reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Tak tak, dziś Silva ma swoje Święto :-D

Witam wszystkie dziewuszki!

A co do sapania itd. - mam identycznie. A ostatnio, jak wracaliśmy ze spaceru z psem, straciłam na schodach równowagę i strasznie się zachwiałam - dobrze, że K. czuwa - zawsze idzie za mną - i mnie podtrzymał. Do tego często migotki mi latają przed oczami, ciężko mi oddychać itd. Ale teraz to już będzie tak chyba do koca ;-)

Ja się cieszę, że Kudłaty ma wolne popołudnia, to razem ogarniemy sypialnię i przygotujemy kącik dla synka.

reklama
Hej :)

Anapi, odezwij się!

Mamusiu, Justynka, gratuluję uzyskania kredytu! Oby Wam się łatwo spłacało! :)

Dubeltówka, Mamusiu współczuję teściowych...

Traschka, nie umiem haftować, więc nie pomoge, ale może właśnie łatwiej będzie, jak radzi Justynka, zrobić to w jakiejś firmie reklamowej/fotograficznej - oni robią takie gadżety!

Doggi, gratuluję zakupów!

Misialina, super, ze z Truskaweczką wszystko w porządku!

Marta, kciuki!

A gdzie nasza 30-tka??? Hop, hop Silva??? Sto lat Kochana!!!

A teraz mała prośba/apel... Zauważyłam, że ostatnio zrobiło się tu mało przyjemnie, jesli chodzi o nowe ciężarówki.
Rozumiem, że na tym etapie cięzko jest przyjąć kogoś do swojego grona, ale nie napadajcie proszę na nowe osoby, tylko dlatego, ze swojego pierwszego posta napisały w nieodpowiednim wątku.
Jesli ktoś tu jest po raz pierwszy, to może po prostu jeszcze "się nie odnalazł"... Nie trzeba od razu naskakiwać...
Przypomnijcie sobie, czy wszystkie, pierwszego posta na forum, napisałyście w odpowiednim wątku i czy na pewno od razu wiedziałyście "co, gdzie i jak"..
Same wiecie, ze nieobecność nawet kilkudniowa powoduje, ze ciężko się "wbić" w temat, a co ma powiedzieć osoba, która dopiero chciałaby się przyłączyć?
Myslę, ze można delikatniej, milej i kulturalniej witać nowe osoby, nawet takie, które przedstawiają się w wątku głównym (lub innym), a nie w "poznajmy się"...

To taka mała prośba ode mnie - trochę więcej empatii i tolerancji...

justynka i zebra ale za co wy te kciuki trzymacie za mnie????? to jakas pomylka, ja wczoraj bylam u lekarza heheh
odnosnie tego co napisala zebra to wydaje mi sie ze na gorze powinien byc regulamin naszego forum bo faktycznie jak ktos tu wchodzi to moze nie wiedziec co i jak
sylvia 10000 lat i duzo zdrowka!!!!

Witajcie dziewczyny

Wasze kciuki działają cuda, brat obroniony na 4 :-) dziekuje WAM serdecznie :-)
Musze nadrobić co sie działo od poniedziałku wieczora wiec mam troche czytania... lece

Witajcie, ja tylko na chwileczkę więc nie odpisuję każdemu. Może po południu będę miała troszkę czasu.
Wiem, że mogę zlecić taką plakietkę ale chodzi o to, że ja to chciałam zrobić sama, własnoręcznie. Pomyślałam, że wyhaftuję to na osobnym kawałku materiału, zrobię taką naszywkę i potem to coś przyszyję to body. Wtedy można odpruć i ponownie przyszyć do większego rozmiaru.

Zebrra dziękuję ci, że napisałaś o traktowaniu nowych osób, to samo wczoraj pomyślałam i przykro mi się zrobiło...

Witam dziewczyny

Ja tylko na chwilkę, przywitać się, i życzenia złożyć

Hej, hej, Silva wszystkiego najlepszego kochana, spełnienia marzeń i przede wszystkim aby synuś szybciutko i i bezboleśnie pojawił sięna świecie jak juz nadejdzie jego pora!!!!

No i zmykam na wizytę u gin, pooglądać nasza malutką...trzymajcie kciuki by wszystko było ok!!!!

reklama
Kochane juz sie melduje! Wczoraj o 22.00 zadzwonilam po meza i pojechalismy do szpitala. Prawie godz pod ctg, na szczescie skurcze zaczely przechodzic (magiczna sila szpitala). Jak tak lezalam, to maly zaczal sie gwaltownie ruszac. Okazalo sie ze mial glowke bardzo nisko w miednicy i nacisk wywolal skurcze. Miala na to nawet wplyw pogoda - przez 3 dni bylo cieplutko (wiekszosc czasu siedzialam na placu zabaw), a wczoraj 10 stopni mniej i wichura (no wiec zaczelam sprzatac w domu). Do tego mialam zwariowane cisnienie - na wejscie 65/46 :szok:, pozniej powoli odzyskiwalam sily i wyszlo 100/80. Zrobili mi dokladny przeglad - mocz, wymaz, usg - dzidzi (byl tak nisko ze glowki nie mogla zmierzyc), szyjki (zamknieta i twarda), nerek (troche obciazone, ale ok). Do domu wrocilam o 1.00 (za Chiny ludowe nie chcialam zostawac).
Jutro do ginki do kontroli.
dzieki serdeczne za pomoc i troske!

Do góry