reklama
Kasiula1982
Fanka BB :)
) ale mnie weekend wykończł, wczoraj a raczej dziś szłam spać o 0:30 a za 5 min Filip zaczął płakać, przez sen, brzuszek go bolała, nóżki podkurczał całą noc, moja wina bo sie objadłam na imprezie, że aż wstyd........... wszystko się wspaniale udało, Filipek nawet nie zapłakał podczas udzielania chrztu, za to przed i owszem bo najpierw była msza, długa a chrzest dopiero po mszy i już zmęczony był, wróciliśmy do domu i jak zasnął ok 16 tak z przerwami na mycie i kąpanie spał do reana praktycznie, nie licząc płaczu przez sen
nikogo (teściowej i szwagierki) nie zabiłam, chociaż byłam blisko, teściowa jak wyszła z imprezy to nawet się nie pożegnała z nami............. nie wspominając, że co i rusz wychodziła i po godzinie wracała jak gdyby nigdy nic..........
Fifi dostał wspaniałe prezenty i pieniążki, za które kupie mu krzesełko do karmienia, jeździk-pchacz i huśtawkę
Ita pytałaś o catering, polecam, jedzenia full, smaczne, super udekorowane, jeszcze dzis miałam gości, jedzenia starczyło i nawet jeszcze na kilka następnych obiadów będę miała
dziewczyny jestem tak padnięta, że nawet nie mam siły Was poczytać i ponadrabiać tych dwóch dni ;/
w środę mamy szczepienie i już mam stresa, że znów się pinda do wagi doczepi, ale po szczepieniu mam plan zmienić przychodnię
idę spać, bo padam na twarz
kolorowych snówZobacz załącznik 285482
nikogo (teściowej i szwagierki) nie zabiłam, chociaż byłam blisko, teściowa jak wyszła z imprezy to nawet się nie pożegnała z nami............. nie wspominając, że co i rusz wychodziła i po godzinie wracała jak gdyby nigdy nic..........
Fifi dostał wspaniałe prezenty i pieniążki, za które kupie mu krzesełko do karmienia, jeździk-pchacz i huśtawkę
Ita pytałaś o catering, polecam, jedzenia full, smaczne, super udekorowane, jeszcze dzis miałam gości, jedzenia starczyło i nawet jeszcze na kilka następnych obiadów będę miała
dziewczyny jestem tak padnięta, że nawet nie mam siły Was poczytać i ponadrabiać tych dwóch dni ;/
w środę mamy szczepienie i już mam stresa, że znów się pinda do wagi doczepi, ale po szczepieniu mam plan zmienić przychodnię
idę spać, bo padam na twarz
kolorowych snówZobacz załącznik 285482
koriander
karo85 ja tez zageszczam i tez mala nie spi dluzej, za to mniej ulewa co mnie bardzo cieszy A jak u was z ulewaniem? A jak po jabluszku, podajesz jej po nim mleko z kleikiem czy po stalych pokarmach dzieci w ogole nie ulewaja? Jestem ciekawa jak to niedlugo bedzie.. Taki kolorowy paw z marchewki za moim kolnierzem juz mnie przeraza
kasiajanicka widze ze ladnie wszystko poszlo
karo85 ja tez zageszczam i tez mala nie spi dluzej, za to mniej ulewa co mnie bardzo cieszy A jak u was z ulewaniem? A jak po jabluszku, podajesz jej po nim mleko z kleikiem czy po stalych pokarmach dzieci w ogole nie ulewaja? Jestem ciekawa jak to niedlugo bedzie.. Taki kolorowy paw z marchewki za moim kolnierzem juz mnie przeraza
ja podaję pomiędzy karmieniami np. jak się obudzi po drzemce i jest aktywna;-) Mila ulewa dużo i namiętnie po każdym posiłku teraz po tym kleiku trochę mniej. Podawałam jabłko po kleiku i było oki... po marchewce jak podałam mleko z kleikiem to było pawiowanie niestety...właśnie takie kolorowe hihihiihih, ale ogólnie wydaje mi się, że małej się podoba urozmaicenie- a jak ładnie już łyżeczkę bierze do buzi;-)
Hej,
Maja dzisiaj pobiła rekord w spaniu i długości bez jedzenia, jadła wczoraj o 18, kąpiel o 19, po niej już jeść nie chciała zasnęła przed 20 obudziła się o 7 rano co oznacza 11 godzin snu i 13 godzin bez jedzenia, za to teraz w 5 minut obaliła 170 ml widać służy jej spanie w swoim pokoiku bez rodziców
U nas zaczęli już w końcu grzać i w związku z tym chciałam pomyśleć o nawilżaczu? Czy macie może w domu, możecie coś polecić? Na co należy zwracać uwagę kupując taki sprzęt?
