reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej, hej:)
Ja tylko na godzinkę, bo mężuś okupuje komputer (magisterka...) a teraz do kościólka poszedł i mogę korzystać!

reklama
Witajcie dziewczyny :-)
My właśnie wróciliśmy od rodziców, dzis tylko sie melduje, bo jakoś sił mi brak zeby odpisywać, taki urok...
Do jutra pa

czesc dziewczyny. Ostatnio jakos nie mialam weny na pisanie, a jak juz chcialam pisac, to kot mi sie kladl na rece. Dzisiaj mielismy cudowna pogode - sloneczko od samego rana i ponad 20°C. Wiekszosc dnia spedzilam na placu zabaw z mloda (mamy cala klike kolezanek na nasz sezon letni). Niestety chyba takie siedzenie przez kilka godzin mi nie sluzy. Czuje teraz ze kregoslup mi peka i skurcze lapia dosc mocno. Do tego spieklam sie na sloncu. Rece i dekolcik sa w kolorze raka i strasznie mnie pieka. Oj dziewczyny, trzeba jednak sie oszczedzac. Ja mam ciagle robote w domu i zadnej pomocy, ale jak czuje ze przesadzam, to rzucam wszystko i odpoczywam. Nie ma co ryzykowac.

ja również tylko się melduję bo padnięta jestem :) kuzynka z narzeczonym domeldowani, a my byliśmy dziś na rynku, w mariackim i na pysznym obiadku:) bardzo fajny dzień, chociaż wieje tak, że nasza kanapa z balkonu przejechała całą długość :-)

do reszty
- odpoczywajcie laseczki, ja też widze ze nie mam tyle siły ile na początku i szybciej się męczę i brzuszek boli :( głupio mi strasznie było że mam gości a wszystko za mnie robią...ale to w sumie moja najbliższa rodzina i siostra (cioteczna):-) rano wstawałam śniadanie już było na stole, wieczorem kolacyjka...dobrze że chociaż przy obiedzie mogłam się wykazać :tak:

lece oglądac x factor :-) BTW michał szpak jest z mojego rodzinnego jasła ;)

Spokojnej, wygodnej nocki wszystkim brzuchatkom życzę;-).

Idę spać bo prasowanie mnie wykonczylo a jutro znów raniutko trzeba wstać. Do jutra. Pa

ja także się zegnam... Choc przez ostatnich parę godzinek leżałam plackiem bo mi cisnienie spadło :/ i jak wyrzuta i wypluta sie czuje :(

DObranoc :*

Kurcze oglądałam X Factora i miałam 3 bolesne skurcze...aż się wystraszyłam...ale przeszło...tak już musi chyba byc...BTW...Szpak jest moim faworytem...jest genialny...jak dla mnie!!!!!!!!

Dobrej nocki Kochane Brzucholinki!!!!

reklama
hellooo....dzis mloda poszla do przedszkola, niby sie ciesze ale znowu pustka w domu, cisza jak cholera jasna-pierwszy dzien najgorszy. bylam juz z rana na badaniach a teraz rzucilam sie na jedzenie....mam dzis dzien dla siebie:-)

Do góry