reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Och, ja ostatnio nie mogę na siebie patrzeć i marzę o powrocie do swojej figury sprzed ciąży... Ech...

zolza niestety ja też:-( Podejrzewam ,że stąd u mnie taki sen...Byłam w nim naprawdę szczupła i taka lekka.

Kurcze wczoraj weszłam w 30-ty tydzień...:-) Super!! O Ty zolza też już w 30-tym i traschka widzę dzisiaj wkroczyła w 30-ty.Teraz to chyba już z górki co??

Ostatnia edycja:
reklama
zolza niestety ja też:-( Podejrzewam ,że stąd u mnie taki sen...Byłam w nim naprawdę szczupła i taka lekka.

Kurcze wczoraj weszłam w 30-ty tydzień...:-) Super!! O Ty zolza też już w 30-tym i traschka widzę dzisiaj wkroczyła w 30-ty.Teraz to chyba już z górki co??

Noo, teraz ani się obejrzymy i będziemy się rozpakowywać... I chudnąć! ;-)

Witajcie.
Jestem przerażona, za oknem z 10 cm śniegu i ciągle sypie:(( A ja już balkon na wiosnę wysprzątałam! Nienawidzę zimy.
Jadę dziś do siostry pomóc w przeprowadzce, postaram się nie przeciążać:)

larvunia, Misialina o której ty wstajecie?? Dla mnie to totalna abstrakcja! Ja ostatnio wstaję ok 9 i jestem z siebie dumna, że tak wcześnie:) Czasem potrafię do 11 spać...
ja na chwilke...

no dzis wyjatkowo tak wczesnie, ale tez z natury spioch jestem :sorry2: No ale jak mam synka to ok 7.00 od 3 lat na nogach ciagle ;-)

snieg:confused::szok::szok::szok: u nas sloneczko wlasnie wyszlo...

katamisz postaram sie nie przemeczac heh, choc to nie takie latwe juz ztakim brzuchem sie nie zsapac przy zwyklym odkurzaniu ;-)

czy da się wyłączyć tą reklamę johnsona na górze??? Szlag mnie trafi jak jeszcze raz się włączy, do tego jest tak głośno że za każdym razem mnie przestraszy!!!:angry::angry::angry:

Witam! ale u nas pieknie, sloneczko od switu i juz 10°C, wspolczuje tym zasypanym -3majcie sie cieplutko dziewczynki!
Za chwile przyjedzie do mnie kolezanka z corka i bedziemy sobie gotowac spaghetti bolognese. Nasi mezowie pracuja wiec nudno siedziec samej. Moj Sandro tlucze sie od samego rana w brzuszku i chyba musze zaczac sie ruszac aby go uspic. Milego dnia!

witajcie.....a u nas dupa, z dominika cos sie dzieje zlego, kurde a tu sobota a ja nie chce isc do jakiegos lekarza dyzurnego....pol nocy nie spalam bo marudzila, oczy ma przekrwione i mowila ze ja ucho bolalo. teraz wziela leki i niby ok ale widac ze dziecko inne....to juz praawie miesiac takiego nie wiadomo czego....buuu

reklama
Witajcie brzuszki kochane
Wczoraj świętowałam soczkiem i było fajnie :-)
za to mój mąż miał jak zwykle zajecie, córka jego przyjaciela jest jego chrzesnicą i go wprost uwielbia, więc jak tylko tam wejdziemy to "wujek Macin" jest najlepszy i wszystko trzeba robić z wujkiem :-D a on nawet kawy nie może spokojnie wypić :-D ale też małą Patrycje uwielbia

Dziś od rana sprzątanko, obiad i biszkopt na ciasto już upieczony :biggrin2:
teraz mam chwilkę to przeczytam co u Was

Do góry