Maja dzisiaj pobiła rekord w spaniu i długości bez jedzenia, jadła wczoraj o 18, kąpiel o 19, po niej już jeść nie chciała zasnęła przed 20 obudziła się o 7 rano co oznacza 11 godzin snu i 13 godzin bez jedzenia, za to teraz w 5 minut obaliła 170 ml widać służy jej spanie w swoim pokoiku bez rodziców
U nas zaczęli już w końcu grzać i w związku z tym chciałam pomyśleć o nawilżaczu? Czy macie może w domu, możecie coś polecić? Na co należy zwracać uwagę kupując taki sprzęt?
Ostatnia edycja:
witam
Szymek juz w przedszkolu , Kacperek dosypia w łóżeczku a ja na bb :-)
Gosiu - jak będziesz kupowała nawilżacz to kup taki ultradźwiękowy my taki mamy i jest cichutki. U nas też zaczeli grzać i właśnie dzisiaj już na noc go włączę bo strasznie suche powietrze jest w domu.
Kasiu - super że wszystko się udało :-)
Szymek juz w przedszkolu , Kacperek dosypia w łóżeczku a ja na bb :-)
Gosiu - jak będziesz kupowała nawilżacz to kup taki ultradźwiękowy my taki mamy i jest cichutki. U nas też zaczeli grzać i właśnie dzisiaj już na noc go włączę bo strasznie suche powietrze jest w domu.
Kasiu - super że wszystko się udało :-)
witam się i ja ....druga....?
u nas nocka przepiękna kolacyjka Musia przed 19 kąpiel i dokładka przed 20 juz pięknie ululany i jedzonko dopiero po 3 i 6 teraz też juz zjadł i moze niedługo pójdzie spać, póki co gada z żyrafą
kalwa super że wyjazd taki udany
wszystkie tak piszecie o grzybach a ja się zastanawiam kiedy ja ostatni raz na nich byłam....hm kilka lat napewno
lena oj takich książek to ja juz od dawna nie posiadam, ech...kiedy to było....;-)
ewela i jak ręka mamy?
stellaDODO ja mam Azalie i jest ok
kasiajanicka pięknie wyglądacie i dobrze że tak wszystko się udało, relacja z imprezy jak sie patrzy:-)
agast22 widze że obie wpadłyśmy na ta samą gazetkę:-)
zyraffka może wpisujmy to do wątku zakupowego, mimo że nie wszyscy tam zaglądają myśle że będzie lepiej bo tu na głównym wśród wielu postów moga umknąć
Milka26 oj to przygody mięliście, dobrze że tak szybko to sie zakończyło:-)
karo85 gratulacje dla Milenki, piękna waga i wzrost i same dobre wieści po lekarzowe:-)
gosiagro pięknie Majeczka pospała a później mały żarłoczek, mój też po nocy musi nadrabiać jedzonko:-)
a śpi tak dobrze bo nikt tzn. rodzice pewnie jej nie przeszkadzają;-):-)
u nas nocka przepiękna kolacyjka Musia przed 19 kąpiel i dokładka przed 20 juz pięknie ululany i jedzonko dopiero po 3 i 6 teraz też juz zjadł i moze niedługo pójdzie spać, póki co gada z żyrafą
kalwa super że wyjazd taki udany
wszystkie tak piszecie o grzybach a ja się zastanawiam kiedy ja ostatni raz na nich byłam....hm kilka lat napewno
lena oj takich książek to ja juz od dawna nie posiadam, ech...kiedy to było....;-)
ewela i jak ręka mamy?
