reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
dziewczyny a nie wiecie przypadkiem co się dzieje z dubeltówką? dawno jakoś się nie odzywała, a ostatnio humor jej nie dopisywał...

no i jakie plany na dziś? ja jestem przerażona swoim lenistwem, drugi tydzień jestem na urlopie i wychodzę z domu jakieś 3-4 razy w tygodniu i to zazwyczaj dlatego, że mam coś do zrobienia! też tak macie?

hej Mamuśki!

Ale u mnie beznadziejna pogoda... :wściekła/y: jakby chciało za chwile mega lać!

Ale humorek mam cudowny, bo w nocy wrócił mój Mąż. Nic mi nie napisał, tylko przyjechał, wykąpał się i położył obok mnie :-D oczywiście początkowo myślałam że dostanę zawału, ale później było już tylko miło.... :tak::zawstydzona/y:

A rano obudziłam się z plamą siary!!! :szok: ale tylko z lewego cycka... To normalne?
Teraz już siedze w staniku i wkładkach...

A Wy w jakich stanikach śpicie? Normalnych czy może tych sportowych?
Bo ja się właśnie zastanawiam czy takiego nie kupić...

No ja też już ostatnio pytałm, czy ma ktoś kontakt z Dubletówką, bo dawno jej u Nas nie było...
Ale nikt nie odpowiedział :-(

Ja Was trochę poczytam i idę na śniadanko...

Miłego dnia ;-)

Hej Brzuszki :)
Dziecię w szkolę a ja sobie szykuję kawkę do świeżutkiej chałki :-) Zaraz będzie śniadanko...
U nas pogoda beznadziejna - zimno, wietrznie, właściwie to ten wiatr taki zimny.

Dominika, Justynka - dzieciaki są the best :-)
Agatka - widzisz jak szybko mąż wrócił :-) Mam nadzieję, że humorek masz lepszy... Siara na tym etapie ciąży jest normalna. Ja sobie co jakiś czas sprawdzam, ale u mnie jeszcze nic nie leci. W poprzednich ciążach raczej też nic nie leciało. Przygotowujesz się do karmienia :-)

agatka ta siara to normalne,choć ja nie miałam w ciąży i teraz tez jakoś nie ma,ale czuję,że są pełne mleka.natomiast ja spać nie muszę w staniku,bo z rozmiarem u mnie to można z lupą.:-D

u mnie się wiatrzysko ruszyło,brrr
teraz musze sprzątać chałupkę,bo pani ma przyjść obejrzeć nasze mieszkanie,bo wystawiliśmy ogłoszenie o wynajem.szkoda mi go,bardzo lubię ten blok-całe życie w nim mieszkam i tatus blisko:-(
póxniej wstawię moje wczorajsze zdobycze z ciuchów;-)

Dzieńdoberek :-)

Niesamowite te Wasze dzieciaki :-D

A mi się znów śniło, że paliłam papierosy... Ja nie wiem, zamiast lepiej, jest coraz gorzej. Strrrasznie chce mi się palić! :eek:

Agatka, fajnie, że mąż już wrócił... no i mam nadzieję, że u dubeltówki ok, nie wiem czy ktoś ma jej numer?

Iza smacznego :) ale mi narobiłaś smaka tą chałką!

Justynka... mieszkanka na pewno szkoda... ale teraz będziesz mieszkać w domu, to więcej obowiązków, ale przyjemność też o niebo większa, no i ogródek ehhh, rozmarzyłam się :)

reklama
Do góry