reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam Was Czerwcóweczki.
Dawno mnie tu nie było, mam problemy z intenetem, modem mi się chrzani. Czasem na minutę złapie sygnał i po chwili urywa :-( Mąż się już dluższy czas zabiera za to, żeby sprawdzić co jest nie tak i nie może sprawdzić. Ehhh, ci faceci. Dzisiaj już z 5 minut mam dobry sygnał.
Pozdrawiam Was gorąco w ten piękny, niedzielny poranek.
Pewnie Was nigdy nie nadrobię, tyle produkujecie.
Ja dziś jadę do teściowej na imieniny, w końcu Krystyna i trzeba by życzenia złożyć ;-)

Hej kochane :)
Jasiek dziś od 5 nie śpi. My co prawda jeszcze poleżeliśmy, ale to już spanie nie było. No więc stawiam się na nogi z kawką :)
Urodzinki się udały, synek zadowolony z prezentów. I to chyba z nadmiaru wrażeń ta ranna pobudka, bo od rana się bawi :)
Lecę poczytać. No i miłego dnia życzę. U nas piękne słoneczko więc jakby co to użyczam :)

Hej Kochaniutkie...słoneczko pięknie świeci to i humorki mamy lepsze...nadrobiłam co naskrobałyście od wczoraj popołudnia...byłyście grzeczne i nie było dużo nadrabiania...ja byłam na urodzinkach i powiem Wam że nie da się już tak długo siedzieć...wszystko mnie bolało...w szczególności brzuch i kręgosłup...już się martwię jak ja wydzierżę na tym weselu 27 kwietnia:no:
Bardzo Wam dziękuję za to że smakują Wam potrawy z moich przepisów...napewno jeszcze coś dorzucę na odpowiedni wątek:-)
Blusia...fajnie że urodzinki się udały
Marta...ostrożnie z tymi porządkami
Agatka...z tymi dalekimi podróżami samochodem to też uważaj...nie wskazane
Doris...takie uzależnienie od BB jest bardzo miłe...hehe...nie jesteś sama
Larvunia...witaj :*

Cześć larvunia, saffi, blusia, misialinka :)

larvunia
dzięki kochana za promyczki u mnie słoneczko wstało dziś bardzo wcześnie i od rana cały czas nam świeci...

saffi współczuję z tym netem.Ja nie wiem co bym zrobiła bez BB...:zawstydzona/y:

blusia spóznione ale bardzo szczere życzenia dla Jasia :* Dobrze ,że impreza się udała.

misialina Twoje przepisy są dla nas natchnieniem :tak: ja wczoraj miałam na obiad makaron penne z Twoim sosem neapoli ale użyłam innego sera żółtego bo nie przepadam za parmezanem.Było pychaaaa!!!!!!!!!!!!Mam w lodówce brokułę i zastanawiam się jaki sos wyczarowałaś do zapiekanki makaronowo brokułowej...więc proszę o przepis :-p

Katamisz prosty sosik dla Ciebie:

250 ml śmietanki 18%
1 ser Camembert
10 dag sera gouda potartego na tarce, sół, pieprz

Śmietanke zagotowujesz, dorzucasz ser Camembert pokrojony na kawałki...mieszamy aż się rozpuści i do tego tartą goudę...znowu mieszamy...solimy, pieprzymy do smaku i zalewamy makaron...wierzch zapiekanki posypujemy jeszcze serem i do piekarnika na ok 30 min :)

hehe dzieki dziewczyny

zeberko - u mnie tez połozenie miednicowe...to bardzo zle? on juz musi sie obkrecic? cisnienie po tabletkach troszke spadło, ale kregosłup powoli wysiada...wiec gonie jak głupia i wszystko załatewiam :)

trasia- w leroy wielka kupa przynajmniej w krakowie rozczarowałam sie i to baardzo :(

zakupami pochwalilam sie juz na zakupowym :) a zaraz jade do max flizu :) póki ludzi nie ma za dużo i nie jest za ciepło :) AHH wiosna !! :D dziś składamy łożeczko :D matko tak mi się sprzątanie włączyło, że jak widze brudny kubek to szaleje....

w tym roku sprzątanie to przyjemnosc....nie ruszam sie z kanapy tylko palcem pokazuje co jeszcze M musi wysprzątać hihi :D pasożycik ze mnie.... ale on nawet nie pozwala mi do butów sie schylać :)

misialina :*:* Na 100% spróbuję ;-)

ironia
ehh ten Twój M to się z Tobą ma...:-pA z drugiej strony to bardzo dobrze powinno tak być!!Facet sprząta i skacze koło nas a my leżymy i pachniemy!!!!!!!!To by było życie!!!!!!!!!!A co do obrócenia się Benia to nie martw się za wczasu...wczoraj czytałam ,że maluszek powinien ostatecznie się przekręcić do pozycji główkowej między 32 a 36 tc.Mamy jeszcze trochę czasu i nasze dzieciaczki też więc nie myśl teraz o tym bo ma czas.

reklama
Dzień dobry :) Pięknie dzisiaj, prawda?

Aż chciałoby się wyjść pospacerować, ale Jasiek rozłożył mi się na maxa.. Dzisiajesza noc podobna do poprzedniej ok. 22, temp. 38,2 - ibuprofen, godz. 23, temp 39,4 - czopek z paracetamolem, okłady...ech.. Znowu do 1 nad nim czuwałam. Na szczęscie dzisiaj dali mi odespać...

Misialina, jak tam było na urodzinkach? Serniczek był?
Blusia, jeszcze raz sto lat dla Jasia!

Miłego dnia laski!

Do góry