stellaDODO ja mam Azalie i jest ok
kasiajanicka pięknie wyglądacie i dobrze że tak wszystko się udało, relacja z imprezy jak sie patrzy:-)
agast22 widze że obie wpadłyśmy na ta samą gazetkę:-)
zyraffka może wpisujmy to do wątku zakupowego, mimo że nie wszyscy tam zaglądają myśle że będzie lepiej bo tu na głównym wśród wielu postów moga umknąć
Milka26 oj to przygody mięliście, dobrze że tak szybko to sie zakończyło:-)
karo85 gratulacje dla Milenki, piękna waga i wzrost i same dobre wieści po lekarzowe:-)
gosiagro pięknie Majeczka pospała a później mały żarłoczek, mój też po nocy musi nadrabiać jedzonko:-)
a śpi tak dobrze bo nikt tzn. rodzice pewnie jej nie przeszkadzają;-):-)
WIRAN
Cobra a dlaczego nie chce????ja sie ze strachu przed ciaza nie seksuje.chce miec spirale,ale nie chce mi lekarz zalozyc;/
Co do antykoncepcji to ja "brałam" po porodzie Azalię tzn 4 tabletki i odstawiłam bo raczej mi nie służą.
Teraz to gumki;-) bo miałam wybrać 3 opakowania Azali i wrócić na założenie spirali właśnie.Bo było jeszcze za wcześnie po porodzie żeby od razu założyć ją.
A teraz to mam jakiegoś stracha przed nią i sama już nie wiem
Dawno nie pisałam,ale podczytuję Was często
U nas wszystko OK.Alanek rośnie ładnie.Tydzień temu mieliśmy szczepienie i był bardzo dzielny
Co do pampersów to używamy 3 i ostatnio właśnie kupiłam w tesco w promocji 186szt za niecałe 95zł(tak jak już któraś z Was pisała) ,ale mogłam kupić już 4
halo kobietki!!!
oj jak mnie dawno nie było! aż tydzień i do nadrobienia 70 stron!!
Na początek daję znać że u nas ok.
Na szczepieniu w zeszłą sobotę mała płakała okrutnie, cały dzień była marudna i wogóle zdenerwowana ale nocka już lepiej. Przez 2 dni bardzo mało jadła ale później się unowmowała. Lekarka stwierdziła, że nadal ma asymetrię główki i nastraszyła nas, że tak jej zostanie, dodatkowo nagadała, że mała ma słabe napięcie mięśniowe...ach... poleciałam na konsultację do neurologa który to wyśmiał....owszem asymetria jest- ale niewielka wystarczy trochę ćwiczeń, a napięcie mięsniowe jest ok.
Poza tym znów byłam u rodziców i teściów w odwiedzinach.
Muszę wam powiedzieć, że moja córka to już mała terrorystka- jak ją zostawiałam z rodzicami to wyła im przez cały czas jak mnie nie było...jak tylko się pojawiałam i brałam ją na ręce to był spokój i cisza..ach...ruszyć się bez niej teraz nie mogę.. a jak wróciłam do domu to na widok swojego tatusia się rozpłakała...hahahah ale był zły
No i waży 5880 i mierzy 65 cm
Zaczęłam tak jak athena podawać małej jabłuszko....pasuje jej bardzo;-) oczywiście po jabłuszku jest kupka dodatkowa no ale nic jej nie boli. Podawałam też marchewkę ale ją raczej odrzuca na razie...jakaś niespokojna po niej była. Gadałam z lekarzem o szybszym wprowadzaniu pokarmów i on nie widział problrmu jeśli to będzie powolutku a dziecko dobrze zareaguje..no i zagęszczam teraz nutramigen kleikiem ryżowym bo mała dużo ulewa..liczyłam, że przez to będzie dużej spała ale gdzie tam;-)
no... idę czytać....
No dobra teraz zacznę was czytać....
karo nie chcesz puszki nutramigenu?? Mam nie otwartą oddam za darmo oczywiście , my nie uzywamy już od dawna a po co ma się zmarnować, może na jakiś spacer się umowimy jak bedzie ładna pogoda
reklama