reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

zawialo weekenedem na forum....ech....super, lubie weekendy, bo wszyscy razem jestesmy w domku:) mialam dzis malego goscia...3-miesiecznego Filipka i jakos tak sie napatrzyc nie moglam, jeny ze tez bede miala takiego kluseczka az trudno mi w to ciagle uwierzyc....
Dominika okropnie zakatarzona, chcialabym zeby jej przeszlo do poniedzialku zeby poszla do przedszkola ale nie wiem czy jej przejdzie....
ogolnie chyba humory dzis u wiekszosci nie dopisywaly, to taka pogoda....ja czulam sie caly dzien jak pijana...a dol no walcze z nim...
Kuma super, ze macie nowe mieszkanko, wszystko sobie ładnie po swojemu urzadzicie, to takie fascynujace:)
zolza wrocila....z nowym powiewem optymizmu, skad ty go dziewczyno tyle bierzesz....i tyle masz radosci w sobie:)????
dubeltowka dobrze ze sie odezwalas:) dalej wcinasz grzesie?
mrsmoon powiem ci ze w tym tygodniu duzo odpoczywalam i te bole troche ustapily, nawet nocki lepsze, a juz bylam podlamana....wiec odpoczynek, odpoczynek, odpoczynek
katamisz chamow na za kierownica pelno, szkoda nerwow....ale swoje mozesz mu nagadac a co...niech stary duren ma za swoje...:)
misialina przyszly te kafle, robilam dzis twoje babeczki z bananem...pyszne, choc nastepnym razem dam dwa banany:)
trasia tak jak pisalam na wszelkie bole chyba po prostu lezenie i odpoczynek....a co do chorob to faktcznie dzieci strasznie zarazaja, ja mam zamiar po porodzie sie przebadac i wymazy porobic, moze jednak cos wyjdzie bo mam dosc tych zatok i ciagle bolacego gardla
kasiawild..bylam rano heheheh wstaje bardzo wczesnie, w zasadzie to budze sie 5:30 i juz jestem gotowa do wstawania, choc ostatnio jak pisalam jas dzume mam i zanim jakos sie rozbudze i załapie kontakt ze swiatem to mija pol dnia...
Iza tzymyam kciuki za Igorka zeby sie cos wyjasnilo kochana
aestima, iwonka DUZOOOOOOOOOOO zdrowka

dziewczyny zyze wam udanego weekendu, opoczywajcie i ucalujcie brzuszki

reklama
misialinka to super, pewnie cala jestes w skowronkach, jak takie rzeczy potrafia ucieszyc:)
ja dzis w ciuchu znalalzam takie malutkie kola wiklinowe jak podstaweczki pod kubek, kupilam 4, zaplacilam 2 zl i polozylam sobie na parapaecie.....a jaka szczesliwa chodzilam :-D

aestima i inne uzdolnione manualnie brzuszki - czy macie jakies pomysły jak możemy same zrobić fajne zabawki albo np daszek na ptaszek>? i z czego można by było go zrobić? :D

ja lecę się weekendować :) oj wypiłam 0,5 l mleka a jestem na nie uczulona, ale tak mi się chciało i chyba się to źle skończy...oj...musze lecieć :D hihi to do jutra !!

Witam się weekendowo:-)

Wybaczcie że nie nadrobie zaległości w czytaniu i przepraszam że tam rzadko tu zaglądam.Nie mam poprostu weny na neta,zdania mi się nie kleją,i wogóle.
Jestem też troszkę zajęta ,bo trwa remont pokoiku małego.Już w niedziele będzie koniec i zacznę go upiększać dodatkami więc i pewnie humorek mi się poprawi i wrócę w pełni do Was.
W poniedziałek idę też na usg 3D pochwalę sie z pewnościa .
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i życzę miłego weekendu.

czesc...
ja od godziny juz na nogach w tym zaliczylam juz nawet spacer :dry:
bo fajnie jest miec psa :dry: ktory siku w nocy wola :dry:
i teraz juz nie zasne nooooo :dry:

edit:
juz zaraz 8.00 a nikogo nie ma jeszcze... no ejj...

Ostatnia edycja:
reklama
czesc Silvia ;-)

wlasnie mi mezus uswiadomil ze dzis bede bez lapka :dry: Potrzebuje do pracy wziasc na dzis :dry: gggrrr... no i co musze chcial nie chcial za sprzatanie sei dzis brac :sorry2:

Do góry