reklamowke slodyczy, bo mu marudzilam ostatnio ze cukier zaczne jesc tak mi sie chcialo a nic nie bylo :sorry2: Teraz dwa chlopaki siedza przy kompie i jeden drugiemu cos tlumaczy :-D hehe smieszny widok ;-) Ide w takim razie pomoczyc flaki w wannie puki sie zajeli soba :tak:

reklama
Ale tu dziś mały ruch, pewnie ta pogoda zmobilizowała czerwcówki do odpoczynku na świeżym powietrzu. To dobrze, łatwiej można nadrobić :-)
Ja dziś wypucowałam balkon, potem pól dnia na nim spędziłam z książką na krzesełku. Rewelacyjna pogoda była, mam nadzieję że jutro będzie tak samo. A zaraz idę pod prysznic, a potem poleżę. Nadmiar świeżego powietrza spowodował u mnie jakąś senność ;-)

edytowałam właśnie moją sygnaturę, bo stwierdziłam że coś nie tak z nią jest (troszkę jest przyśpieszona) i jednak miałam rację, musiałam się wcześniej pomylić bo w ten piątek zaczęłam 30 tydzień a nie 31 ale jest już ok :-)

A ja zmieniłam avatarek. Mam przeogromną ochote na takie świeżutkie, pachnące truskawki prosto z ogrodu... Nie takie marketowe, sztuczne. Mniam...

Witajcie brzuszki, u nas wszystko w porządku, przyjechała siostra z córeczką i nie mam czasu nawet żeby do was zajrzeć.
Pozdrawiam wszystkie brzuszki!

reklama
Hej dziewczyny.

Weszłam tylko powiedziec że żyję i się przywitac... Dziś pół dnia spałam i drugie pół leżałam... Jak tylko wstanę zaraz brzuch boli i się spina i w ogóle niedobrze mi, słabo mi (raz nawet dziś zasłabłam jak wstałam na obiad) i w ogóle czuję się BEZNADZIEJNIE !!

Tak więc jak nie spałam to nawet nie miałam ochoty zbytniej kompa włączac. Ale pod koniec dnia jednak ciekawosc zwyciężyła i musiałam zobaczyc co u Was ;)

Do góry