Ivona83
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki te wyspane bardziej i mniej, ja nawet całkiem nieźle spałam chociaż często się denerwuje tym że jak M połozy głowę do poduchy to od razu zasypia a ja zawsze dopiero po ok godzince :/, chyba po prostu kobiety tak mają a w ciąży to już wogóle sen jest poprzerywany wyjściami do toalety, 8 h nie zaliczyłam chyba od 4 m-cy.
Na szczęscie u nas jest piękne słoneczko i ok -1 aż chce się żyć!!!!
Misialina - zdrowiej kobietko i to prędziutko bo takie przeziębienie może człowieka wykończyć.
Evka daj znać jak ci wyjdzie ciacho :-) na kulinarnym wątku zaraz spóbuje jakieś zdjecie dodać mojego wczorajszego snikersa.
Odezwę się pewnie dopiero dzisiaj wieczorem lub jutro bo dzisiaj czeka mnie wizyta u teściów podobno jakiś prezent dla dzidziusia nam sprawili więc pochwalę się co i jak :-) W końcu babcie od czegoś są ;-)
Życzę miłego popołudnia!!!
A propo obiadków to u nas dzisiaj była zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami, cebulką, jajem i serem żółtym.
Na szczęscie u nas jest piękne słoneczko i ok -1 aż chce się żyć!!!!
Misialina - zdrowiej kobietko i to prędziutko bo takie przeziębienie może człowieka wykończyć.
Evka daj znać jak ci wyjdzie ciacho :-) na kulinarnym wątku zaraz spóbuje jakieś zdjecie dodać mojego wczorajszego snikersa.
Odezwę się pewnie dopiero dzisiaj wieczorem lub jutro bo dzisiaj czeka mnie wizyta u teściów podobno jakiś prezent dla dzidziusia nam sprawili więc pochwalę się co i jak :-) W końcu babcie od czegoś są ;-)
Życzę miłego popołudnia!!!
A propo obiadków to u nas dzisiaj była zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami, cebulką, jajem i serem żółtym.