reklama
kpi23
Fanka BB :)
Milusia, zdrowka!
kpi23
Hej, jak tam kobietki po Świętach?
nadika
Lenka tylko pozazdrościć takich świąt
a my tradycyjnie jedno święto u teściów a drugie u moich rodziców. Tylko się siedziało, dziećmi zajmowało i jadło
kurczę coś mnie pobiera, gardło boli i ogólnie jakieś złe samopoczucie :/ a w piątek chemia, mam nadzieję że mi przejdzie i bez problemu mnie zatankują
Dziewczyny czy któraś z Was pracuje w Zusie??? potrzebuje pewnych informacji
a my tradycyjnie jedno święto u teściów a drugie u moich rodziców. Tylko się siedziało, dziećmi zajmowało i jadło
kurczę coś mnie pobiera, gardło boli i ogólnie jakieś złe samopoczucie :/ a w piątek chemia, mam nadzieję że mi przejdzie i bez problemu mnie zatankują
Dziewczyny czy któraś z Was pracuje w Zusie??? potrzebuje pewnych informacji
kpi23
Nadika - ja od kilku ładnych dni mam problem z gardłem :-(. Cos chyba fruwa w powietrzu,albo człowiek się alergikiem zrobił ns stare lata .
Z Zusem niestety nie pomogę.
Z Zusem niestety nie pomogę.
Ola_fasola
Moderatorka
Nadika powodzenia!!!! Trzymam kciuki.
witajcie poświętecznie
Nadika jak zdrówko, mam nadzieje że lepiej, udało sie pojechać do Poznania??
Lenka cieszę się że wyjazd sie udał, mam nadzieję ze wypoczęliście wszyscy, dziękuje za kartkę :*
Milusia jak Zosiaczek, obyło sie bez jakiegos wiekszego choróbska??
Edit:
Kasiek hop hop a Ty nadal w dwupaku czy masz dla nas jakąś niespodziankę już ????
Nadika jak zdrówko, mam nadzieje że lepiej, udało sie pojechać do Poznania??
Lenka cieszę się że wyjazd sie udał, mam nadzieję ze wypoczęliście wszyscy, dziękuje za kartkę :*
Milusia jak Zosiaczek, obyło sie bez jakiegos wiekszego choróbska??
Edit:
Kasiek hop hop a Ty nadal w dwupaku czy masz dla nas jakąś niespodziankę już ????
Ostatnia edycja:
Kasiek1983
Eagle - dzięki za pamięć jeszcze w 2-paku niestety, ale już ledwo żyję końcówka tragiczna...
Nadika - jak się czujesz kochana??
Ponawiam pytanie tutaj: macie na sprzedaż tani leżaczek dla dzidziusia? pilnie kupię
Nadika - jak się czujesz kochana??
Ponawiam pytanie tutaj: macie na sprzedaż tani leżaczek dla dzidziusia? pilnie kupię
reklama
kpi23
Kasiek - ja mam taki trochę starodawny, metalowy, i nawet mogłabym Ci pożyczyć Atylko chyba byłby problem z wysyłką....
Nadika - daj znać jak u Ciebie.
Nadika - daj znać jak u Ciebie.