reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dzięki cioteczki jesteście nieocenione...:tak: :*:*:*

Misialinka kochana mój też był zawsze jakoś niżej ale od dwóch dni zauważyłam podczas kąpieli ,że znacznie się obniżył.Teraz mieszczę dłoń pomiędzy piersiami a brzuchem a był już wyżej do tego stopnia ,że oddychało mi się ciężej.No i kończy się tak jak moje figi biodrówki a są naprawdę bardzo nisko bo zaraz nad kością łonową.

kuma zapraszam do mnie :tak: Planujemy z Setaną jakieś spotkanko w przyszłym tygodniu może dołączysz:)A tak wogóle w jakim rejonie Wrocławia kupiliście to mieszkanko?

mamusia ja mam ostatnio okropne sny, dziś mi sie śniło że rodziłam dwa dni z rzędu małe dzieci ok 5 cm, a potem jeden dzień przerwy i znów tak samo i nie wiem co sie z nimi działo....... okropne

katamisz ja mam już dużo moich majtek za małych, masakra jak mi dupa urosła!!!!!!!!

renotka
zapraszamy :-)

Kurcze to świetna sprawa. Muszę się przejść do nas do przychodni i zorientować jak to wygląda. Tylko u mnie jest jedna położna i dosyć duży region więc nie wiadomo czy jest jak u was.

katamisz mieszkanko kupiliśmy na Stabłowicach niedaleko za Kozanowem, a na razie jeszcze mieszkamy na Nowym Dworze. A co do spotkania to chyba mogłabym się skusić :-) siedzenie w domu zabija, a spotkanie z Wami może być naprawdę fajną sprawą :) Dziękuję za zaproszenie:tak:

hej Dziewczyny!

Czytając Wasze posty trochę się uspokoiłam... :tak: ja wczoraj miałam tak bolesne skurcze, że kazałam Mężowi spakować torbę do szpitala, bo myślałam że rodzę... Ale poleżałam trochę i przeszło.

Wizytę u gina mam we wtorek. Mam nadzieje, że do tego czasu nic się nie wydarzy... :no:

Zaczęłam się bać porodu... I coraz więcej o tym myślę!!!

Jest za wcześnie, żebym teraz urodziła... Sama nie wiem...

Ale Dzidziuś ruszą się normalnie, niby wszystko jest ok.

Czyli niepotrzebnie się denerwuje?

reklama
Witajcie brzuszki!!!
Ja dziś w bardziej optymistycznym nastroju, zaliczyłam już prasowanie i następne pranie się suszy, niestety nasze. Jakoś nie mogę się zabrać za pranie małej, bo ciągle coś naszego jest...Przez to, że dzielę pranie na kolory, to mam 3 pralki tygodniowo. A jak dojdzie pościel abo ręczniki to nawet 4...i gdzie tu kruszynki rzeczy jeszcze wsadzić pomiędzy?
kati piękne te Twoje rękodzieła!!!
marta może zrób sobie badanie ogólne moczu dla świętego spokoju?oooo!!! widzę, że kati mnie już uprzedziła:tak:
andariel ale mnie wystraszyłaś:szok:dobrze, że Ci minęły te skurcze, ja wczoraj po sr i po ćwiczeniach też miałam jakieś skurcze dziwne, ale po 2-ch nospach przeszło. Odpoczywaj dużo...
Doris &&&&&&& za wizytę
Zolzik no proszę - dwóch profesjonalistów od pielęgnacji niemowląt w jednym domu, a u nas 4 lewe ręce...aż mnie przerażenie ogarnia na samą myśl...ale za tydzień w sr mamy pielęgnację niemowląt, więc mam nadzieję, że się nauczymy...
trasia a czym kota karmisz? ja kupuję mojemu biomilla i hillsa, ale ma lekką nadwagę, waży ok. 5,3kg...i jeszcze jedno pytanie - kiedyś pisałas, że u tego sprzedawcy kupowałaś jakieś rzeczy Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro . Wszystko ok było? bo bym może u niego zamówiła...

Do góry