reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hej kochane :)
U nas słonecznie, ale za to od wczoraj trochę śniegu nasypało i chlapa zaraz będzie :/
Mąż od wczoraj znów przeziębiony, wieczorem miał ponad 39st. Ja to się mam z tymi chłopakami, jak Młody wyzdrowiał, to Starszego złapało. Żebyśmy z Jaśkiem się znów nie rozłożyli.
Jestem po wizycie, ale to opiszę w wizytowym :)
Poza tym postaram się w weekend nadrobić :)
Ściskam sobotnio :)

reklama
justynka dziekuje mam dosc swojego :-D
saffi snieg :confused: o masakra u nas deszczowo :dry:
Silva co Ty nam tu od rana opowiadasz ;-):-D Ale nawiazujac do tematu to w cale nie boli ;-)

edit:
Blusia ale zes cicho na forum wlazla ze Cie nie zauwazylam nawet ;p
CZESC :-)

saffi witaj
blusia zdrowia życzę wam
silva mnie tez te nożyce przerażają:szok:
larvunia fakt nacinanie nie boli,ale za to szycie i później straszliwie

Ostatnia edycja:
justynka to chyba zalezy od kobiety, tzn tego jak duzo natna i czy si epopeka, bo ja miala m jedno naciecie, nie wiedzialam nawet kiedy mnie nacieli bo oczy zamkniete mialam... tylko pozniej nozyce zobaczylam jak juz bylo PO ;-) -widok okropny ;-)
szycie nieprzyjemne, ale nie bolesne bo psikaja czyms... z reszta tam jest sie tak obolalym ze ja juz i tak tylko dyskomfort czulam :sorry2: A trzeslam sie jak galaretka takich drgawek dostalam nie wiem czy z wysilku czy z zimna :sorry2:

ja tez dostałam drgawek i zimna i z bólu.ja miałam ponoć tylko 3 szwy,które mnie ciągły straszliwie przez 6 dni.cały czas byłam na lekach przeciwbólowych.w domu nie poznałam się w lusterku,bo cały czas płakałam z bólu i byłam cała spuchnięta.3 tyg nie usiadłam na ...
u nas nie psikają tylko dają zastrzyk,czyli kolejny ból:wściekła/y:

reklama
uuuuuu no to nie mialas fajnie, moze cos zle zszyli czy co...
mi tez bylo niewygodnie siadac np albo klasc sie, wiadomo to szwy sa, ale nie tak jak Ciebie zeby z bolu brac tabletki... wspolczuje.
a tak wogole oni nacinaja jakby co w te same miejsce czy z drugiej strony juz jak sadzisz

Do góry