dziewczyny z tymi bólami brzucha zwłaszcza wieczorem to normalna sprawa. Poza tym w drugiej ciązy i po cc mam brzuszek od razu i wieczorem większy. Przed ciążą chodziłam na nastawianie kręgosłupa i teraz boję się że wykonam nie taki ruch albo coś źle podniosę i będę cierpiała bo przecież w ciąży nie pójdę na nastawianie
reklama
Witam wszystkie Mamuśki "nowe" i te " starsze". Troszkę się rozpisałyście w weekend.
U mnie tempka cały czas 37,4 i niestety brzuchol wieczorami taki mi się robi ze muszę spodnie rozpinać!!!Jak narazie mdłości nie mam , ale nabrałam takiej ochoty na ogórki pod każdą postacia...mhhhhh
Miłego dnia Kobitki
U mnie tempka cały czas 37,4 i niestety brzuchol wieczorami taki mi się robi ze muszę spodnie rozpinać!!!Jak narazie mdłości nie mam , ale nabrałam takiej ochoty na ogórki pod każdą postacia...mhhhhh
Miłego dnia Kobitki
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziewczyny, czy na pierwszą wizytę do gin warto zabierać męża, czy on coś zobaczy?
Czy tylko na zasadzie porozmawiania z lekarzem (skoro to USG dopochwowe)?
nie warto, usg masz dopochwowe. Dostaniesz na pamiątkę wydrukowane zdjęcie
Tak ostatnio czytałam na ten temat i chyba się zdecydujemy.Myślałyście już dziewczyny nad przechowywaniem krwi pępowinowej w banku?
Witam w poniedzialek - w koncu po weekendzie...strasznie stresujący: rury wysadziło, ściane rozwaliło, a zamówione meble nie przyjechały w całości...ehh...
Do tego zaczęły mi sie wieczorne mdłości
Czy ktoś zna dobry sposob na bolące piersi???
Do tego zaczęły mi sie wieczorne mdłości
Czy ktoś zna dobry sposob na bolące piersi???
A mnie męczą mdłości już 5 dzień...koszmar...cały dzień, z maleńkimi wyjątkami...czy to na czczo, czy po jedzeniu...kiedyś wypijałam 4 kawy dziennie, a teraz nie mogę patrzeć na kawę, soki, wodę...tylko herbata zwykła...wykończę się...
mama mikolaja
Fanka BB :)
WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUSIE
jest was tak duzo ze niestety sie pogubilam i niewiem co pisac ,czytam ze mamy wszystkie prawie takie same objawy wiec nie mam sie czym martwic bo ja niekiedy caly dzien nie jem tak mnie mdli ale wy tez sie tak meczycie wiec to normalne pewnie...
milego dnia:-)
jest was tak duzo ze niestety sie pogubilam i niewiem co pisac ,czytam ze mamy wszystkie prawie takie same objawy wiec nie mam sie czym martwic bo ja niekiedy caly dzien nie jem tak mnie mdli ale wy tez sie tak meczycie wiec to normalne pewnie...
milego dnia:-)
reklama